~SilentWarrior~ Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 hvala U svakom slucaju ja cu konkurisati na oba, pa di me prime, na PMF-u za budzet treba 51 bod, a na FON-u 84, morala bih da rasturim prijemni
B@K@ Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Potrudi se i štrebaj i možda, ali samo možda ćeš imati sreće. Ako ne... srećno
Stolet Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 E ljudi, da li neko zna da li mi nesreće iz Srbije možemo da konkurišemo za nemački BAfoG?
Stolet Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 E ja se javljam sa informacijama da nisam dobio EM stipendiju na kraju, nisam upao među prvih 7, verovatno thank you very much ranking univerziteta Novi Sad Nikako mi nije išlo u prilog što je to deo kriterijuma, i to dosta visoko u listi, no dobro, prodavaću parne organe. Sreća je što sam dobio poništenje školarine, a 8000e za dve godine nije mala ušteda. Našao sam par nekih stipendija/kredita, ako neko ima još neke preporuke, pogotovo za Nemačku, bilo bi super, za Finsku ima vremena i realno ću mnogo lakše dobiti, jer ću konkurisati sa milion puta jačeg univerziteta, a ako neko ima odgovor za ono pitanje što sam postavio za BAfoG, bilo bi super, pošto mi još ne odgovaraju Nemci na mail, moraću još malo da im dosađujem
Dead Man Drinking Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Maler. U suštini, najveći problem je što državu, univerzitete i fakultete ne zanimaju studenti i njihov rad, već nešto sasvim deseto. Sve najbolje i puno uspeha u narednim konkursima
soul wandering Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 zivot >>>> fax nema ucenja dok se ne rese ostala bitnija zivotna pitanja.
temper Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Mora sve u hodu, sw. Imam ispit u subotu rano je za tugu za sreću kasno je
soul wandering Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Neke je nemoguce. ROKU STOP savesti ne grizi me
Zen Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 ne postoji bitnija stvar od faxa (sem infostana i poreza ) sve ostalo prodje jos dve nedelje joooooooj
Sreta Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Mora sve u hodu, sw. Imam ispit u subotu rano je za tugu za sreću kasno je I ja, jebem ti kolje... al izacicu juce. Ko me natera da ucim vise od sat vremena popusim mu toljagu komotno. Ne racuna se ITF i tako neke bimbonje krsne
Schneider Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Cestitke za zadnji polozen ispit. Jel ides dalje ili na zaposlenje ?
WoS Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Psidza kolega, psidza Fala bogu pa nemamo diplomski. Da dodam, samo 4 i po godine mi je trebalo @Schneider: Idem na master, prijemni je u oktobru, al ako iskrsne neki posao u medjuvremenu isao bih paralelno. Ionako vecina nasih na masteru je matorija i paralelno radi, ako mogu oni mogu i ja.
kuruz Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 ja nikako da završim, već dva meseca se jebem po bolnicama al valjda ću stići da dam ova tri na vreme da upišem specijalističke
soul wandering Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Da, veoma slicna situacija i kod mene. Inace, sad javlja drugarica da je diplomirala <3<3<3 Cestitke WoS, imamo jos jednog psihologa sada.
Schneider Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 @WoS Pa da po novom sistemu (ko zna kako je sprovedeno na kom fakultetu) nema vise diplomskog tako su i nama na FPN rekli za sledecu god. Inace zelim da se sto brze zaposlis , master je ionako bacanje para i sviranje kurcu. Em ga upisuje brdo studenta koji nisu sa tog fakulteta, em za 5 ispita dajes para vise nego na pojedinim evropskim fakultetima ( mada ovo zavisi i od budzetskih kvota fakuleta, cast izuzecima).
Recommended Posts