Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma scena iz Nacionalne klase, Bercek je na fdu, onaj sto ga jebu za bonjuela. :mhihi:

"Iii ja kkkazem dda je plagijator, da je kommpilator, da je direktno kkrao oood ovog Eeeejzensstajna i od Ppejada, da je kkrivac za ovu kkrizu aaavangarde i oni me obore"

Posted

inace, ja cu padnem ovu matematiku, djukic je zastrasujuc krajnje, dzaba meni radojevica i matematicke gimnazije kad je ovaj idiot, blago receno ;S

Iskopala post od pre hiljadu godina, ali me je zainteresovao, jer sam sad u ovoj poziciji :D

Meni Radojević predaje, i mislim da je Đukić asistent (nije hteo da nam kaže kako se zove). Ako lik ne zna da priča, krivi usta, ima gadan OCD i stalno se klati, to je taj. :haha:

Havočka, kako si preživela matu kod ovih majstora, života ti? Još ja nisam iz matematičke, lele :haha:

Posted

Samo opušteno. Radojević nije tako strašan. Jes' malo u svom svetu, ali ako sediš i radiš svoj posao, nema problema. Mada ne znam koje taj Đukić i kako može neko da stane ispred studenata i da se ne predstavi???

Posted

Nemam pojma, još smo ga i pitali kako se zove, nisam ga razumela, ali rekao je nešto u fazonu 'nije bitno' :haha: Čovek je ozbiljno poremećen. Ništa ga ne razumem jer ne zna da priča, a još je na časovima haos jer ljudi crkavaju od smeha.

A Radojević ok objašnjava, ali mi je baš očajan lik ovako, ko god mu kaže da nešto nije jasno on odmah šalje u 'žutu kuću' i kaže kako nije za ovaj faks jer mu mozak ne radi.

Posted

-Je l' jasno?

-Nije.

-Izađite napolje, ne radi vam mozak. Ako još nekom ne radi, neka ide na Pravni.

Zaista je izbacio kralj dečka napolje, jer misli da ako ne razume nije skoncentrisan, a ako nije, nije mu ni mesto na predavanju. Da, dosta ljudi hejtuje Pravni (i ja do neke mere) ali ga neki toliko pominju da je jasno da su teški kompleksaši. :haha:

• Upvote 3
Posted (edited)

Pa faks koji naštancuje toliko studenata godišnje ne može imati vrhunsku reputaciju. Većina mojih drugara je završilo Pravni i ja lično nemam ništa protv faksa. Mislim, pravni nije menjao upisne kvote još od Tita.

Isto važi i za Ekonomski.

Edited by Schneider
  • Upvote 1
Posted (edited)

Pa ne idu pravnici na faks da uče, to se štreba kod kuće, idu fazon dva časa nedeljno na vežbe

Kažem, nije da ja obožavam 'žutu kuću' ali mi je smešno koliko ih spominju, ne znam kakve traume imaju od jebenog Pravnog :D

Edited by Yvette
Posted

Đukić je u principu genije, ali je imao dečju paralizu kao klinac i prosto ga nije lako slušati ni skapirati u velikom broju slučajeva

Meni su vežbe kod njega bile teško gubljenje vremena

Radojević je, sa druge strane, jedan veliki car, slušaj ga što više možeš bilo što se matiša, informatike ili samog fakulteta tiče, mnogo ima da te nauči, i trudi se da te upamti, on studente koje voli gura do kraja.

Imam nešto knjiga i spisa, nađemo se neki dan kad budeš imala vremena da ti dam to, meni ič ne treba

Sve što te interesuje za prve tri godine, pitaj :)

Also, kome je Radojević rekao da nije za Mašinac, nije tu ostao uglavnom duže od jednog semestra

Ja sam tužan primer kome je to rečeno na početku pa sam se zajebavala 3 godine i zamrzla ga na 4 ispita do kraja i ne namrravam da ga završavam

• Downvote 1
Posted (edited)

Za sad meni ništa nije rekao, ima neke šanse da ostanem :haha:

Ja blenem u tablu i pokušavam da pratim Đukića iz prostog razloga što nemam odakle da naučim, jer nam nisu predložili nikakvu zbirku i ne znam kako drugačije da vidim šta se zapravo radi. Trebalo bi da kače negde materijale, ali tu nema dovoljno. I trebalo je da imamo tri časa sa Radojevićem, a dva sa Đukićem, a sad su nam obrnuli, tako da ulažem ogromne napore i preživljavam tri časa sa genijem. :D Ti spisi bi stvarno bili od koristi, hvala ti puno :)

I imam još jedno pitanje, ko ti je predavao Mehaniku 1?

Edited by Yvette
Posted

Stokić, mada i njih poznajem većinu iz starijih godina

I vidi reci ljudima da ne zajebavaju Đukića i da mu se ne smeju u facu, to je lik koji vodi najveći deo olimpijaca srednjoškolaca na naučne olimpijade, doktor nauka posle 6 godina studija, niko od njih nikada neće moći da mu pljune pod prozor a zaista je tužno... Ono, ako te ne zanima, imaš Penziju i Potpis, imaš igraonice, imaš kockarnice, parkove, pravni, čitaonicu, izađi i ne gubi vreme, ali nemoj to raditi

Also, nikada ne kopiraj domaće iz geometrije u Vuku, đubre su

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Ume on da bude teško govno na ispitima i da ti se hvata za svaku nesmotrenu reč i striktan je jako po tom pitanju

Ne voli da čuje šuškanje kad predaje i ne voli pitanja, pitanja čuvaj za asistenta

Ko ti je asistent?

• Downvote 1
Posted (edited)

Znam, čula sam za Đukića sve to, al' ko će stoci dokazati

Ja se trudim da pratim, ali čovek je dosta komplikovan, a i ta atmosfera na njegovim časovima nemoguća. Videću još koji čas kako ide, pa možda i iskuliram te vežbe

Domaći iz geometrije sam radila satima i slučajno našla drugara sa fudbala u čitaonici i uradio mi :D

Za sledeći ću videti kako ide, valjda ću se snaći

Asistent za mehaniku mi je neki Mandić, mislim da je nov

Edited by Yvette
  • Downvote 1
Posted

Ne znam to ko je

Oh well, ako treba nešto, pošalji na PM, tad sam još uvek imala desetke :D

A što se tih vežbi iz matematike tiče, niko te neće smarati što nisi tu, samo vidi na predavanja da ideš i da pametno iskoristiš ta tri sata koja nisi bila

• Downvote 2
Posted

Od ove godine je asistent, mlad je prilično

Hvala na pomoći i savetima, trebaće sigurno :D

Ma znam da me neće smarati, ali ne uspemo na ta dva časa sa Radojevićem da uradimo dovoljno, a i ne znam kako da se spremim za te kolokvijume drugačije, pa makar gledam kakve zadatke radi, za sad ovo manje-više sve znam da radim, pa mi nije teško to što čovek ne objašnjava

• Downvote 1
Posted

Daću ti ja moju zbirku za maturu, imaš zadatke sve do pola matematike 3 pa vedžbaj

Imaš sreće što si kod Radojevića, ostali su blago poremećeni

• Downvote 1
Posted

E super, divna si, i obavezno se vrati da sabiješ još tih par ispita, nemoj da zajebavaš :D

Primetila sam, cela ta katedra za matu je čudna u najmanju ruku :D Mada mi kažu da su se najviše usrećili ovi što im je zapao Pejčev

• Downvote 1
Posted

Zato što je Cvetković ubedljivo najbolji predavač od svih njih, iako je Radojević najveći car i bilo bi dobro da ti matlab predaje neko od njih jer znaju znanje

• Downvote 1
Posted (edited)

A pa ne znam za tog, moguće da predaje nekim grupama gde nikog ne znam (ali nema baš takvih, mislim da u svakoj ima nekoliko iz pančevačke sekte :D)

Mislila sam da se to Coa odnosi na Pejčeva :haha:

Raspitaću se, možda i odem na neki čas kod njega :D

Edited by Yvette
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...