Demon Seed Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Bleja na mašincu s ekipom iz Tesle
Antikristina Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Pa nema ih puno, tj verovatno ne dolaze Ja blejim sa ekipom iz Pančeva (ima nas ko kusih pasa, što iz gimnazije, što iz mašinske) i raznih gimnazija (G.Milanovac, Čačak, Surdulica... Subotica, da ne bude da nema Vojvođana ), slabo tu ima elektotehničara
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Bojim se da se ta bleja ne produzi i posle faksa, neka komsije mi milije.
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Eh Lav Jos je i Niksic na meniju
Antikristina Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Na vinjozu sam ciljala Ima tamni nikša, i to je sve što mene zanima od alkohola, a od ostalog turska kafa (20 dinara) i čaj (10 dinara), više para u životu nisam imala
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Sta je ovo 35 dinara. Sta se polaze za masinski?
Antikristina Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Ne polaže se ništa Neka smejurija od matematike, zbirka fazon 30 strana, kupila je par dana pred prijemni, tog dana do uveče prešla
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 E jbg sad vec sam krenuo na pripreme. Da ti znas koje je to guzucenje.
Antikristina Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Ja sam tako krenula da se spremam, pokupila zbirke i krenula ko moron a nisam još znala gde ću (u opticaju su bili matf, etf i građevinski, čak u jednom momentu i saobraćajni, vaš komšijski ) I onda prestala i čekala da skontam gde mi se ide, malo obilazila i pričala sa ljudima koji studiraju fakultete koji me zanimaju i shvatim da hoću na mašinstvo i onda lagano Moj najbolji drugar je hteo na FON i sjebe prijemni maksimalno i dođe kod mene prvo je mislio da se sprema za sledeću godinu ali mu se svidelo ovde u međuvremenu
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Meni je ovo najbolja opcija zbog posla, msm da sam iz neke burzujske porodice upisao bih arheologiju, knjizevnost, filozofiju tako nesto. Nadam se da necu proci ko on, jbg ako cu vec da se spremam ko konj, bio bi red da upadnem. Ako ipak sjebem, ocekujete i mene, sta da ti kazem
Antikristina Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Znam sve to, i mene je tata smarao da idem tamo, al' mi se nije htelo Samo napred, spremaj to i srećno, sve je veća konkurencija tamo Al' ipak ću biti zla i potajno se nadati da ćeš i ti da izslavoljubišeš i da ćemo biti kolege
Kumodraski Vo Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Hvala, konkurencija je opasna, the world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dreams! Al dzaba im, ne mogu protiv onog najgoreg, ruralnog, s paznjom gajenog kumodraskog satanizma.
Antikristina Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 U onakvom kraju samo satanizam i može da se gaji 2
Kumodraski Vo Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Kakvu sam metal temu uzeo za maturski ijooo
Demon Seed Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Ja sam to uzeo iz engleskog i pisao o Emperoru 1 1
Angelystor Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Meni Lovecraft bio tema Vrhunac je bio kad me profesorka, dve nedelje pred tu odbranu pitala "A ko je napisao taj Love Craft"?
Kumodraski Vo Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Meni su Vikinzi sa akcentom na mitologiji
Face Of Melinda Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Kada smo kod toga... secam se nekog pismenog rada iz srpskog gde sam citirala neki deo pesme diary of dreams (par meseci slusanja gothica) i ispod napisala Oskar Vajld, to mi je bio uvodni citat, a sastav bio neki mrak filozofski cak dobih 5 i morala da ga citam pred svima... sreca pa u prvom srednje niko nije citao vajlda, pa ni profanka
soul wandering Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 mislim da smo svi to radili u nedostatku inspiracije
Angelystor Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Ja mislim da sam prevodio Savatage za skoro svaki pismeni u 3. i 4. srednje...sad mi drago kad vidim da nisam jedini te stvari radio Bile i druge sporadične inspiracije...čak i Overkill
Јарослав Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 ja sam nekoliko pismenih iz srpskog radio po Ničeovom Antihristu i to kod profesora koji je popriličan vernik i uvek sam dobijao petice btw, kad sam na temi, da se pohvalim da sam diplomirao prošle nedelje
Kumodraski Vo Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Cestitke Jare, u to ime jedna pesmica 1
Recommended Posts