Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa nema ih puno, tj verovatno ne dolaze :bigblue:

Ja blejim sa ekipom iz Pančeva (ima nas ko kusih pasa, što iz gimnazije, što iz mašinske) i raznih gimnazija (G.Milanovac, Čačak, Surdulica... Subotica, da ne bude da nema Vojvođana :bigblue:), slabo tu ima elektotehničara

Posted

Ja sam tako krenula da se spremam, pokupila zbirke i krenula ko moron a nisam još znala gde ću (u opticaju su bili matf, etf i građevinski, čak u jednom momentu i saobraćajni, vaš komšijski :bigblue: )

I onda prestala i čekala da skontam gde mi se ide, malo obilazila i pričala sa ljudima koji studiraju fakultete koji me zanimaju i shvatim da hoću na mašinstvo i onda lagano :bigblue:

Moj najbolji drugar je hteo na FON i sjebe prijemni maksimalno i dođe kod mene :haha: prvo je mislio da se sprema za sledeću godinu ali mu se svidelo ovde u međuvremenu :bigblue:

Posted

Meni je ovo najbolja opcija zbog posla, msm da sam iz neke burzujske porodice upisao bih arheologiju, knjizevnost, filozofiju tako nesto.

Nadam se da necu proci ko on, jbg ako cu vec da se spremam ko konj, bio bi red da upadnem.

Ako ipak sjebem, ocekujete i mene, sta da ti kazem :D

Posted

Znam sve to, i mene je tata smarao da idem tamo, al' mi se nije htelo :bigblue:

Samo napred, spremaj to i srećno, sve je veća konkurencija tamo :)

Al' ipak ću biti zla i potajno se nadati da ćeš i ti da izslavoljubišeš i da ćemo biti kolege :haha:

Posted

Hvala, konkurencija je opasna, the world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dreams! Al dzaba im, ne mogu protiv onog najgoreg, ruralnog, s paznjom gajenog kumodraskog satanizma.

Posted

Kada smo kod toga... secam se nekog pismenog rada iz srpskog gde sam citirala neki deo pesme diary of dreams (par meseci slusanja gothica) i ispod napisala Oskar Vajld, to mi je bio uvodni citat, a sastav bio neki mrak filozofski cak dobih 5 i morala da ga citam pred svima... sreca pa u prvom srednje niko nije citao vajlda, pa ni profanka :haha:

Posted

Ja mislim da sam prevodio Savatage za skoro svaki pismeni u 3. i 4. srednje...sad mi drago kad vidim da nisam jedini te stvari radio :haha:

Bile i druge sporadične inspiracije...čak i Overkill :D

Posted

ja sam nekoliko pismenih iz srpskog radio po Ničeovom Antihristu i to kod profesora koji je popriličan vernik i uvek sam dobijao petice :haha:

btw, kad sam na temi, da se pohvalim da sam diplomirao prošle nedelje B)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...