kuruz Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Ко каже да идем на факултет? На предавања одем једном у две недеље, на вежбе само ако су ми занимљиве.
feyd Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Ко каже да идем на факултет? На предавања одем једном у две недеље, на вежбе само ако су ми занимљиве. barabo.
kuruz Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 (edited) Код нас не поштују болоњу, па не морамо на предавања, треба нам 15% присуства да бисмо могли да оверимо семестар, а имамо читаче картица на улазима у амфитеатре. Организује се нас шесторо, седморо, свако иде по једном у недељу дана, завршимо са предавањима у првих месец дана и после идемо само на вежбе које нас интересују. Edited July 7, 2010 by Куруз брате
Brynhildr Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Ja imam naveliko uslov za budžet, krivo mi je što ne očistih godinu. Mislila sam da bi bilo previše, a opušteno sam mogla. Kreten. Al' zato dva najlakša u septembra i kraaaj.
kuruz Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 Meni fali bod, junski rok sam posvetio Obligacijama, samo njih sam spremao. Da nisam bio bolestan zimus, dao bih budžetski uslov u junu.
NećuDisplejNejm Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 je'l ovo neko takmicenje kao "i ja! imam uslov za budzet"?
Footog Qpoos Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Шта уопште ти студираш? sranje...ekonomija...al necu vise...valjda...
Footog Qpoos Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) Bataljujes? samo se prebacujem na drugi faks... isto mi se hvata...imam ja diplomu vec vise poslovne skole,tako da uvek upisujem trecu godinu na srodnim faksevima...sada kada se budem prebacio na ftn,bicu 4ta godina...master studije... Edited July 8, 2010 by Trne-svetska mega faca 1
kuruz Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 uvek upisujem trecu godinu na srodnim faksevima Koje si godište?
Footog Qpoos Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 vps...vasa poslednja sansa... jeste laksa...u osnovnu sam morao i da idem ponekad... mada,visa je poslednja presla na bolonju...teze na visoj po starom,nego na odredjenim faksevima po bolonji...sada je isto laganica po bolonji...dobijes 180 onih bodova kada zavrsis tri godine...isto k'o ekonomija...sto je najgore,ubali su i 4tu godinu...od ove vise nije visa skola,vec faks...tragedija...
NećuDisplejNejm Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) a zasto... ti koristis... toliko zareza...mislim tacaka...? Edited July 8, 2010 by NecuDisplejNejm
kuruz Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Зато...што је...завршио...Вишу пословну...још је и добар...какав је могао да буде...
Oddball Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) za sad 3 od 5, prosek 10,00, cetvrti sutra a ovaj peti kad mi se digne xD u prevodu, postdiplomske su zejebancija najveca, preporucujem svakome Edited July 8, 2010 by stormtrooper
Zoidberg Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) Ja sam razmiljao to da upisem, pa srecom nisam, i na kraju upisem, jelte, fakultet x) Edited July 8, 2010 by Zoidberg
Footog Qpoos Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 a zasto... ti koristis... toliko zareza...mislim tacaka...? iama govornu manu koja mi utice na pisanje...mucam i dok pisem... Зато...што је...завршио...Вишу пословну...још је и добар...какав је могао да буде... ne brini,bicu jos gori kada zavrsim ovo sto mi je ostalo...diplome sa tri visokoskolske ustanove... za sad 3 od 5, prosek 10,00, cetvrti sutra a ovaj peti kad mi se digne xD u prevodu, postdiplomske su zejebancija najveca, preporucujem svakome svaka cast...
Andrija Smith Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 danas sam bio do fakulteta. nakon 15 minuta cekanja trole stigla je i bila je kontrola u nju pa sam sacekao drugu. ona je dosla posle 5 minuta i mislio sam da cu biti kod faulteta za 20 minuta. medjutim, zaglavila se kod trga pa sam tu izasao i otisao pjeske. kada sam stigao na fakultet vec je proslo oko sat vremena od mog izlaska iz kuce. uzeo sam indeks marke studentska knjizica i dva sv20 obrasca i to je svega bilo 870 dinara. posto treba i dvije slike otisao u neki foto studio (foto studiji su mnogo bolji ovdje jer ih ne drze muslimani) i slikao se za index. slika mi je krajnje mutava i za tu bljuvotinu sam dao 360 dinara. onda sam otisao sa drugom na kafu i sveps i posao tramvajem kuci. sada kad sam kuci sjetio sam se da treba da odem do banke da im uplatim harac da bi sjutra otisao sa priznanicom na fakultet. placacu u ratama. ne znam da li treba sliku da zalijepim sad u index i na obrasce ili ce to oni. pretpostavljam da sjutra u posti nece biti guzva jer je svaka baba otisla na exit, pa mozda i uplacivanje ostavim za sjutra. kad to zavrsim idem na more da lezim do oktobra.
Baal Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Nisi još student dok ne položiš prvi ispit i dok ne opališ koleginicu. Ili kolegu.
Recommended Posts