Berliner Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 moze princ da ti bude mentor u daljem akademskom i profesionalnom zivotu a mozda i privatnom
Nightfall Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Ne zaboravi i na seksualno/ljubavni zivot.
Srlandand Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 (edited) Prvi dan na FPN-u veoma inspirativan.Ivica Dacic,govornik bez premca! Si uspeo da sednes, tj, si uspeo uopste da udjes u amfiteatar? Ivica jebac svetskih razmera. Edited October 3, 2010 by Srlandand
Rehabilitovani Bagrem Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Da,Dacic nam je drzao govor. Ides pricovim stopama,masala!
Schneider Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 (edited) Da,Dacic nam je drzao govor. Studiras FPN koji smer? Ja sam druga godina i ne dajem savete . Jel da, da nam je raspad fax ? Edited October 3, 2010 by Ragnarok
Footog Qpoos Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 cim je dacic imao sve desetke,jeste...
Zoidberg Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 (edited) Mislim da je uslov da ostanes na budzetu 48, uslov za samofinansiranje je 37 (ali brate, koji kurac studiras ako ne mozes 48 bodova da sakupis (barem na vecini fakulteta)), a ako si na samofinansiranju, a hoces da konkurises za budzet, onda moras 60 bodova da imas, zatim se pravi rang-lista, a ako ima vise ljudi sa 60 bodova nego sto ima mesta na budzetu, onda se gleda srednja ocena, a ako je i to isto, onda se gleda kad si dao ispite. Ma znam kako to ide, nego samo pitam kako je drugim fakultetima, posto ovde u NS-u je, valjda, svugde uslov 37 bodova. A da stvar bude jos smesnija, na departmanu za matematiku, dakle isti fakultet, uslov 37 bodova a na geografiji 48 Kao mi smo neka elita x) Edited October 4, 2010 by Zoidberg
El Karnisero Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Si uspeo da sednes, tj, si uspeo uopste da udjes u amfiteatar? Ivica jebac svetskih razmera. Stajao sam skroz nazad i divio se Ivici. Ides pricovim stopama,masala! Laskavce. Studiras FPN koji smer? Ja sam druga godina i ne dajem savete . Jel da, da nam je raspad fax ? Ja mislim da ne postoji retardiraniji amfiteatar od naseg,moram na kolenima da pisem.Idioti. Ima li vajde uclanjivati se u one studentske organizacije,sad nas spopadaju ti lesinari. cim je dacic imao sve desetke,jeste... Picko ljubomorna.
Night's Blood Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Diplomir'o pre sat vremena. CESTITAM!!!!!
Dead Man Walking Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 ^ Hvala Al' to je samo privremeno, krećem opet na faks za dve nedelje na specijalističke, tako da k'o i da nisam
Night's Blood Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Ja u sredu branim dipl. Pa cu da vijam ono staziranje, konkurs je otvoren do 22.10.
Dead Man Walking Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Sretno Ja u okviru specijalističkih moram da nađem firmu gde ću biti šest meseci na praksi... Odnosno najverovatnije raditi za džaba
Schneider Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 (edited) @El Karsninero Ma odjebi te studentske organizacije okome se kao lesinari na tebi.Cilj svake je licna promocija ne zaboravi to,pusti ti tribine,clanstva i gluposti, samo zele(pre svega vodje istih) da se promovisu i i neki svoj licni interes zadovolje. Sto se tice amfija jebi ga tako je,licno imam trenutno samo jedno predavanje tamo, ali nikad nista ne zapisujem pa nemam nemam tih problema. Ako nekim nesrecnim slucajem radis kolokvijum u amfiju onda uzems onaj plavi podmetac i gotovo. Edited October 9, 2010 by Ragnarok
Мајор Гашпар Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 То су мали фотељераши. Вежбају улогу главоња и дупеувлака. Како мрзим те пичкетине...продали би рођену мајку за неку смешну функцију, само да буду у центру пажње. 1
El Karnisero Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 @Ragnarok-Tako sam i mislio.Pecaju studente da glasaju za njih tako sto dovedu Brankicu Stankovic da odrzi predavanje od sat vremena. Na kom si smeru?
Rehabilitovani Bagrem Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 djilas je bio predsednik udruzenja studenata,a i dacic,jasno ti je o cemu se radi...to su poligoni za vezbanje buducih lopova...
Ranis Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 jel ima neko iskustva sa ne vracanjem studentskog kredita? chuo sam da moze da prodje da ga ne vracate...ako nemate imovine na sebi...pa im se ne isplati da vas tuze, poshto nece nishta dobit... e sad...da li je to istina?
NećuDisplejNejm Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 ne vracas ga ako ti se prosek digne na 8,5. za ovo ostalo ne znam. nego, je l' zna neko od kad do kad nece sutra raditi prevoz u gradu? ono, trole i to.
Rehabilitovani Bagrem Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/211490/Zatvaranje-ulica-na-pola-sata
Ranis Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 ne vracas ga ako ti se prosek digne na 8,5. za ovo ostalo ne znam. nego, je l' zna neko od kad do kad nece sutra raditi prevoz u gradu? ono, trole i to. meni je preko 9...ali sam zaboravio da im poshaljem uverenje odmah mesec dana posle diplomiranja...tachnije poslao sam im 6 meseci kasnije... i sad mi traze da im vratim kredit u punom iznosu...
Recommended Posts