Lady in Black Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Ih, zeno a neki ispit? Dala sam samo engleski, 10. imam UPT iliti Opstu pravnu istoriju, kako se do ove godine zvala. Valjda cu proci, ocekujem neku visu ocenu. A nesrecnim slucajem mi je rimsko ostalo za april (za koji sam planirala da ostavim samo dosadni Uvod). A ti? Kako tebi ispiti, dragane moj?
Nazzgul Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 E pa mogla bih i ja da kazem da sam na I godini Pravnog fakulteta. To je to cime bih mogla da se pohvalim zasad Tek?! Jbt ja na leto zavrsavam fucks..
Anarki StarScream Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Dala sam samo engleski, 10. imam UPT iliti Opstu pravnu istoriju, kako se do ove godine zvala. Valjda cu proci, ocekujem neku visu ocenu. A nesrecnim slucajem mi je rimsko ostalo za april (za koji sam planirala da ostavim samo dosadni Uvod). A ti? Kako tebi ispiti, dragane moj? U utorak imam tek od ove godine ispit ... i onda 17-og ... brrr pri samoj pomisli na izlazak pred one idiote dodje mi da povratim ...
angela287 Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 e ljudi hvala za informacije! cheers!
Ancient Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ja sam na na Gradjevinskom.odsjek geodezija,Podgorica..4 godina.. Je l' ima kolega eventualno..
Buba :) Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 imam 2 ortaka, vazi li to? jedan je prva, a drugi treca ili cetvrta
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 studiram filozofiju i religijske znanosti jer sam kršćanka i gotičarka i lijepa naravno
blacksmith Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 studiram filozofiju i religijske znanosti jer sam kršćanka i gotičarka i lijepa naravno e jeste sad, sve to odjednom... de ima... a ja sam danas polozio fiziku 'bem ti sunac...!
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 e jeste sad, sve to odjednom... de ima... a ja sam danas polozio fiziku 'bem ti sunac...! ima, ima među nama prljavim ustaškim hrvaticama
Death-of-Art Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 ruznjikava si... ti imaš problema s vidom..pogledaj bolje bleso
Nisko_Se_Mazim Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Studiram istoriju,zavrsavam polako,jos 2 do kraja
Buba :) Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 za mene gotov rok. konacno. cekaju se rezultati.
ReMeDy_ Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 ti imaš problema s vidom..pogledaj bolje bleso to sto cu ja da gledam bolje ne znaci da ces ti izgledati pametnije ): Biblijo... jel ti ostalo nesto za aprli? Ako nije, prebicu te.
Buba :) Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 tipologiju sam ostavila, nisam izlazila uopste. a ostalo...pa mislim da sve prolazim. samo za sisteme i urbanizam nisam sigurna. aj dolazi da pijemo veceras!
Генеральный Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 капирам да се типологија зове тако јер мораш да типујеш на испиту?
ReMeDy_ Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 ne, zapravo je ispit iz tog predmeta jos gluplji od tipovanja.
Lady in Black Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) Tek?! Jbt ja na leto zavrsavam fucks.. Tek? Ne znam sta ti zamisljas, da sa nepunih 19 (koliko sam imala kada sam posla na fax) zavrsim 4 godine? I blago tebi, ziv bio kad zavrsavas. U utorak imam tek od ove godine ispit ... i onda 17-og ... brrr pri samoj pomisli na izlazak pred one idiote dodje mi da povratim ... E, cuh ja da vi, u Kragujevcu, imate vise ispitnih rokova? Mi imamo 2 za prvi semestar, 2 za drugi, i naravno, oktobar 2 za debile (gde cu ja zavrsiti ako ne dam Uvod u aprilu). A Opstu pravnu istoriju su mi pomerili za ponedeljak (pa da sam trazila ne bi bolje ispalo) Srecno ti bilo, dragi! Edited February 9, 2007 by Lady in Black
Buba :) Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 ne znam za ispit tipologije koliko je glup, jedino sam sigurna da nenormalno smara, tu je negde u rangu s urbanizmom...
Lady in Black Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Studiram istoriju,zavrsavam polako,jos 2 do kraja Molim te, ako te ne mrzi, ispisi koji predmeti su u kojoj godini.
necko Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 E, cuh ja da vi, u Kragujevcu, imate vise ispitnih rokova? mi na primer ovde u nishu, na mom elektronskom faxu imamo sledece ispitne rokove: januarsko/februarski, martovski, aprilski, majski, junski, septembarski, oktobar 1, oktobar 2, novembarski i decembarski
Recommended Posts