oʞɾoƃ Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 To je za diplomski jebote, za prijemni su one prave pite, ne ove zavijene.
Andrija Smith Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 sta fali filoloskom, imamo kul tetkice hahaha stvarno, em sto se fax raspada na svim nivoima em sto nije perspektivan... mada dobro, ovde nista nije perspektivno :/ али се не распада све као шупа
Генеральный Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 реално, гугло сам ''човек пита'' ал тај суперхироу још није измишљен. 1 1
Face Of Melinda Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 meni izleteo ovaj... a on dodje nesto kao makovnjaca
Генеральный Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 ко ми је дао минус на зељаницу, какви сте ви то људи? 1 4
Face Of Melinda Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Generalni u znak revolta izdeli svima minuse na ovoj strani... vidis da yumetal danas nesto PMS-uje
Генеральный Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 ти си докторка, кажи какав је то мозак спреман да да нусми на слику зељанице. зељаница је бре ко два кученцета у ципели, само што мож да се једе. 1 2
Генеральный Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 кученце у ципели је деликатес у Борчи. још кад оперу ципелу... 1
Lou Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 (edited) Jedno pitanje, ukoliko ima nekog sa Fakultetu Bezbednosti, ili neko ko ima nekog tamo... Nbt Elem, interesuje me " Kada je upis na fakultetu bezbednosti? " (tj kada je bio prosle godine, kog meseca?) Spremam se za prijemni, prijava za prijemni i datum prijemnog je sve objavljeno, ali interesuje me, kada je upis, placanje skolarine (ukoliko ne upadnem na budzet) itd. Frka ce mi biti ako je u julu :/ Ima ta stvar internet, pa nađeš sajt faksa i potražiš te informacije. Ako nema na faksu, nađeš broj telefona. Ako ni to ne može ili ne umeš, lepo peške do fakulteta. Bog te jebo, dolaziš na forum u nadi da je neko odavde na tom fakultetu. Kako li ćeš tek da studiraš. Edited June 6, 2011 by Lou 1
Schneider Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 (edited) @Lou Ajde bre sta si spopao decka, njemu je potrebne ziva rec, iskustvo a ne hvalospev na sajtu fakulteta.Nije lose skupiti iskustva drugih studentata, pa na kraju povuci crtu. Na mom faxu je sajt extra, al u praxi a joj.. http://www.fpn.bg.ac.rs/ Edited June 7, 2011 by Schneider
ShinigamY Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ima ta stvar internet, pa nađeš sajt faksa i potražiš te informacije. Ako nema na faksu, nađeš broj telefona. Ako ni to ne može ili ne umeš, lepo peške do fakulteta. Bog te jebo, dolaziš na forum u nadi da je neko odavde na tom fakultetu. Kako li ćeš tek da studiraš. Pazi, ja sam i na njihovom forumu aktivan, i na sajtu video kada je prijavljivanje za prijemni i prijemni. ALI MENE INTERESUJE KADA JE UPIS. Znaci nakon prijemnog, koji je mesec, jer mi je frka, ako ne upadnem na budzet, kako cu stvoriti 500 evra odnikud. Tj problem mi je samo u julu taj novac da nadjem, sve nakon toga je ok i izvodljivo.
Andrija Smith Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Pazi, ja sam i na njihovom forumu aktivan, i na sajtu video kada je prijavljivanje za prijemni i prijemni. ALI MENE INTERESUJE KADA JE UPIS. Znaci nakon prijemnog, koji je mesec, jer mi je frka, ako ne upadnem na budzet, kako cu stvoriti 500 evra odnikud. Tj problem mi je samo u julu taj novac da nadjem, sve nakon toga je ok i izvodljivo. Пођи на шалтер па питај, али јул ти не гине.
Lou Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Pazi, ja sam i na njihovom forumu aktivan, i na sajtu video kada je prijavljivanje za prijemni i prijemni. ALI MENE INTERESUJE KADA JE UPIS. Znaci nakon prijemnog, koji je mesec, jer mi je frka, ako ne upadnem na budzet, kako cu stvoriti 500 evra odnikud. Tj problem mi je samo u julu taj novac da nadjem, sve nakon toga je ok i izvodljivo. Kao što rekoh, sve to možeš da saznaš na fakultetu. 1
phantasm of the living Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Pazi, ja sam i na njihovom forumu aktivan, i na sajtu video kada je prijavljivanje za prijemni i prijemni. ALI MENE INTERESUJE KADA JE UPIS. Znaci nakon prijemnog, koji je mesec, jer mi je frka, ako ne upadnem na ta iza, kako cu stvoriti 500 evra odnikud. Tj problem mi je samo u julu taj novac da nadjem, sve nakon toga je ok i izvodljivo. u julu je uvek upis. ali mozes da podneses molbu dekanu ili prodekanu da kasnije platis prvu ratu. na vecini fakulteta izlaze u susret.
phantasm of the living Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 nema na cemu. nadam se da ti nece biti potrebno da pises molbu uopste.
ShinigamY Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Pa i ja sam kontao tako da banem ili u knjigovodstvenu sluzbu, ili kod dekana/prodekana... Pa kako bude. Ali neki mi pricali da su sanse za to minimalne, skoro da ne postoje... Bice moljenja to je sigurno
Rehabilitovani Bagrem Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 shingy bre!!!upisi neki kompjuterski kurac,ortak bio na nekoj gluposti pokazao se dobar,platise mu onaj racunarski fakultet na trgu republike jer je dobar i sada radi softver za jednu firmu cim je svrsio faks za platu od iljadu eura mesecno a ne mora da mrdne dupe iz stana!zajebi bre faksove,to je buducnost
phantasm of the living Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 ma jok, njima je u principu svejedno, samo da dobiju pare. napises molbu, fino obrazlozis zasto ne mozes da platis u tom momentu (razlog da ti bude valjan, naravno) i navedes kada bi platio. kad ti dekan potpise odobrenje, predajes dokumenta za upis sa odobrenom molbom umesto uplatnice, a kad doneses uplatinicu oni bace molbu. i nije nemoguce, nego ljudima to ne pada na pamet pa ne pokusavaju.
Recommended Posts