Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

kao loš primer koji tebi pomaže da potkrepiš svoj stav ali koji niko od učesnika rasprave nije spomenuo pa nema nikakve veze sa raspravom... ali ne brini, nisi uzalud pisao, kad budeš pričao sa nekim iz te ogromne većine bićeš spreman da mnogo brže i efikasnije slomiš nečiju ambiciju... samo oštro!

Zapad nije inostranstvo?Nego sta je,nevidljivi deo Srema?

@bruce

Bice to vise od par godina sljake ukoliko zelis sebi obezbediti egzistenciju.Ali slazem se,ukoliko je covek spreman na tako sta,sto da ne.Sigurno je to bolje nego da se ovde jebava za 300 eura.Ali opet,to nije predmet ove rasprave,posto bi tako pala u vodu prica o postovanju diplome i znanja u insotranstvu.

Edited by lemmy sixx
  • Downvote 1
Posted (edited)

Zapad nije inostranstvo?Nego sta je,nevidljivi deo Srema?

ne pravi se debil, nije samo zapad inostranstvo i niko nije spominjao zapad i odlazak na zapad... osim tebe... jeb'o te zapad...

Edited by johnnyzzz
Posted

Ali ste spominjali inostranstvo,a posto je zapad sastavni deo inostranstva,potpuno je adekvatno pominjati ga u diskusiji.Pogotovo zbog toga sto ogromna vecina ljudi upravo tamo zeli da ode,a ne u Libiju ili Litvaniju.

Nismo to mislili,nego cim neko kaze inostranstvo svi misle da automatski misli na zapad,a ne mora uvek biti tako...

90% ljudi misli na zapad.

• Downvote 2
Posted

Ali ste spominjali inostranstvo,a posto je zapad sastavni deo inostranstva,potpuno je adekvatno pominjati ga u diskusiji.Pogotovo zbog toga sto ogromna vecina ljudi upravo tamo zeli da ode,a ne u Libiju ili Litvaniju.

90% ljudi misli na zapad.

Zato zapad i nije najbolja opcija i zbog toga je neka od konstatacija iz tvojih predhodnik postova tacna ;)

Posted

trolu

Posted

Kuruze na sta da obratim paznju u prvoj godini???

На Уставно и Римско.

Na klizave tribine i gostovanja u vukojebinama.

Нису трибине клизаве, али блато је јебена ствар. У Инђији је прилаз страшан, а у Чачку је много гадно кад пада киша. Једва сам опрао патике.

Posted (edited)

Ух, то сам заборавио. Срећа што је било суво кад смо дошли у Суботицу, иначе бисмо дебело најебали. Оно је баш ужасно.

Edited by Underkuruz
Posted

Kuruze na sta da obratim paznju u prvoj godini???

Obrati ti pažnju na činjenicu da ćeš morati da se popneš na hoklicu kad budeš ispitivao svedoke i držao završnu reč, kako bi publika iza prvog reda mogla da te vidi.

• Upvote 1
Posted

Znaci da onda apsolutno svi koji pricaju o insotranstvu i da ce da pale tamo ZNAJU da ih tamo ceka mesto?Pa kako objasnjavas to da ih ogromna vecina zavrsi na fizikalisanju ili na kraju ni ne odu?Sta znali su,ali su ih zajebali?Previse vi olako shvatate sve to.

Ja sam ti rekao kako to treba da se radi. To što ljudi odu, pa tamo protraće koju godinu je druga stvar. Kako bi ti to odradio? Otišao, pa životario, tražio i lomio se na svakakvim poslovima ili bi čekao priliku i radno mesto koje ti poslodavac garantuje? Znam odgovor.

Posted

Obrati ti paznju na cinjenicu da NECES JEBATI!

Verovatno hoću, kad mi se cura vrati iz Loznice, a možda i neću, ako jedno od nas dvoje recimo zgazi tramvaj; dok ti nikad nisi i nikad nećeš moći bez hoklice. :evotigana:

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Ja sam ti rekao kako to treba da se radi. To što ljudi odu, pa tamo protraće koju godinu je druga stvar. Kako bi ti to odradio? Otišao, pa životario, tražio i lomio se na svakakvim poslovima ili bi čekao priliku i radno mesto koje ti poslodavac garantuje? Znam odgovor.

Ne bih nikada otisao.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...