johnnyzzz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 niko osim kaprija nije ni spominjao zapad...
lemmy sixx Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) kao loš primer koji tebi pomaže da potkrepiš svoj stav ali koji niko od učesnika rasprave nije spomenuo pa nema nikakve veze sa raspravom... ali ne brini, nisi uzalud pisao, kad budeš pričao sa nekim iz te ogromne većine bićeš spreman da mnogo brže i efikasnije slomiš nečiju ambiciju... samo oštro! Zapad nije inostranstvo?Nego sta je,nevidljivi deo Srema? @bruce Bice to vise od par godina sljake ukoliko zelis sebi obezbediti egzistenciju.Ali slazem se,ukoliko je covek spreman na tako sta,sto da ne.Sigurno je to bolje nego da se ovde jebava za 300 eura.Ali opet,to nije predmet ove rasprave,posto bi tako pala u vodu prica o postovanju diplome i znanja u insotranstvu. Edited July 15, 2011 by lemmy sixx 1
Lord Iffy Boatrace Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Zapad nije inostranstvo?Nego sta je,nevidljivi deo Srema? Nismo to mislili,nego cim neko kaze inostranstvo svi misle da automatski misli na zapad,a ne mora uvek biti tako...
Mita Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Kuruze na sta da obratim paznju u prvoj godini??? 2
lemmy sixx Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Na klizave tribine i gostovanja u vukojebinama. 2 2
johnnyzzz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) Zapad nije inostranstvo?Nego sta je,nevidljivi deo Srema? ne pravi se debil, nije samo zapad inostranstvo i niko nije spominjao zapad i odlazak na zapad... osim tebe... jeb'o te zapad... Edited July 15, 2011 by johnnyzzz
lemmy sixx Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ali ste spominjali inostranstvo,a posto je zapad sastavni deo inostranstva,potpuno je adekvatno pominjati ga u diskusiji.Pogotovo zbog toga sto ogromna vecina ljudi upravo tamo zeli da ode,a ne u Libiju ili Litvaniju. Nismo to mislili,nego cim neko kaze inostranstvo svi misle da automatski misli na zapad,a ne mora uvek biti tako... 90% ljudi misli na zapad. 2
Lord Iffy Boatrace Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ali ste spominjali inostranstvo,a posto je zapad sastavni deo inostranstva,potpuno je adekvatno pominjati ga u diskusiji.Pogotovo zbog toga sto ogromna vecina ljudi upravo tamo zeli da ode,a ne u Libiju ili Litvaniju. 90% ljudi misli na zapad. Zato zapad i nije najbolja opcija i zbog toga je neka od konstatacija iz tvojih predhodnik postova tacna
johnnyzzz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ali ste spominjali inostranstvo,a posto je zapad sastavni deo inostranstva,potpuno je adekvatno pominjati ga u diskusiji.Pogotovo zbog toga sto ogromna vecina ljudi upravo tamo zeli da ode,a ne u Libiju ili Litvaniju. trolu
johnnyzzz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) ne vređaj kapri... izeš mi rumenka! Edited July 15, 2011 by johnnyzzz
lemmy sixx Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) @bruce Hoces reci,izneo sam cinjenice. @dzoni Samo coko moko i rum koktel. Edited July 15, 2011 by lemmy sixx 2
kuruz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Kuruze na sta da obratim paznju u prvoj godini??? На Уставно и Римско. Na klizave tribine i gostovanja u vukojebinama. Нису трибине клизаве, али блато је јебена ствар. У Инђији је прилаз страшан, а у Чачку је много гадно кад пада киша. Једва сам опрао патике.
lemmy sixx Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ne rece li ti da je u Subotici prilaz najgori?
kuruz Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) Ух, то сам заборавио. Срећа што је било суво кад смо дошли у Суботицу, иначе бисмо дебело најебали. Оно је баш ужасно. Edited July 15, 2011 by Underkuruz
Bata Trokrilni Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Kuruze na sta da obratim paznju u prvoj godini??? Obrati ti pažnju na činjenicu da ćeš morati da se popneš na hoklicu kad budeš ispitivao svedoke i držao završnu reč, kako bi publika iza prvog reda mogla da te vidi. 1
Mita Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Obrati ti paznju na cinjenicu da NECES JEBATI! 5 2
Lou Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Znaci da onda apsolutno svi koji pricaju o insotranstvu i da ce da pale tamo ZNAJU da ih tamo ceka mesto?Pa kako objasnjavas to da ih ogromna vecina zavrsi na fizikalisanju ili na kraju ni ne odu?Sta znali su,ali su ih zajebali?Previse vi olako shvatate sve to. Ja sam ti rekao kako to treba da se radi. To što ljudi odu, pa tamo protraće koju godinu je druga stvar. Kako bi ti to odradio? Otišao, pa životario, tražio i lomio se na svakakvim poslovima ili bi čekao priliku i radno mesto koje ti poslodavac garantuje? Znam odgovor.
Bata Trokrilni Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Obrati ti paznju na cinjenicu da NECES JEBATI! Verovatno hoću, kad mi se cura vrati iz Loznice, a možda i neću, ako jedno od nas dvoje recimo zgazi tramvaj; dok ti nikad nisi i nikad nećeš moći bez hoklice. 3 1
Demon Seed Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 (edited) Ti si konj od 2 metra, pa si opet patetican. EDIT(ONTOPIC): Studiram Farmaciju. Edited July 15, 2011 by Demon Seed
lemmy sixx Posted July 15, 2011 Report Posted July 15, 2011 Ja sam ti rekao kako to treba da se radi. To što ljudi odu, pa tamo protraće koju godinu je druga stvar. Kako bi ti to odradio? Otišao, pa životario, tražio i lomio se na svakakvim poslovima ili bi čekao priliku i radno mesto koje ti poslodavac garantuje? Znam odgovor. Ne bih nikada otisao. 2 2
Recommended Posts