Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam za Francusku književnost 3 (17. i 18. vek) pročitao oko 70 književnih dela samo u okviru lektire :da: Većina nađe put okolo ili jednostavno ne pročita sve što treba, doduše.

Posted

Vi niste zavrsili jugoslovensku i opstu knjizenost pre 40 godina.

Keva me ubi u pojam koliko spominje da su citali hiljade i hiljade knjiga.Ispada da su ceo faks samo citali knjige do iznemoglosti,i onda tupili o njima na ispitima.TIpa knjiga #156 742 strana 3 pasus,o cemu Johan govori u tom simbolicnom monologu?

Kada cujem vase ¨muke¨ shvatim koliko ste blazeni(u nereligioznom smislu).

• Downvote 1
Posted

Ja sad ne znam, može neko da potvrdi, ali čujem da na filozofiji imaju tonu dodatne literature. Ni one književnosti na Filfaku nisu uopšte naivne koliko sam video.

То јесте, знам да Маја умире од читања на Светској.

Posted

Фала обома. Јес' мало зајебано кад се приближиш крају. Све ми боље изгледа опција да одјебем све и одем у војску. Ако ме приме после оволико година блејања у рачунар.

Posted

za književnost na filološkom mogu i ja da potvrdim. :da:

znam da za jedan ispit (romantizam čini mi se) obavezna literatura predstavlja negde tridesetak knjiga

Hhahahahah, ovo je sjajno, ja sam ga položio preko SparkNotes.com, najbolje da ću čitati 30 knjiga. :haha:

Posted

Ok su mu fore dok ne pretera...u principu, covek mi se gadi :haha: , Zika je bolji ;)

Eh, uhvati me nostalgija sad.

Bolji mi je od Zike jer covek se zajebava ali sve uredno ispredaje,za razlku od Zike koji se unese i nista ne uradi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...