Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ako se dobro sećam, odužavaš sa par ispita. Pa kažem da nije ni čudo pored toliko kvalitetnog sadržaja na fakultetu.
soul wandering Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Uvek treba oduziti zadnje ispite... Sta je sa rasporedom Kuruze?
kuruz Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ne znam, seme im se zatrlo. A ni čika Ljuba ne odgovara na mejl. @ Lou Hah, imam još šest komada, od toga bi trebalo bar jedan da dam u oktobru 2. Iskreno, organizacija i uslovi na fakultetu su odlični i mislim da nigde nije kao kod nas. A inače, već bih diplomirao, da nisam išao na jebene utakmice tokom celog proleća.
Rehabilitovani Bagrem Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 na tim strokavim kompjuterima ima vise bacila nego u kanalizaciji. a balisticki je u podrumu,izgleda kao mesavina alien filma i mad maxa zbog sveopsteg krsa. one liftove smo gledali 2 godine i samo su ih palili kada su neke svecanosti. sad ih tek uvedose. I ona pokretna vrata pre neki mesec,a do tada smo se maltretirali sa onim jednim razjebanim vratima vidim krece nam i hol prvi put od kada je umro Tito.a za sve ste vi,prvaci krivi
Генеральный Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 I čitaonica, konferencijska sala, amfiteatar V, teretana... а аутлет? немате аутлет? 1
kuruz Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Prodaju i neke majice i dukseve u suvenirnici. Fali nam samo Maxi.
soul wandering Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Od kad kod nas naplacuju heftanje 5 din?
kuruz Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Od kad kod nas naplacuju heftanje 5 din? Nedavno je to uvedeno.
soul wandering Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Pa samo od heftanja ima da pokriju troskove za bar jedan wc A ne pitaju dal hoces ili neces, samo zaheftaju i saberu lepo...
kuruz Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Je l' to važi samo za heftanje uplatnica za prijave ili i za sve ostalo?
soul wandering Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Za sve, ja kopirala nesto danas...
Јарослав Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Није ваљда под обавезно да морају да ти прихефтају то што копираш?!
Havočka Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 na tim strokavim kompjuterima ima vise bacila nego u kanalizaciji. a balisticki je u podrumu,izgleda kao mesavina alien filma i mad maxa zbog sveopsteg krsa. one liftove smo gledali 2 godine i samo su ih palili kada su neke svecanosti. sad ih tek uvedose. I ona pokretna vrata pre neki mesec,a do tada smo se maltretirali sa onim jednim razjebanim vratima vidim krece nam i hol prvi put od kada je umro Tito.a za sve ste vi,prvaci krivi Kako smo mi krivi?! o.o 1
Stolet Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Ako bude nekome trebalo, polaganje TOEFL testa košta 180$
Angelystor Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Ne znam da li je tema za to, ali kada se vec prica o nekim dokumentima, jedno dokumentacijsko pitanje... Kada kaze "overena fotokopija diplome", sta podrazumeva overa, gde to mogu da odradim?
Stolet Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Deluje kao klasična birokratska bezveznost Diploma bi valjda trebala da ima pečat institucije koja je dodeljuje, pa izgleda iz nekog razloga fotokopiranjem diplome pečat prestaje da bude pečat Verovatno u studentskoj službi tražiš da ti lupe pečat fakulteta, ponovo Meni je veća sprdnja 'diploma prevedena na engleski', e to će da bude veselo kad budem slao
Grobodan Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Ne znam da li je tema za to, ali kada se vec prica o nekim dokumentima, jedno dokumentacijsko pitanje... Kada kaze "overena fotokopija diplome", sta podrazumeva overa, gde to mogu da odradim? U opštini se to overava, možeš u bilo kojoj. Piece of advice: kaži da je za biro i besplatno bude overavanje. Meni je veća sprdnja 'diploma prevedena na engleski', e to će da bude veselo kad budem slao Neće ti biti do smeha kad te sudski tumač rebne po novčaniku.
Rehabilitovani Bagrem Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Ako bude nekome trebalo, polaganje TOEFL testa košta 180$ Meni bi vise koristilo tih 180$.Da li isporucujes na kucnu adresu ili saljes postom?
Grobodan Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 E da Igi, kopiraj u nekoj kopirnici, nemoj da odeš kod njih pravo, ne vole to
Angelystor Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Dobro, taj deo sa kopiranjem mi je jasan inace, a odlicno ako moze bilo koja opstina, samo mi bi trebalo cimanje sebe i/ili dokumenata do Ksha prokletog samo zbog pecata...
iron will Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Пријавио сам се на руски од страних језика (због скидања са иФолдера). Сморио енглески.
Recommended Posts