Lou Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Rektor Branko je kralj, mislim da taj covek ne zna gde se nalazi. To je jedan od onih profoesora koji su u stanju da udju u praznu ucioniucu i krenu da predaju, kao da su u punoj. Poslednja reč koju bih upotrebio da opišem takvu osobu je "kralj", izraz kao što je "tehnološki višak" mnogo ranije pada na pamet.
Dead Man Drinking Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Urušavanje obrazovnog sistema je ovde počelo još pre 90 godina, još je Rajs pisao o tome. Citiram: "Sve je više mladih gurano na studije, umesto da su od njih stvarani poljoprivrednici znalci svog posla i vešte zanatlije koji bi mogli da prerastu u industrijalce. Umesto da sve više razvijate osnovnu i poljoprivredne škole, svaki gradić je dobio "gimnaziju". Па ти живи у Србији од пре 90 година. Неће да може то тако у двајеспрвом веку. Ако 'оћеш да живиш од плодне земље онда ти треба високообразовани кадар у областима пољопривреде и биотехничких система. И наравно Змај, Раковица и ИМТ. Огроман број радника се већ данас може заменити техничким системима и роботима. Људи треба да уче да раде оно што машине (још увек) не могу. Брање кукуруза не спада у ту категорију. Можда ће и хирурге заменити до средине века.
kuruz Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Naravno da nisam mislio da bukvalno treba sve poslati na njivu, ali neki jednostavan rad je svakako za većinu primereniji od fakulteta. 1
Havočka Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Ija se slazem...P revise je opao krietriujm svegga... Puna sesa grupa brucosa na MAsincu klosara neepismenih.. 1
In The Flesh Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 (edited) Kakav je ovo trend lunarisanja po forumu? Edited October 25, 2011 by In The Flesh
Lou Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Havoc se druži sa njim, pa je boleština prešla. Za ostale ne znam. Za sebe nemam opravdanje.
kuruz Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 E baš sam hteo nekoga da pitam koliko košta bežična tastatura i da l' vredi tih para. Odgovaraj, mašinko.
Stolet Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 I ti postavi pitanje, svaka čast. Marka - tastatura, model - bežična
Lunar Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 E baš sam hteo nekoga da pitam koliko košta bežična tastatura i da l' vredi tih para. Odgovaraj, mašinko. Vredi ako ti je monitor blizu kreveta ili ako nemas neki veliku sto(na kome je uvek nered), a nije nesto puno skuplja od neke normalne tastature.
kuruz Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 I ti postavi pitanje, svaka čast. Marka - tastatura, model - bežična Ako sam pitao nju, onda to znači da me zanima to što ona koristi, pošto ne verujem da je neki krš, zato što je devojka gejmer.
Havočka Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 (edited) Imas do 3k da nadjes sasvim decent bezicnu tastaturu. E sad, fora je u tome sto sa tim tastaturama dobijas i receiver za istu, pa je malo problem ako imas nesto (kao sto ja imam metalnu gredu ispod stola) sto blokira opticki signal, moras da je drzis u nemogucim polozajima da bi radila... Nemoj da je uzimas ako ti krevet nije blizu stola, to je jedino cemu sluzi. I da, ako si histerican korisnik racunara, ne uzimaj bezicnu niposto. EDIT: Model je Logitech MK320, i to je samo temporary zamena za Roccat Valo, dok se ne skupe novci, i ne izvali greda ispod stola. Edited October 25, 2011 by ~HaVoC~ 1
Stolet Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 @Underkuruz Šala Preporuka za Roccat, ako je iole dobra kao ovaj Kone+ miš
Havočka Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 (edited) Vise volim Kovu, ali da, odlicna je tastatura... Svi Roccati su savrseni... Sto dizajn, sto performansa. Edited October 25, 2011 by ~HaVoC~ 1
Havočka Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 e, btw, jest' oftopik i dabl post, al' sam zaboravila da napomenem da se moraju posedovat' i dopunjive baterije, jer prozdire ove obicne 1
Rehabilitovani Bagrem Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 laz! logitech k340 radi savrseno a tipa 2000 je.odu kineske raspad baterije jednom na pola godina kupis nove i cao
Havočka Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu kada sam je ja kupila bila je 3200 u winwinu 1
Јарослав Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 (edited) То си три пута рекла, за сваку хиљаду по једном? Опа, седам пута! Edited October 26, 2011 by Јарослав
Rehabilitovani Bagrem Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 (edited) jebo zeca,gledam racun 3231 u drugoj radnji! Eto sad mogu da te zenim jer imamo iste tastature,pa su nam kompatibilni i unifying risiveri Edited October 26, 2011 by Egzistencijalni Bol
Havočka Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 lololol kol'ko fejluje forum :S @Egzistencijalni sumnjas u mene, cccc, to od tebe nisam ocekivala, a-a... inace, ja cu padnem ovu matematiku, djukic je zastrasujuc krajnje, dzaba meni radojevica i matematicke gimnazije kad je ovaj idiot, blago receno ;S 1
Andrija Smith Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=1336&yyyy=2011&mm=10&dd=27&nav_id=552806 1
Јарослав Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 (edited) Јооој, колико сере човек! У прве две реченице је толико лажи изнео, да то није нормално. И, наравно, сад ће народ да прогута ту причу и студенти ће да испадну говнари! И то само зато што нико не зна шта се тамо дешава. Свака њему част на мирноћи и сталожености, али зашто се не би чула и друга страна? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=10&dd=27&nav_category=12&nav_id=552885&fb_source=message Овај човек, очигледно, живи у неком филму. Edited October 27, 2011 by Јарослав 1
Schneider Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Haha pa rektor vodi propagandu kako bi se studenti prikazali kao zloce. Bas je neko tesko djubre.
Јарослав Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Оставио сам коментар на том линку: Gospodin Kovačević, očigledno, živi u nekom filmu. Prvi je bio tu kada su blokade počele, a sada se ograđuje od svega toga. Svaka materijalna šteta izazvana je njegovim netačnim komentarima na račun protesta i blokada. Niko nikoga ne drži kao taoce, i svakome ko to želi je omogućena puna sloboda kretanja po fakultetu, što pokazuje i to da šalteri studentske službe rade neometano. I ako već sve prebacuje na državu, i fakultete smatra državnim vlasništvom, odakle njemu onda pravo da potražuje naknadu štete? I, možda najbolje, pitanje je zašto nam je onda uopšte rektorat i potreban?
Recommended Posts