Јарослав Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 :haha: :haha: Пробао сам да напишем нешто, али не вреди...
lemmy sixx Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Duša - termin religijski, filozofski, a poznat i često upotrebljavan u svakodnevnom govoru, koji se odnosi, generalno rečeno, na pojedinca, ljudsku osobu i koji ne mora, bukvalno, da označava verovanje u nematerijalni svet i ljudsku egzistenciju van fizičke ravni. Moram se sa tobom napiti jednom.
Demon Seed Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Duša - termin religijski, filozofski, a poznat i često upotrebljavan u svakodnevnom govoru, koji se odnosi, generalno rečeno, na pojedinca, ljudsku osobu i koji ne mora, bukvalno, da označava verovanje u nematerijalni svet i ljudsku egzistenciju van fizičke ravni. Ma bre moja zajebancija je bila o tome da poslanici nemaju dusu, otkud u skupstini dusa.
Lou Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Novi zakon o obrazovanju predviđa da roditelji mogu sami da organizuju nastavu kod kuće, s tim što deca polažu ispite na kraju godine Ukoliko đaci koji se školuju kod kuće dvaput padnu ispit, vraćaju se u učionice. On predviđa da roditelji mogu sami, kod kuće, da organizuju nastavu za svoju decu, bez obaveze da ona idu u školu. Prema ovom modelu, jedinu proveru znanja deca bi trebalo da imaju na kraju godine, polažući ispite u školi. Pa ako dva puta budu neuspešna, morala bi da se vrate u redovan sistem. Znam da će biti protivnika ovoga, ali smatram da je odilčna stvar, to ionako odavno postoji u drugim zemljama.
Grobodan Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Moram se sa tobom napiti jednom. Mišljenja sam da on samo pijan ovuda i postuje u poslednje vreme.
Demon Seed Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Pa ako uzmemo da kad ucenici predju na vanredno zavrsavanje srednje skole, samo tako se provlace na polaganju, a da nista ili skoro nista ne nauce, posebno u manjim mestima, ja mislim da ce to samo jos vise da smanji kvalitet obrazovanja...
B@K@ Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Znam da će biti protivnika ovoga, ali smatram da je odilčna stvar, to ionako odavno postoji u drugim zemljama. Treba deca d'idu u školu, da se nauče međ' ljude, da se družu, pušu, volu, pušu i je8u... 2
Novaliis Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Mišljenja sam da on samo pijan ovuda i postuje u poslednje vreme. Što? Jer se zajebavam kako stignem na ovom raspalom forumu? Kamo sreće da sam pijan, bio bih negde drugde a ne gubio vreme ovde. 3
kuruz Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 http://www.ius.bg.ac.rs/informacije/Staziranje%20u%20Narodnoj%20Skupstini.pdf Jare,hocemo li(ti si bibliotekar ako ne gresim) ? На време ћу вам јавити да одете, кад кренемо да палимо. 1
Vresište Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Što? Jer se zajebavam kako stignem na ovom raspalom forumu? Kamo sreće da sam pijan, bio bih negde drugde a ne gubio vreme ovde. Interesantno. Meni naprimer retko treznom pada napamet d'postujem na forum.
temper Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Što? Jer se zajebavam kako stignem na ovom raspalom forumu? Kamo sreće da sam pijan, bio bih negde drugde a ne gubio vreme ovde. Što si onda ovde?
oʞɾoƃ Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Zbog principa neagresije prema utilitarističkoj filozofiji.
temper Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 -Hajdemo odavde. -Ne možemo. -Zašto? -Čekamo Godoa. -To je istina.
metal guru Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Mišljenja sam da on samo pijan ovuda i postuje u poslednje vreme. misljenja sam da je on pijan kad ne pije... На време ћу вам јавити да одете, кад кренемо да палимо.
Novaliis Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 misljenja sam da je on pijan kad ne pije... Tako nešto. Intoksikacija svesti dionizijskim vinom, orgijatično gubljenje individualnosti i predavanje apsolutu, razbuktani polet uma apolonskom bakljom, odinovska oholost - jedan duboki nihilizam prouzorkovan znanjem o sad, i ovde. Mudrost koja iz nje sledi transcendira prostor i vreme; sve je ništa. Beskonačnost je sada, manifestuje se na yumu, ako hoćete taj primer, našim postovima koji ostaju utisnuti u našu realnost, ali i milion drugih realnosti u milion različitih varijacija, formi i ideja, svi isprepleteni u nevidljivu nit Orloga, ili vedske Rte. 8 1
Berliner Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jUBeRmqwxt8
Vresište Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Ubice te Amerika Ubice ga samoca. Ako ne nadje drugare koji nisu emigranti 1
metal guru Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Tako nešto. Intoksikacija svesti dionizijskim vinom, orgijatično gubljenje individualnosti i predavanje apsolutu, razbuktani polet uma apolonskom bakljom, odinovska oholost - jedan duboki nihilizam prouzorkovan znanjem o sad, i ovde. Mudrost koja iz nje sledi transcendira prostor i vreme; sve je ništa. Beskonačnost je sada, manifestuje se na yumu, ako hoćete taj primer, našim postovima koji ostaju utisnuti u našu realnost, ali i milion drugih realnosti u milion različitih varijacija, formi i ideja, svi isprepleteni u nevidljivu nit Orloga, ili vedske Rte. 2
iron will Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Хоћу да будем као Новалиис... Предлажем да оснујемо нову религију новалиизам.
Recommended Posts