Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Psidza kolega, psidza :zuba: Fala bogu pa nemamo diplomski. Da dodam, samo 4 i po godine mi je trebalo :rockdevil:

A da, beše smo jednom prozborili koju o tome. :da: Posle kažu da su privatni fakulteti laki, ja sam dupe polomio za završni rad. :razz:

Edited by Lou
Posted (edited)

Jesmo :) Eto, ako cujes za neku poslovnu priliku/praksu/strucno usavrsavanje, baci mi PM :meshuggah: Kakav je to rad bio kad je dupe stradalo? :icon_eek:;)

Schineder, to zvuci ko da je kod vas na faksu tesko sranje... Kod nas je bolje, ima dosta mesta na budzetu, a samo iz klinickog smera ima prijemni, koji mozes da padnes, na ostalim se upisuju svi. Sad, sto je sviranje kurcu i sto nista novo neces nauciti, to je druga prica :mrgreen: Kapiram da je tako skoro svuda.

Edited by WoS
Posted

Završni rad je bio istraživački, kod profe koji nas je mrcvario dok svaki rad nije bio za desetku. ;) Red, rad, disciplina, ali pošteno, tako je i najavio.

Posted

Neki zbog treme, a neki zbog toga što im još nisu presekli pupčanu vrpcu... Takvi će i sa 30 godina živeti sa roditeljima.

Posted (edited)
Takvi će i sa 30 godina živeti sa roditeljima.

U Srbiji 80% stanovništva sa trideset godina živi sa roditeljima.

Edited by Lou
Posted

А неки због везе. Ипак је то ФДУ. Иначе, супер ортакиња је ћерка Милана Николића (чувени Гига) и није хтела ни да чује да јој он нешто среди.

Posted

Što, misliš da je to izbor ljudi? Ekonomija.

Gledam kroz prizmu mojih poznanstva, uglavnom je izbor i nemogućnost da se odvoje od kevine sise. Naravno, sigurno ima tu i faktor finansijske situacije, al' ti kažem za ove koje ja poznajem. Više je lenjost nego finansije.

Posted

Kontam da dobar deo poznanstava imaš i kroz svoju struku putem koje danas, ipak, može malo lakše da se nađe posao za solidnu kintu. Ako je taj slučaj, naravno da razumem stav.

Posted

@Jaroslav: da, al to je zato sto je mina carica, a ne zato sto toga po fdu nema :) navijam za nju.:D

ne znam sta je u pitanju, al vise od polovine je doslo sa mamicama da se prijavi za faks. porazavajuce.

a ruku na srce, vecina ljudi koje ja znam, a imaju 30godina i zive sa roditeljima imaju veci problem lenjosti i razmazenosti nego finansija.

Posted (edited)

Kad smo kod tih mamica da pomenjem skorasnji primer dok sam cekao za ispit iz Politicke sociologije.

Ahem, u hodniku se nervozno vrpolji neka starija cura, pitam je sto je nervozna, a ona kaze treba da diplomira pa zato ima tremu. ( neka starija generacija, probila je rok 5 godina min). Kad videh iz coska ceka je keva , nervozno se setka da joj valjda cerka ne padne diplomski i tatko obucen kao matori gastos ( cuvena kineska trenerka sa crvenom sarom na nogavicama valjda znate taj kultni model).

I zavrsi ona "diplomski" za 5 minuta, izdadje iz kancelarije, prilaze mama i tata, ljube se i grle kao sa ratista da je cera dosla, a prilazi i momak sa necim sto bi trebalo da bude buket ali je zapravo jedan veliki beli svet (nisam to video jos al dobro) pa se i on izljubi s njom i sve cetvroro izadjose srecni sto je devojka diplomirala.

Kasnije ulazim u kancelariju da odgovaram ispit, a profa u tom trenutku kaze asistentu parafraziram " gde nadje onu budalu ne zna nijedan novi drustveni pokret da nabroji".

Edited by Schneider
Posted

Meni je upečatljivo što neko može da sumnja u odbranu diplomskog rada. To se radi uz mentorstvo, jebem mu, i prijavljuje za polaganje kada je sve u redu. Nije to ispit, da možeš da padneš tek tako.

Posted

Нема ЕТФ-а, Грађевинског, Медицинског, Стоматолошког, Правног, Машинског и Математичког, а натрпали су неке приватне комедије.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...