Jump to content

Recommended Posts

Posted

То једна од оних што се дерњају?

Jare, majku mu, sta smo rekli za diskreciju i dzentlmenski stav :no:

Posted (edited)

Svejedno, mislim i na moju malu a i tvoj i Kuruzov slucaj.

Aha. Ma, nije problem ništa naučiti, nego, kao što rekoh, imao sam dovoljno predmeta koji su se doticali ekonomije i finansija, ne bih jedan o pravu, ako ne moram.

@Lou

Pravo da ti kažem, nisam nešto mislio na psihologiju, uvek sam je nekako prebacivao u prirodne nauke :)

Ona je između, jer ima elemente obe strane, ali je standardno mišljenje da je društvena nauka, pa pričam u tom duhu. ;)

Edited by Lou
Posted

Poslovna psihologija...mozda bi bilo fino da znas nesto iz radnog, no ,kako hoces.

Imao sam delove toga u upravljanju ljudskim resursima, intervencijama u organizaciji, savetovanju u organizaciji... kontaš.

Posted

Uhapsiše onog lika što je hteo da pravi satelit.

Oštetio je državu za 10 hiljada evra beše? Hehe, a za koliko je nas država oštetila... I za koliko su lokalni 'biznismeni' oštetili zaposlene u firmama koje su posle izuzetno uspešne privatizacije propale... Tu nisam video nešto previše hapšenja xP

Posted (edited)

Danas je bilo na vestima opet cuvena recenica al Srbinu nikad ne ulazi u glavu:

" Na birou se nalazi najvise pravnika i ekonomista, ali je opet najveca zainteresovanost za ove fakultete".

Ovo zapravo simbolise srljanje u propast, vidis da ne ide a ti opet guras isto.

Edited by Schneider
Posted

план је да не пале зграде у којој се налазе Скупштина и Влада, Председништво итд

него седишта странака и имовина политичара

Што се тиче бироа и гомиле правника, сасвим је логично да ће бити највише људи са тих факултета, пошто хиљаде студирају годинама и не одустају, а онда се пријаве на биро. Према статистици, правници чак и преко бироа брзо налазе посао.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...