soul wandering Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Svejedno, mislim i na moju malu a i tvoj i Kuruzov slucaj.
Stolet Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 @Lou Pravo da ti kažem, nisam nešto mislio na psihologiju, uvek sam je nekako prebacivao u prirodne nauke
Zen Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 То једна од оних што се дерњају? Jare, majku mu, sta smo rekli za diskreciju i dzentlmenski stav
Lou Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 (edited) Svejedno, mislim i na moju malu a i tvoj i Kuruzov slucaj. Aha. Ma, nije problem ništa naučiti, nego, kao što rekoh, imao sam dovoljno predmeta koji su se doticali ekonomije i finansija, ne bih jedan o pravu, ako ne moram. @LouPravo da ti kažem, nisam nešto mislio na psihologiju, uvek sam je nekako prebacivao u prirodne nauke Ona je između, jer ima elemente obe strane, ali je standardno mišljenje da je društvena nauka, pa pričam u tom duhu. Edited June 27, 2012 by Lou
soul wandering Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Poslovna psihologija...mozda bi bilo fino da znas nesto iz radnog, no ,kako hoces.
Lou Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Poslovna psihologija...mozda bi bilo fino da znas nesto iz radnog, no ,kako hoces. Imao sam delove toga u upravljanju ljudskim resursima, intervencijama u organizaciji, savetovanju u organizaciji... kontaš.
imaginos Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 A mala ti je, a? aahahha, dadoh ti plus za foru :haha:
Stolet Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Uhapsiše onog lika što je hteo da pravi satelit. Oštetio je državu za 10 hiljada evra beše? Hehe, a za koliko je nas država oštetila... I za koliko su lokalni 'biznismeni' oštetili zaposlene u firmama koje su posle izuzetno uspešne privatizacije propale... Tu nisam video nešto previše hapšenja xP
Stolet Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Ne, nego treba da uhapse sve koji su državu oterali u propast
Oak Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 Onda bi morali sami sebe da hapse, ne ide to tako.
Havočka Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 sta sta nisam cula to za satelit link, moze? @sisus uz tebe sam, druze, reci kad treba da se khm, hapsi 2
Schneider Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 (edited) Danas je bilo na vestima opet cuvena recenica al Srbinu nikad ne ulazi u glavu: " Na birou se nalazi najvise pravnika i ekonomista, ali je opet najveca zainteresovanost za ove fakultete". Ovo zapravo simbolise srljanje u propast, vidis da ne ide a ti opet guras isto. Edited June 27, 2012 by Schneider
imaginos Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 samo jedno resenje: 6. oktobar. sa revansizmom. [media=] [/media]
kuruz Posted June 27, 2012 Report Posted June 27, 2012 план је да не пале зграде у којој се налазе Скупштина и Влада, Председништво итд него седишта странака и имовина политичара Што се тиче бироа и гомиле правника, сасвим је логично да ће бити највише људи са тих факултета, пошто хиљаде студирају годинама и не одустају, а онда се пријаве на биро. Према статистици, правници чак и преко бироа брзо налазе посао.
Recommended Posts