Zen Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 @yv Ako je to ono sto se tebi svidja i moz da zamislis ceo zivot to da radis, udri Ionako svi koji su mladji od "77. nikad nece otici u penziju, zato treba studirati samo ono sto ti se dopada, jer jedino u tome zaista mozes biti dobar i zadovoljan na duze staze :deda:
Antikristina Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 mogu iscimam drugaricu da ti pošalje par poruka na lastu. kapiram, otac ti je verovatno šef građevinska mafije ili stric? Otac mi je stric? Nikakva mafija, samo je tak'a familija, inženjerska. 1
Antikristina Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 @adminka U tome je problem, nemam pojma šta bih mogla da radim ceo život. Za sad znam da ću da polažem prijemni iz matematike (to mi je najlakše da spremim). A za penziju me bole brige, i onako ću crkavati od dosade kad budem baba, biće mi zanimljivo na bilo kakvom poslu. 1
Zen Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 nemam pojma šta bih mogla da radim ceo život. i bre ova danasnja omladina u moje vreme se znalo, oces da budes astronaut al posto ne moze daj sta drugo xD
Antikristina Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ma jebeš omladinu, bagra Al' dobro, bitno je da bar znam šta neću - FPN, Pravni, Filozofski. Niti bilo šta sa hemijom. 1
Schneider Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ja sam završio FPN i nisam ga voleo.Al nisam zažalio zbog faksa i smera koji sam tamo upisao (soc. politika i soc. rad). Šta god drugo da sam upisao verujem da bih isto tako ostao motivisan i odradio posao do kraja. Sposoban čovek se svugde snađe, za to fakulet ne treba. Većina svršenih studenata sa bilo kog fakuleta, ne vredi suvu šljivu, i žicka od roditelja pare za izlazak. Ne veruj drugima i veruj sebi.
Demon Seed Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 I onda biraj fax, bez ikakvog iskustva i poznavanja materije, jebes savete, all guts. Srecno.
Dead Man Drinking Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 i bre ova danasnja omladina u moje vreme se znalo, oces da budes astronaut al posto ne moze daj sta drugo xD
kuruz Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 ja sam želeo da budem ronilac al jebi ga
El Karnisero Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Хтео си да будеш ронилац а постао си прелетач. Живот је чудо. 7 1
Demon Seed Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Ja sam želeo da budem avtomobilista, makar bio treći vozač u random ekipi u random prvenstvu, kao Miloš Pavlović. U Prokuplju može da se trenira 4 sporta.
Sreta Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Хтео си да будеш ронилац а постао си прелетач. Живот је чудо. Mislim da je navlacio ljude da kazu gnjurac.... Klasican Hecim.
kuruz Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Хтео си да будеш ронилац а постао си прелетач. Живот је чудо. ne, od neostvarivih ideja sam prešao na ostvarenje dostižnih, a opet velikih ciljeva prvi sam ispunio, doduše teško ali ipak sam se izlečio od nakazne ciganske bolesti
рогозуб Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 ja vadim ispisnicu zbogoslovije pa cju upisujem filozofiju sad sledecje godine 4
kuruz Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 nek mi se javi neko ko je završio ekonomiju i bio dobar student, ako ga interesuje CFA, znam ribu koja je koordinator za to u Srbiji
рогозуб Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 blejim u nocjnoj smeni non stop, prikachim se fonom na wifi i dok radim pushtam predavanja na jutubu. u jednom trenutku sam ostao bez predavanja, odslushao sam sve shto je postavljeno sa chomskim, sa alperovicem, albertom, hahnelom, razna neka predavanja i debate o filozofiji ekonomskih i politickih pitanja, i naidjem na kraju na ovo- raznorazna predavanja sa jejla. krenuo sam da slusam kurs The Moral Foundations of Politics with Ian Shapiro, kul je, pogledajte shta ima: http://www.youtube.com/user/YaleCourses/playlists
Sreta Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 Pretvorba sna u ubogu stvar NISHA SAVELJICH 1 1
Sreta Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 Abudzaba Dabila Odvalio sam se, sama rec kaze 2 1
Dead Man Walking Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 blejim u nocjnoj smeni non stop, prikachim se fonom na wifi i dok radim pushtam predavanja na jutubu. u jednom trenutku sam ostao bez predavanja, odslushao sam sve shto je postavljeno sa chomskim, sa alperovicem, albertom, hahnelom, razna neka predavanja i debate o filozofiji ekonomskih i politickih pitanja, i naidjem na kraju na ovo- raznorazna predavanja sa jejla. krenuo sam da slusam kurs The Moral Foundations of Politics with Ian Shapiro, kul je, pogledajte shta ima: http://www.youtube.com/user/YaleCourses/playlists Ja dok sam radio kao portir kad sam zavrsavao faks sam učio programiranje sa raznoraznih sajtova, pomoglo mi kasnije više nego faks. Samo zajebi to palamuđenje i uzmi nešto konkretno, ima sad svašta da se uči praktično, jebo formalno obrazovanje. 1 1
Recommended Posts