Jump to content

Recommended Posts

Posted

@yv

Ako je to ono sto se tebi svidja i moz da zamislis ceo zivot to da radis, udri

Ionako svi koji su mladji od "77. nikad nece otici u penziju, zato treba studirati samo ono sto ti se dopada, jer jedino u tome zaista mozes biti dobar i zadovoljan na duze staze :deda:

Posted

mogu iscimam drugaricu da ti pošalje par poruka na lastu.

kapiram,

otac ti je verovatno šef građevinska mafije ili stric? :D

Otac mi je stric? :D

Nikakva mafija, samo je tak'a familija, inženjerska.

• Downvote 1
Posted

@adminka

U tome je problem, nemam pojma šta bih mogla da radim ceo život. :D

Za sad znam da ću da polažem prijemni iz matematike (to mi je najlakše da spremim). A za penziju me bole brige, i onako ću crkavati od dosade kad budem baba, biće mi zanimljivo na bilo kakvom poslu. :haha:

• Downvote 1
Posted

nemam pojma šta bih mogla da radim ceo život. :D

i bre ova danasnja omladina

u moje vreme se znalo, oces da budes astronaut

al posto ne moze daj sta drugo xD

Posted

Ja sam završio FPN i nisam ga voleo.Al nisam zažalio zbog faksa i smera koji sam tamo upisao (soc. politika i soc. rad).

Šta god drugo da sam upisao verujem da bih isto tako ostao motivisan i odradio posao do kraja. Sposoban čovek se svugde snađe, za to fakulet ne treba. Većina svršenih studenata sa bilo kog fakuleta, ne vredi suvu šljivu, i žicka od roditelja pare za izlazak.

Ne veruj drugima i veruj sebi.

Posted

Ja sam želeo da budem avtomobilista, makar bio treći vozač u random ekipi u random prvenstvu, kao Miloš Pavlović.

U Prokuplju može da se trenira 4 sporta.

Posted

Хтео си да будеш ронилац а постао си прелетач. Живот је чудо.

Mislim da je navlacio ljude da kazu gnjurac.... Klasican Hecim.

Posted

Хтео си да будеш ронилац а постао си прелетач. Живот је чудо.

ne, od neostvarivih ideja sam prešao na ostvarenje dostižnih, a opet velikih ciljeva

prvi sam ispunio, doduše teško

ali ipak sam se izlečio od nakazne ciganske bolesti

• 2 weeks later...
Posted

nek mi se javi neko ko je završio ekonomiju i bio dobar student, ako ga interesuje CFA, znam ribu koja je koordinator za to u Srbiji

• 4 months later...
Posted

blejim u nocjnoj smeni non stop, prikachim se fonom na wifi i dok radim pushtam predavanja na jutubu. u jednom trenutku sam ostao bez predavanja, odslushao sam sve shto je postavljeno sa chomskim, sa alperovicem, albertom, hahnelom, razna neka predavanja i debate o filozofiji ekonomskih i politickih pitanja, i naidjem na kraju na ovo- raznorazna predavanja sa jejla. krenuo sam da slusam kurs The Moral Foundations of Politics with Ian Shapiro, kul je, pogledajte shta ima:

http://www.youtube.com/user/YaleCourses/playlists

Posted

blejim u nocjnoj smeni non stop, prikachim se fonom na wifi i dok radim pushtam predavanja na jutubu. u jednom trenutku sam ostao bez predavanja, odslushao sam sve shto je postavljeno sa chomskim, sa alperovicem, albertom, hahnelom, razna neka predavanja i debate o filozofiji ekonomskih i politickih pitanja, i naidjem na kraju na ovo- raznorazna predavanja sa jejla. krenuo sam da slusam kurs The Moral Foundations of Politics with Ian Shapiro, kul je, pogledajte shta ima:

http://www.youtube.com/user/YaleCourses/playlists

Ja dok sam radio kao portir kad sam zavrsavao faks sam učio programiranje sa raznoraznih sajtova, pomoglo mi kasnije više nego faks. Samo zajebi to palamuđenje i uzmi nešto konkretno, ima sad svašta da se uči praktično, jebo formalno obrazovanje.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...