Jump to content

Recommended Posts

Posted

@M

Sve ti govori činjenica (između ostalog i zašto sam batalila mašinac) da kada je Fiat otvorio fenomenalan internship oglas za završnu godinu bachelor studija ta devojka sa prosekom od 7,3 primljena, mi muški/manje sisati sa prosekom od 9+ smo odbijeni

Nešto ne valja sa gramatikom te rečenice, oprostićete mi.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

uuu, trenutno studiram dva predmeta na fizickoj hemiji xD

ali sve je to zarad toga da sledece godine budem na biologiji, posto je ocigledno nedovoljno da uradis 60/60 na prijemnom sa mojim prosekom i moras da muljas

• Downvote 4
Posted

"...tokom obrade slika na racunaru, postoje problemi u kojima ni vinjak ne pomaze"

Sa danasnjeg predavanja :maca:

• 1 month later...
Posted (edited)

DA ZNAS MAJKO, KAKO DJECA PATE

NIKAD NE BI LEGLA PORED TATE

better not to have been

Fala, mada bi rado i u ovaj blizi komsiluk, kad vidim kakve sve lepotinje silaze iz trijestrojke uh, i jos se sve jadne smrznu od planine i studena, ih dodje ti svaku da ogrnes gunjem!

A vole i one da ih se ogrne gunjem!

Ako se predomisliš, samo udri farmacija - medicinska biohemija smer, pusti tamo one čiste farmaceute, hokštapleraj je to...

Btw, gde se gleda koliko je bilo prijavljenih prošlih godina? Na infostudu nema za Farmaceutski.

Edited by Demon Seed
Posted

U bokte, Vo je mlađi od mene, ko bi reko

Mani se FONa, dođi na Mašinac, znaš kakva je bleja :bigblue:

A jes' zima u toj vašoj nedođiji, više sam se smrzla čekajući 33icu 5 minuta nego skoro sat na Pančevcu :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...