Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Herr_Wolf, nisam ga pobrkala, jedan je Lestate. :mrgreen:

Vjerujem da mu je poznata Lestat de Lioncourt biografija

navodno htjeo je da postane kaludjer, ali posto mu se otac sprotivio,

u bijegu je otkrio svoju pravu karijeru - zelja mu je bila da postane glumac.

Edited by Gothic-Rock
Posted

Виша Хотелијерска Школа. :udri: Од тако јебозовног занимања (менаџер хотел(ијерств)а) направили су чисто срање, у смислу да професори траже лично њима да се доносе паре за књиге, које су неретко и преко 100€, а плус школарина, а плус испити (студенти на самофинансирању плаћају 600 динара по испиту)...

Posted (edited)

Електронски факултет, Телекомуникације

Ово је , значи друга тема о факултетима ...

Edited by Alvaro Recoba
Posted

Herr_Wolf, nisam ga pobrkala, jedan je Lestate. :mrgreen:

Vjerujem da mu je poznata Lestat de Lioncourt biografija

navodno htjeo je da postane kaludjer, ali posto mu se otac sprotivio,

u bijegu je otkrio svoju pravu karijeru - zelja mu je bila da postane glumac.

inace, neki podaci iz te biografije su mi blizi nego neki drugi, ali o tome drugi put. recimo, volim da imam bare 2-3 vecere po izlasku...

Posted

Computer science (posto naziv na srpskom nema mnogo smisla) na PMF-u. Treca godina tako da se analiticke ne secam pa da me ubijes. U stvari, shoot, mozda dobijem neki flashback. :)

@shtukentakonesto

extra. 'ocu i ja

Guest 10 dinara
Posted

Ja se razmisljam da li da upisem faks ili odma da radim.Fax cu upisati jedino ako budem mogao nesto pored toga i da radim(jer mi ne pada napamet da me keva i cale izdravaju u 20 godina) a ako mi zbog toga posla ne bude isao fax onda cu napustiti fax i usrani posao koji radim pored faxa i zaposliti se ka0 ono za sta uopste i idem u skolu.

A verovatno cu pokusati da upisem nesto sto niko ne bi ocekivao od mene i jos jednom zajebem svet i ljude oko mene..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...