Layla Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Ruski I'm lovin' it!!! ...Zbog najjace knjizevnosti na svetu, kulture, prelepe zemlje, a i nekako se samo namestilo... Ponekad, ali samo ponekad, zalim sto nisam upisala engleski Tesim se sto mi je to drugi jezik.
shtuckensyglieben Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Computer science (posto naziv na srpskom nema mnogo smisla) na PMF-u. Treca godina tako da se analiticke ne secam pa da me ubijes. U stvari, shoot, mozda dobijem neki flashback. @shtukentakonesto extra. 'ocu i ja Ti umes sa muzikom,produkcijom i kompom,'ocu i ja. 1:1
Haralampije Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 etf / telekomunikacije / radio komunikacije
Vincent Hess Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Pravni fakultet Opa, koleginica... cemu taj smajli? ja ludim od faxa
niking Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 etf biomedicinski inženjering STVARNO? To ja hocu da upisem... u stavri, bacicu ti PP (posto je toliko tesko naci nekog sa tog smera, moram da te cimam )
Jedite Govna Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 inace, neki podaci iz te biografije su mi blizi nego neki drugi, ali o tome drugi put. recimo, volim da imam bare 2-3 vecere po izlasku... uf, sta bi dala da sam dio veceri... ''Vampire Heart'' doista fina pijesma za neke posebne trenutke...
Zen Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Zavrsila VETS audio i tv tech Studiram Fakultet Dramskih Umetnosti - montaza A sto to tako???.. Volim bre da studiram mrzi me da radim
Mateja Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Ja sam jos jedan sa ETF-a sad mi je kolokvijumska nedelja tako da... (jbt nema ni jedan streberski smajli)
MC Hammer Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ima: I ne samo da je štreberski, već je za nas s ETF-a dušu dao... berkeley, california Naxi, Berkeley je univerzitet, ne fakultet... Ako već baronišeš, baroniši do kraja. Pravni fakultet Opa, koleginica... cemu taj smajli? ja ludim od faxa Upala je u kazanče kao mala.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) etf biomedicinski inženjering Jel' na FE il' na SIS ? Edited November 30, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e
:Dea Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Fakulet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju smer za prevenciju i resocijalizaciju lica sa poremecajem u drustvenom ponasanju Ne verujem da iko jos ovo studira.
Vincent Hess Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ima jednostavan naziv, ako nista drugo
marcoman Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 dea >> jel to novi naziv za defektoloski fakultet?
tovar Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 da, stvarno, kad su reformisali defektoloski?
FILIP St. Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) Nadam se da cu sledeg oktobra uspeti da upadnem na TUG. To je Tehnoloski Univerzitet u Gracu, pa cu tamo na njihov ETF, pa tamo na smer Elektrotechnik - Toningenieur iliti inzenjer elektrotehnike povlaka inzenjer zvuka. Smer traje 10 semestara dobijas titulu Dipl. Ing. sve po propisima, radi se u saradnji, sa Univerzitetom Muzike i Dramskih Umetnosti u Gracu (KUG), neka predavanja i laboratorijski rad imas i tamo, 5 semestara moras da imas predmet vezan za sviranje nekog instrumenta, i imas predmete vezane za istoriju muzike i muzicku teoriju i akustiku, gomila izbornih predmeta, kvalitetne laboratorije (citaj studiji za snimanje).... Ah..... Savrsen mix elektrotehnike i muzicke akademije.. Ako ne odem tamo onda BG ETF Edited November 30, 2006 by FILIP St.
WHISPER_EVE Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 e ljudi... berklee me zanima da li neko ima neke informacije o ogranku u barseloni... sta treba za upis, skolarine,smerovi, prijemni itd itd itd... nameravam tamo da idem za par godina... znam nesto ali nedovoljno...
Haralampije Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ako ne odem tamo onda BG ETF ako hoćeš baš time da se baviš etf definitivno nije pravo mesto za to
Haralampije Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 pa i piše se tako ovaj "muzički" na koji je mislila da bi se razlikovao od "onog" berkeley-a
FILIP St. Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 ako hoćeš baš time da se baviš etf definitivno nije pravo mesto za to Znam, zato i hocu tamo da odem da studiram. Ne mora bas u Gracu, ali tu imam sestru koja je na postdiplomskim a i cuo sam da je TUG prilicno jak univerzitet. Negde bih u inostranstvu u svakom slucaju, i po mogucstvu nesto u tom stilu, eventualno informatiku takodje u inostranstvu (opet najverovatnije TUG). Austrisjki fakulteti su kvalitetni, jeftini (na TUG bi me me godina kostala 750 Evra a za te pare dobijam MNOGO vise nego ovde) i blizu su. A ETF (eventualno FON ako ne upadnem na ETF) je varijanta da studiram nesto ako ne zapalim preko granice (citaj ako me ne prime).
Recommended Posts