Џрк Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Visoka Skola El.tehnike i racunarstva, prosle godine sam bio na Elite, sad sam opet prva ali sam upisao ono sto sam jos na pocetku zeleo ali nisam mogao zbog suski, AVT
WIZARD OF GORE Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 oho cestitam kolega sta se to desilo...Martin ti odobrio upis bez uplacene skolarine?
Face Of Melinda Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 (edited) ohoho mi imamo sada kolokvijum 12. januara iz anatomije i obrali smo bostan sta si ti bre obrao bostan streberu nijedan osecam da si je vec nastrebao a nisi je ponovio peti put pa nisi siguran Edited December 25, 2007 by Face Of Melinda
SATAN-iz Batajnice Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ohoho to ono sto imate anatomiju sa fiziologijom? mi imamo sada kolokvijum 12. januara iz anatomije i obrali smo bostan Osecam da te mama naterala da naucis celu knjigu pred upis u skolu
PrimEviL Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 (edited) - Sta ces ti biti kada zavrsis fakultet? - Kako sta cu biti? Pa Italijan Edited December 25, 2007 by PrimEviL
Baal Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 (edited) Jašta... Visoka škola elektrotehnika i računarstva, formerly known as Viša elektrotehnička, smer računarska tehnika aka socijalni računarski. (pošto ima nove računarske tehnologije aka buržujski računarski ) Edited December 25, 2007 by BaalBehrit
sunessence Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Ahha ima nas dosta, treba jednom da se udruzimo i da trazimo ETF popust za koncerte Ваистину! Да једном буде вајде од оволике муке...
Џрк Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 oho cestitam kolega sta se to desilo...Martin ti odobrio upis bez uplacene skolarine? Martin? Ma jok, nego sad radim pa sam stekao, ispozajmljivao i tako...40 000 jebeno prva rata
WoI Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 sta si ti bre obrao bostan streberu nijedan osecam da si je vec nastrebao a nisi je ponovio peti put pa nisi siguran cuti samo sam iz histologije i genetike siguran, ovo sranje me ubija u pojam pogotovu kad dodje blagoticka i pita te tipa fazon projekcije bocnih grana aorte thoracice i onda je svi gledaju onako cudno, a ona kaze, kolege to je osnovno, to je za sest! :)
SATAN-iz Batajnice Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Mene smorilo na ispitu 8 kranijalnih kostiju...Ali sva sreca imao sam puskice za ostala
WIZARD OF GORE Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Martin? Ma jok, nego sad radim pa sam stekao, ispozajmljivao i tako...40 000 jebeno prva rata Sta je bilo, ne znas ko je Martin? znas verovatno, kako ne bi znao a sta ce ti taj avt smer pobogu?
WoI Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Mene smorilo na ispitu 8 kranijalnih kostiju...Ali sva sreca imao sam puskice za ostala :no: :no: ocekivao sam vise od tebe
Face Of Melinda Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 cuti samo sam iz histologije i genetike siguran, ovo sranje me ubija u pojam pogotovu kad dodje blagoticka i pita te tipa fazon projekcije bocnih grana aorte thoracice i onda je svi gledaju onako cudno, a ona kaze, kolege to je osnovno, to je za sest! :) Ma sere da vas uplasi, doduse zajebana je ona na ispitu... ali nemoj da se tripujes onda ces uciti vise gluposti nego sto ces se fokusirati na osnovno. Mislim mog druga je Puskas *ponavljam Puskas* oborio jer nije gde se podvezuje neka grana areteriae meningae mediae prilikom neurohiruskih operacija. Tako da ako hoce neko da te obori naci ce razlog. Ali nemoj da se bagujes glupostima, uci osnovno i kada osnovno naucis onda detalji. Moj savet crtaj i boji. Btw jeste li radili karlicu? Jel su vam pricali o penisu captivus-u... mislim da je to omiljena prica svih tamo sexualno isfrustriranih profana.
Џејсон Њустед Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Toy,javi se. Ovi sa jednom zivotinjom misle da je tesko!!!!
drasticni_taxista Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ima li koga sa sociologije iz Ns-a ?
WoI Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Btw jeste li radili karlicu? Jel su vam pricali o penisu captivus-u... mislim da je to omiljena prica svih tamo sexualno isfrustriranih profana. e znaci hteo sam da se ubijem sto nisam otisao al yaista mi nije bilo dobro...a nije mi ni sada bas ali sam cuo price sa predavanja :) evo nekih momenata sa predavanja: - zene i muskarci ne treba da spavaju zajedno pre 21 godine jer moze doci do ostecenja glansa penisa i uterusa - prosecna duzina penisa je 10 cm - seksualni odnos, tj. penetriranje drage kolege, ne treba da traje duze od 5 minuta...10 ajde, jer dolazi do ostecenja penisa - kada napunite 21. godinu onda se vencate, napustite fakultet, i odete na bracno putovanje i tada nadoknadite ovo propusteno. zatim se vratite i nastavite studije - klitoris je zenski penis -... ali za to nisam cuo. ajd pricaces mi sutra ako dodjes na histologiju e al koga god pitam niko ne zna ko je predavao kazu neki koji nam do sada uopste nije predavao.
Џрк Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Sta je bilo, ne znas ko je Martin? znas verovatno, kako ne bi znao a sta ce ti taj avt smer pobogu? Neam pojma ko je Martin. Sto se smera tice, namera mi je da radim ono sto volim, to me interesuje, i zaista mi se svidja audio produkcija. Videcemo dokle cu da doguram
WIZARD OF GORE Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Martinovic bre....direktor...kod njega ides sa molbom za smanjenje skolarine i tako te fore....e jebiga jos si ti zelen za te stvari
sunessence Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Toy,javi se. Ovi sa jednom zivotinjom misle da je tesko!!!! Јел` то још један срећни студент Ветерине на форуму?
Metalpirat Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ako zelis da dobijes diplomu bez ikakvog znanja upisi visu elektrotehnicku skolu. Pati debelo i to je to, nema cimajna! Dok se ne promeni cela struktura skolu ne upisujte. Bivsi student VETS-a sada Student FIT -a Graficki Dizajn
WIZARD OF GORE Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 a na kom smeru si bio? ako nije tajna....
Џрк Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Martinovic bre....direktor...kod njega ides sa molbom za smanjenje skolarine i tako te fore....e jebiga jos si ti zelen za te stvari Aha, direktor, tako reci. Vidim da mu tepas, ne znam kakvi su tu dogovori medju vama padali Sto se Vise kao Vise tice, realno dosta deru i ne moze bas da se nauci AKO samo ocekujes da te ONI nauce. Ali, ako si i sam zainteresovan za to sto ucis, to nije slucaj. Cini mi se da ovaj smer ne postoji nigde u zemlji sem na FDU i BK ili tako ensto.
Recommended Posts