Metalpirat Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 atv - ili kako se sada to zove avt
Machka Naopachka Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Toy,javi se. Ovi sa jednom zivotinjom misle da je tesko!!!! da, nama je teze :wtf:
Sugar Overdose Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 hmmm,ja bih vetj mogla da se spremam za francEski,mesham latinske nastavke za glagole za njihovim hhahahaha al,ono,imam josh vremena,aj ges xD
Lakšmi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Da, samo se nadaj da ima vremena! Svi se time zavaravaju, a onda kad padnu ispit kukaju!
Sugar Overdose Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 umh,pa ono,pripremam se svakako da polazhem delf b1 xD i hvala na ohrabrenju xD
Lakšmi Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Nije mi bila namera da te obeshrabrim, samo, ono što sam napisala se dešava svaki dan i svaki dan to gledam...
Face Of Melinda Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 e znaci hteo sam da se ubijem sto nisam otisao al yaista mi nije bilo dobro...a nije mi ni sada bas ali sam cuo price sa predavanja :) evo nekih momenata sa predavanja: - zene i muskarci ne treba da spavaju zajedno pre 21 godine jer moze doci do ostecenja glansa penisa i uterusa - prosecna duzina penisa je 10 cm - seksualni odnos, tj. penetriranje drage kolege, ne treba da traje duze od 5 minuta...10 ajde, jer dolazi do ostecenja penisa - kada napunite 21. godinu onda se vencate, napustite fakultet, i odete na bracno putovanje i tada nadoknadite ovo propusteno. zatim se vratite i nastavite studije - klitoris je zenski penis -... ali za to nisam cuo. ajd pricaces mi sutra ako dodjes na histologiju e al koga god pitam niko ne zna ko je predavao kazu neki koji nam do sada uopste nije predavao. :) :) uče vas apstinenciji ah da sada se setih pa medicinari uglavnom nemaju život tako da je celibat normalna stvar. e sada litl ekSplenejsn: penis captivus ti je specificna reakcija vaginalnih misica poznata kao vagizmus. e sada pricala nam je i Valentina i Stijak da su bile situacije kada su se jelte snajka i zet poceli da maze u nekom selu na njivi uhvatio ih je njen muz na delu, ona se zbog soka stegla iliti doslo je do vaginizma i on nije mogao da ga izvuce, e sada ako hitna pomoc ne dodje u dogledno vreme, njemu iliti penisu ce biti otezan dotok sveze arterijske krvi kao i oticanje venske i doci ce do nekroze penisa, tj odumiranja njegovih celija, pa ce morati da mu ga odseku i rekonstruisu... e sada koliko je to tacno, ne ulazim u detalje, ali i Nenad se iznenadio kada sam mu rekla da vam nisu rekli posto to generacijama pricaju
WIZARD OF GORE Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 ahahaha medicina je strava faks
SL Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 informatika i inzinjering. 1. godina..i da, pala je i prva desteka ove sedmice ahah. Koji je to fax?
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ocekivao sam vise od tebe Ma sere da vas uplasi, doduse zajebana je ona na ispitu... ali nemoj da se tripujes onda ces uciti vise gluposti nego sto ces se fokusirati na osnovno. Mislim mog druga je Puskas *ponavljam Puskas* oborio jer nije gde se podvezuje neka grana areteriae meningae mediae prilikom neurohiruskih operacija. Tako da ako hoce neko da te obori naci ce razlog. Ali nemoj da se bagujes glupostima, uci osnovno i kada osnovno naucis onda detalji. Moj savet crtaj i boji. Btw jeste li radili karlicu? Jel su vam pricali o penisu captivus-u... mislim da je to omiljena prica svih tamo sexualno isfrustriranih profana. e znaci hteo sam da se ubijem sto nisam otisao al yaista mi nije bilo dobro...a nije mi ni sada bas ali sam cuo price sa predavanja evo nekih momenata sa predavanja: - zene i muskarci ne treba da spavaju zajedno pre 21 godine jer moze doci do ostecenja glansa penisa i uterusa - prosecna duzina penisa je 10 cm - seksualni odnos, tj. penetriranje drage kolege, ne treba da traje duze od 5 minuta...10 ajde, jer dolazi do ostecenja penisa - kada napunite 21. godinu onda se vencate, napustite fakultet, i odete na bracno putovanje i tada nadoknadite ovo propusteno. zatim se vratite i nastavite studije - klitoris je zenski penis -... ali za to nisam cuo. ajd pricaces mi sutra ako dodjes na histologiju e al koga god pitam niko ne zna ko je predavao kazu neki koji nam do sada uopste nije predavao. Koji ste bre streberi.Smrt streberima!!!
WoI Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 :) :) uče vas apstinenciji ah da sada se setih pa medicinari uglavnom nemaju život tako da je celibat normalna stvar. e sada litl ekSplenejsn: penis captivus ti je specificna reakcija vaginalnih misica poznata kao vagizmus. e sada pricala nam je i Valentina i Stijak da su bile situacije kada su se jelte snajka i zet poceli da maze u nekom selu na njivi uhvatio ih je njen muz na delu, ona se zbog soka stegla iliti doslo je do vaginizma i on nije mogao da ga izvuce, e sada ako hitna pomoc ne dodje u dogledno vreme, njemu iliti penisu ce biti otezan dotok sveze arterijske krvi kao i oticanje venske i doci ce do nekroze penisa, tj odumiranja njegovih celija, pa ce morati da mu ga odseku i rekonstruisu... e sada koliko je to tacno, ne ulazim u detalje, ali i Nenad se iznenadio kada sam mu rekla da vam nisu rekli posto to generacijama pricaju :) :) :) e al tacno sam znao da je nesto na ovaj fazon cim si mi rekla penis captivus hahaha do jaja! ne ynama vala niko mi za to nije rekao. iygleda da su nas preskocili ove godine
Grobodan Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Koji ste bre streberi.Smrt streberima!!! Jebote komso, hocu li nekad doci na ovu temu, a da tvoj post nije zadnji na njoj... Jebo te fax!
Sisus Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 (edited) :) :) uče vas apstinenciji ah da sada se setih pa medicinari uglavnom nemaju život tako da je celibat normalna stvar. e sada litl ekSplenejsn: penis captivus ti je specificna reakcija vaginalnih misica poznata kao vagizmus. e sada pricala nam je i Valentina i Stijak da su bile situacije kada su se jelte snajka i zet poceli da maze u nekom selu na njivi uhvatio ih je njen muz na delu, ona se zbog soka stegla iliti doslo je do vaginizma i on nije mogao da ga izvuce, e sada ako hitna pomoc ne dodje u dogledno vreme, njemu iliti penisu ce biti otezan dotok sveze arterijske krvi kao i oticanje venske i doci ce do nekroze penisa, tj odumiranja njegovih celija, pa ce morati da mu ga odseku i rekonstruisu... e sada koliko je to tacno, ne ulazim u detalje, ali i Nenad se iznenadio kada sam mu rekla da vam nisu rekli posto to generacijama pricaju Da, ta prica ima jedno zilion verzija. Edited December 28, 2007 by Sisus
kuruz Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Добио сам много добар распоред испита и још боље испитиваче. Први испит 14. јануара, нема ништа од ПНГ...
WoI Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Jebote komso, hocu li nekad doci na ovu temu, a da tvoj post nije zadnji na njoj... Jebo te fax! pusi ga pederu necu te voditi na klizanje
Thule Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Studiram istraživanje ruda i gubljenje vremena.
SATAN-iz Batajnice Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Studiram istraživanje ruda Iz nosne duplje?
Machka Naopachka Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 e znaci hteo sam da se ubijem sto nisam otisao al yaista mi nije bilo dobro...a nije mi ni sada bas ali sam cuo price sa predavanja :) evo nekih momenata sa predavanja: - zene i muskarci ne treba da spavaju zajedno pre 21 godine jer moze doci do ostecenja glansa penisa i uterusa - prosecna duzina penisa je 10 cm - seksualni odnos, tj. penetriranje drage kolege, ne treba da traje duze od 5 minuta...10 ajde, jer dolazi do ostecenja penisa - kada napunite 21. godinu onda se vencate, napustite fakultet, i odete na bracno putovanje i tada nadoknadite ovo propusteno. zatim se vratite i nastavite studije - klitoris je zenski penis -... ali za to nisam cuo. ajd pricaces mi sutra ako dodjes na histologiju e al koga god pitam niko ne zna ko je predavao kazu neki koji nam do sada uopste nije predavao. brate, moj fax je bolji! nama prichaju o svrshavanju od pola sata u litrima, i svrdlastom glansu penisa, pa onda o veshtachkim vaginama, o tehnikama kolekcije sperme kod razlichitih vrsta... e, jesam volela te vezbe :)
Џрк Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 brate, moj fax je bolji! nama prichaju o svrshavanju od pola sata u litrima, i svrdlastom glansu penisa, pa onda o veshtachkim vaginama, o tehnikama kolekcije sperme kod razlichitih vrsta... e, jesam volela te vezbe :) Znaci ucili su te kako i gde da skupljas spermu?
Machka Naopachka Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 ma da bre, u nauchne svrhe! :)
Recommended Posts