Jump to content

Recommended Posts

Posted
e znaci hteo sam da se ubijem sto nisam otisao al yaista mi nije bilo dobro...a nije mi ni sada bas :)

ali sam cuo price sa predavanja :) :) :) evo nekih momenata sa predavanja:

- zene i muskarci ne treba da spavaju zajedno pre 21 godine jer moze doci do ostecenja glansa penisa i uterusa

- prosecna duzina penisa je 10 cm

- seksualni odnos, tj. penetriranje drage kolege, ne treba da traje duze od 5 minuta...10 ajde, jer dolazi do ostecenja penisa :)

- kada napunite 21. godinu onda se vencate, napustite fakultet, i odete na bracno putovanje i tada nadoknadite ovo propusteno. zatim se vratite i nastavite studije

- klitoris je zenski penis

-...

ali za to nisam cuo. ajd pricaces mi sutra ako dodjes na histologiju

e al koga god pitam niko ne zna ko je predavao :) kazu neki koji nam do sada uopste nije predavao.

:) :) :) :)

uče vas apstinenciji :) ah da sada se setih pa medicinari uglavnom nemaju život tako da je celibat normalna stvar. :)

e sada litl ekSplenejsn:

penis captivus ti je specificna reakcija vaginalnih misica poznata kao vagizmus.

e sada pricala nam je i Valentina i Stijak da su bile situacije kada su se jelte snajka i zet poceli da maze u nekom selu na njivi uhvatio ih je njen muz na delu, ona se zbog soka stegla iliti doslo je do vaginizma i on nije mogao da ga izvuce, e sada ako hitna pomoc ne dodje u dogledno vreme, njemu iliti penisu ce biti otezan dotok sveze arterijske krvi kao i oticanje venske i doci ce do nekroze penisa, tj odumiranja njegovih celija, pa ce morati da mu ga odseku i rekonstruisu... e sada koliko je to tacno, ne ulazim u detalje, ali i Nenad se iznenadio kada sam mu rekla da vam nisu rekli posto to generacijama pricaju :)

Posted
informatika i inzinjering. 1. godina..i da, pala je i prva desteka ove sedmice ahah.

Koji je to fax? :confused:

Posted
:no::no::no::no: ocekivao sam vise od tebe :)

Ma sere da vas uplasi, doduse zajebana je ona na ispitu... ali nemoj da se tripujes onda ces uciti vise gluposti nego sto ces se fokusirati na osnovno.

Mislim mog druga je Puskas *ponavljam Puskas* oborio jer nije gde se podvezuje neka grana areteriae meningae mediae prilikom neurohiruskih operacija. Tako da ako hoce neko da te obori naci ce razlog. Ali nemoj da se bagujes glupostima, uci osnovno i kada osnovno naucis onda detalji. Moj savet crtaj i boji.

Btw jeste li radili karlicu? Jel su vam pricali o penisu captivus-u... mislim da je to omiljena prica svih tamo sexualno isfrustriranih profana. :)

e znaci hteo sam da se ubijem sto nisam otisao al yaista mi nije bilo dobro...a nije mi ni sada bas :)

ali sam cuo price sa predavanja :):):) evo nekih momenata sa predavanja:

- zene i muskarci ne treba da spavaju zajedno pre 21 godine jer moze doci do ostecenja glansa penisa i uterusa

- seksualni odnos, tj. penetriranje drage kolege, ne treba da traje duze od 5 minuta...10 ajde, jer dolazi do ostecenja penisa :)

- kada napunite 21. godinu onda se vencate, napustite fakultet, i odete na bracno putovanje i tada nadoknadite ovo propusteno. zatim se vratite i nastavite studije

-...

e al koga god pitam niko ne zna ko je predavao :) kazu neki koji nam do sada uopste nije predavao.

Koji ste bre streberi.Smrt streberima!!! :)

Posted

uče vas apstinenciji :) ah da sada se setih pa medicinari uglavnom nemaju život tako da je celibat normalna stvar. :)

e sada litl ekSplenejsn:

penis captivus ti je specificna reakcija vaginalnih misica poznata kao vagizmus.

e sada pricala nam je i Valentina i Stijak da su bile situacije kada su se jelte snajka i zet poceli da maze u nekom selu na njivi uhvatio ih je njen muz na delu, ona se zbog soka stegla iliti doslo je do vaginizma i on nije mogao da ga izvuce, e sada ako hitna pomoc ne dodje u dogledno vreme, njemu iliti penisu ce biti otezan dotok sveze arterijske krvi kao i oticanje venske i doci ce do nekroze penisa, tj odumiranja njegovih celija, pa ce morati da mu ga odseku i rekonstruisu... e sada koliko je to tacno, ne ulazim u detalje, ali i Nenad se iznenadio kada sam mu rekla da vam nisu rekli posto to generacijama pricaju :)

:) :) :) :) :) :) :) e al tacno sam znao da je nesto na ovaj fazon cim si mi rekla penis captivus hahaha

do jaja! :) ne ynama vala niko mi za to nije rekao. iygleda da su nas preskocili ove godine :)

Posted
Koji ste bre streberi.Smrt streberima!!! :)

:da:

Jebote komso, hocu li nekad doci na ovu temu, a da tvoj post nije zadnji na njoj...

Jebo te fax!

Posted (edited)

e sada litl ekSplenejsn:

Da, ta prica ima jedno zilion verzija.

Edited by Sisus
Posted

Добио сам много добар распоред испита и још боље испитиваче. Први испит 14. јануара, нема ништа од ПНГ...

Posted
:da:

Jebote komso, hocu li nekad doci na ovu temu, a da tvoj post nije zadnji na njoj...

Jebo te fax!

pusi ga pederu necu te voditi na klizanje :)

Posted

ali sam cuo price sa predavanja :) :) :) evo nekih momenata sa predavanja:

-...

brate, moj fax je bolji! nama prichaju o svrshavanju od pola sata u litrima, i svrdlastom glansu penisa, pa onda o veshtachkim vaginama, o tehnikama kolekcije sperme kod razlichitih vrsta...

e, jesam volela te vezbe :) :) :)

Posted
brate, moj fax je bolji! nama prichaju o svrshavanju od pola sata u litrima, i svrdlastom glansu penisa, pa onda o veshtachkim vaginama, o tehnikama kolekcije sperme kod razlichitih vrsta...

e, jesam volela te vezbe :) :) :)

Znaci ucili su te kako i gde da skupljas spermu? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...