Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je lošeeeeeee :) :) :)

A sem toga, reče ona da je na filološkom... :)

Offtoppic od kresanja: Danas sam dobio svoju prvu desetku... čudno...

Posted
ma ne nego si brucos na faxu sve dok ne kresnes koleginicu to je pravilo... ili kolegu ako si zena ili feg :)

Jbt, ladno sam zavrsio fax kao brucos.

Posted
a kresno si koleginicu pa vise nisi a?

:) zezam se ma vucicka ti voli samo muskarce treba jos pomoc?

Је л' истина да Уставно има 800 страна? Неке приче колају амфитеатром V...

Kod mene nema žena na faxu. Ima, ako uzmem dvogled pa pogledam negde u daljini.

Аууу...

Offtoppic od kresanja: Danas sam dobio svoju prvu desetku... čudno...

Какав је осећај?

Posted
Је л' истина да Уставно има 800 страна? Неке приче колају амфитеатром V...

Vi pravnici se večito nešto bunite. Razvoj arhitekture i naselja ima tri knjige po 700 strana. I onda ispadne pravnici se ubijaju od štrebanja...

Posted

@ kuruz -ustavno ima 780 ikusur strana mada ja sam naucila prvih 684, i procitala odatle do 75o i neke (to ti je kriticki pogled na trenutni ustav) i kad sam zakljucila da je novi ustav lejm nisam ni citala zadnjih kolko je ostalo jer ti je to novi ustav tako da negde oko 700 str se uci al obavezno nauci ustavne sudove

nije tesko samo smara i ako polazes kod petrova onda extra a kod vucicke samo ako si musko il te zabodu pitanja ko mene al nemoz dobit vecu ocenu od 6 ako si zena

Posted
Какав је осећај?

Pa ono... Bedak mi je što ću jako uskoro sve to pokvariti jer me čekaju 2 ispita gde ne verujem da mogu dobiti više od sedmica... Ali opet, najvažnije je da se nešto daje...

Posted

Veselo, i ja sad u utorak imam veselje. 2 kolokvijuma, jedna odbrana vežbi, jedna odbrana seminarskog + 3 testa iz softverskih alata.

:udri:

Posted
sad imam vatreno krstenje ove nedelje :rockdevil:

praktican iz genetike i usmeni :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Brate ajde javi sta si uradio... Nenad se vratio iz Sangaja pa mozemo na pivo da proslavimo tvoju buducu devetku-desetku ;)

Posted

U ne seri da je dosao? pa zar nije trebao na leto da dodje? E do jaja cim zavrsim ovo (dace bog :) ) idemo na pivce. tj vi pijete pivo ja cu neki caj :)

Posted

Ух, што мрзим спонзоре ( пепси,адидас,најк,водафон,ауди)... и спонзоруше...

...Клао би их зубима!

Posted

objasni nam tvoju umetnicku inspiraciju zbog koje si na svim temama ostaivo istu poruku :)

inache juce bese prvi ispit - Prvo pa mushko, deset ko vrata iz genetike :rockdevil:

pa moram da se pohvalim malo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...