Jump to content

Sta studirate?

chatjunkie

Recommended Posts

objasni nam tvoju umetnicku inspiraciju zbog koje si na svim temama ostaivo istu poruku :)

Isto.

Posle ispravke: aha.

inache juce bese prvi ispit - Prvo pa mushko, deset ko vrata iz genetike :rockdevil:

pa moram da se pohvalim malo :)

Medicina se retko dogadja u kombinaciji sa mjetalom. :meshuggah: Mala pomisao. Uglavnom drustvene nauke ili nista.

Cestitam, btw. :bigblue:

Edited by 4Tochkice

Isto.

Posle ispravke: aha.

Medicina se retko dogadja u kombinaciji sa mjetalom. :meshuggah: Mala pomisao. Uglavnom drustvene nauke ili nista.

Cestitam, btw. :bigblue:

pa ima nas jos nekoliko na forumu, iznenadila bi se :pivopije:

jebga nikad mi nije ishlo to filozofsko proseravanje :)

Edited by WoI

Vala koleza razbio si ispit svaka cas' ;)

A sto se tice filozofskog proseravanja, zajeb'o si se... na medicini ima dosta filozofa na preklinici...

U knjizi napisu jedno, na predavanju kazu drugo, a kada ih pitas nesto konkretno dobijes odgovor "sve je relativno" :)

e u tom pogledu si totalno upravu :)

:pivopije:

Да сам код куће не би било тих проблема, али живим у студентском дому, где је зајебанција константна. Бар сам дао најбитнији предмет који носи 12 ЕПСБ бодова...

Тај рад. Родитељи само шаљу паре, а ја се зајебавам... Зато већ видим учење преко лета, а овај колега неколико постова изнад ће да се дрка на мору...

Iz rimskog. Imao sam onu varijantu da uzmem odmah 8 jer sam na Zikinim vezbama imao 5. Onda nisam ni ponavljao rimsko, ucio sam samo uvod za vreme roka. Mika nije hteo da mi da 8 jer kao zasluzujem vise, malo smo pricali i dao mi 9. Jedino sam u stvari zaista odgovarao uvod kod Mitrovica danas.

alo decko nisam ja zakasneli pubertetlija. imam 24 godine, i nije protest da se menja sistem obrazovni nego da se cuje glas studenata da hocemo u evropu. I ti si student i akademski gradjanin? mars bre u rupu pa se posle zali kako lose zivis!

to je protest na nivou univerziteta. informisi se malo, ali jebi ga vidis da danas fax mogu da upisu razni kurta i murta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...