markomrki Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 pa da matori ali oni nemaju ovakav usrani mentalitet kao srbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Onda mislim da ne mozes ni ocekivati od tih istih usranih Srba da se inate sa tobom na ulici, da idu u Evropu.. Naprotiv, u inat ce sedeti u svojim toplim domovima.. Marko, sta se zapravo desilo na tom protestu? Cujem razne price o 'incidentu', a koja je prava verzija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) pa da matori ali oni nemaju ovakav usrani mentalitet kao srbi. Pa ako ti nisi usran kao Srbin(znam da se ne osecas Srbinom) ti ces sigurno uspeti u zivotu, takva genije mora biti primecen od svih svetskih vlada, bez obzira da li mi udjemo u EU sad ili kasnije. Sta vise, ja se cudim kako te vec nisu primetile vlade najmocnijih drzava ili NASA...verujem da je to njihov veliki propust... A to sto neki spominju, jeste, vodje tih studentskih protesta su uglavnom lezilebovici i dozivotni studenti...i uvek dobiju dobru kintu...provereno vise puta...Jednostavno, traze i nadju takav karakter, da ne kazem kakav, zna se.... Edited February 12, 2008 by Feniks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ^ Otkud znas da nisu? to sve neke tajne organizacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) bice od tebe novi toma fila Него шта. Још кад бих почео да учим као човек... :) Овде у дому ти је потребна челична воља да би се натерао да легнеш на књигу... alo mali, mene bi bilo sramota da se kitim tudjim zaslugama, nisi se ti borio nego tvoji preci znaci oni su voleli zemlju. ljubav prema zemlji se ne stice genetski nego odrastanjem. i moj deda i pradeda su se bodili i cale je branio krajinu dve dine mali decko tako da sam ja ponosan na njih i volim sto su oni voleli svoju zemlju a ja svoje treba da odradim. kapiras, ne kiti se tudjim zaslugama! i da te naucim nesto decko, mi sad i dalje osecamo posledice ali navise smo osecali osamdesetih i devedesetih zbog titovih kredita razumes decko, i posle petog oktobra pola ako ne i vecina tih kredita nam je oprosteno, ali ti to ne znas ti samo volis da baljezgas okolo sta si cuo od tvojih ortaka ili od meke matore iz komsiluka. Deo dinkicevih kredita se otplacuje time sto se prema tim drzavama olaksava promet dobrima sa nama i tako nekim stvarima. ali ni to ne znas nego znas da predvidjas. Извини, велики, али ја се не китим туђим заслугама, већ напомињем у каквој породици живим и у каквом сам духу васпитан. Два пута си ме назвао дечком у само једној реченици, синтакса ти је очигледно слабија страна. Текст губи на јачини због таквих пропуста, потруди се да следећи пут не буде тих испада. Да ли ти стварно мислиш да су нам кредити "опроштени" због тога што нас свет воли? Ја бих пре рекао да је то учињено како би се народу замазале очи да не види оно што се заиста догађа, а то је распродаја свега што смо имали будзашто странцима. Ја не баљезгам около, већ износим чињенице. Да нас они воле, не бисмо били принуђени да свакодневно слушамо ко је све изјавио да ће признати независно Косово, већ би нас подржали у борби против оне гамади коју је Тито населио доле. Помињеш Тита, вероватно мислећи да је он прави српски херој који је идол свима онима који су против садашње "демократске" власти у Србији. Вараш се, а кад одем кући преписаћу један цитат у којем се види шта он мисли о Србима, чисто да пробам да те разуверим. Највише је било Срба на Голом отоку, што је још један доказ о љубави коју је Тито гајио према нама. vidis kuruze ispade da si ti mali na kraju Вииш ти то, ратниче мој... Ma vecina tih studenata na proteste izlazi jer je neko rekao da je ta evropa dobra . Kao ne mogu da postanu strucnjaci ako ne odu u inostranstvo . Iran i severna koreja vec godinama zive u izolacija pa imaju najvece strucnjake iz matematike , fizike , hemije ... Zasto ? Zato sto ne gledaju samo svoj stomak vec rade za neke vise ideale . Mene bas briga hocu li sutra imati stan od 300m2 i skupa kola Кад је неко добар, не питају га одакле је. Онај генетичар није имао проблема да оде у Шпанију, колико ја знам. Слично је и са врхунским спортистима, какав је, на пример, Арпад Штербик. pa da matori ali oni nemaju ovakav usrani mentalitet kao srbi. Зашто онда протестујеш? Затражи политички азил, пресели се, уживај у животу, Европљанине! P. S. Не смета ми да ме ословљаваш са "мали", "дечко" итд. јер тиме само показујеш да се нервираш и да не знаш како да ми одговориш. То је логичка грешка која се зове "аргументом на човека", где се на чињеницу одговара омаловажавањем, а не другом чињеницом. Ово се учи у трећем разреду гимназије из логике, ја сам мали па се сећам тога. Edited February 12, 2008 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Kuruzlemur je moj novi idol!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Za vreme Tita smo imali lepe kredite , ziveli na crtu, sve naizgled lepo, glupi narod srecan, zatrovan komunizmom...A onda Tito dao siptrima ustavom 74.g autonomiju...Pa smo zaduzeni....pa svako ko je bio nacionalno svestan-pravac goli otok... Tako sad mnogi misle, idemo u Evropu, bice med i mleko- slepci...idete vi u Evropu ali bez gaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Kad vec postoji anti emo crew ( 100% podrska ) , moram i ja pokrenuti anti europe crew ( ne mislim na bend ) . Na orkut.com cak imamo klub srpsko-brazilsko-iranskog prijateljstva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dry-Na-Nord Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Yet another freak show... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 anti europe crew Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 prvo, nikad nisam rekao da volim tita, ne volim tita. a drugo, ja sam srbin ja jakom lozom i volim svoju zemlju ali ne volim sto nam je narod postao usran, i nikad necu biti taj koji ce da kaze e ako ti se ne svidja ti se preseli, matori ja cu da ostanem ovde i da se trudim da promenim nesto. Sad vidis dok je takvih mentaliteta kao tvoj to nece biti lako, jer ti decace volis da smo pod sankcijama da bi ti lepo ziveo, boli te kurac u sustini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Boli vas sve dupe, vi ste studenti, pa jurite ženske, opijate se, zajebavate, demonstrirate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Boli vas sve dupe, vi ste studenti, pa jurite ženske, opijate se, zajebavate, demonstrirate... Nemoj tako. Ja sam zavrsio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Kako ko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) Nemoj tako. Ja sam zavrsio. I ja, ali u kondom Edited February 12, 2008 by Thule Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ljudi ajde bre stvarno otvorite vishe forum za politiku vidite da vishe ne ide ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ja cu da ostanem ovde i da se trudim da promenim nesto. To je jako dobar stav i podržavam. Problem je samo u tome što se 90% ljudi koji ostaju ovde trudi da se ništa ne promeni, jer im odgovara sistem u kome možeš da radiš šta hoćeš gotovo bez ikakvih zakonskih posledica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) pa da matori ali oni nemaju ovakav usrani mentalitet kao srbi. Потпуно тачно! И за тако нешто можемо захвалити овој квази-демократији у нас. Прекрасно би било када би Перикле васкрс'о и одржао подоста лекција нашим политичарима. ljudi ajde bre stvarno otvorite vishe forum za politiku vidite da vishe ne ide ovako Слажем се ... овако се свака друга тема на форуму политизује. Edited February 13, 2008 by Неша Сатријани Мастејн Ух! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 prvo, nikad nisam rekao da volim tita, ne volim tita. a drugo, ja sam srbin ja jakom lozom i volim svoju zemlju ali ne volim sto nam je narod postao usran, i nikad necu biti taj koji ce da kaze e ako ti se ne svidja ti se preseli, matori ja cu da ostanem ovde i da se trudim da promenim nesto. Sad vidis dok je takvih mentaliteta kao tvoj to nece biti lako, jer ti decace volis da smo pod sankcijama da bi ti lepo ziveo, boli te kurac u sustini. Знаш како, ово је тренутно држава у којој не може свима бити добро. У овом моменту, неупоредиво боље живе државни службеници, приватници који воде мање фирме. Мени је у то време било јако добро и зато ме није срамота да кажем да је то било одлично време за неке који су имали извор зараде који није био тесно повезан са државним буџетом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) STUDENTI KOLEGE SUTRA NA PLATOU U MINUT DO DVANAEST DODJIYE DA ZAJEDNO PODSETIMO OVE SUPKE NA VLASTI DA SMO MI SILA I BUDUCNOST I DA HOCEMO DA ZIVIMO U NORMALNOJ A NE SAMOVOLJNO IZOLOVANOJ ZEMLJI. SUTRA SVI MARS NA PROTEST!!!!!!!!!!!! ovaj forum ti je pogresna adresa da zoves ljude na protest, jer se jedva na prste mogu prebrojati ljudi koji nisu simpatizeri nekog Obreza, ili nekih extemista. slucajno zalutah to tim nekim sajtovima pre koji dan i vidim da je 2006. bila u bg. organizovana proslava hitlerovog rodjendana, e da me jebes ako je to normalno. Edited February 13, 2008 by djuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Evo ja se jebem po www.politicsforum.org , ali ti ljudi stvarno nisu normalni . Zabranjeni postovi koji imaju samo jedan red , a ljudi nakupili 30000 postova . Jos sto su sve komunjare i liberali . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 приватници који воде мање фирме. Kako koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Хтео сам да напишем "него приватници који воде мање фирме", али сам прву реч испустио приликом измене поруке. Наравно да нисам мислио на све, има оних који су пропали, али и оних који су постали огромни. Ја сам негде у златној средини, клима уређаји ће увек бити потребни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ovaj forum ti je pogresna adresa da zoves ljude na protest, jer se jedva na prste mogu prebrojati ljudi koji nisu simpatizeri nekog Obreza, ili nekih extemista. slucajno zalutah to tim nekim sajtovima pre koji dan i vidim da je 2006. bila u bg. organizovana proslava hitlerovog rodjendana, e da me jebes ako je to normalno. u pravu si drugar, shvatio sam to jos odavno ali sam skapirao da kucam na pogresna vrata, jer je ovde politicka objektivnost strani termin. u svakom slucaju potrudio sam se da kazem sta sam mislio da treba jer ne mogu da sedim i cutim kad osecam da treba da se pokrenem. Kunem se da sam 2000te mislio da vise nikad necu osetiti taj dobro znani osecaj u stomaku i odvratnost u ustima jer ne znam sta ce biti sutra jer ne znam koji kurac ja zavrsavam skolu kad necu imati gde da radim ako naravno ostanem u zemlji a zelim da ostanem u zemlji, jer se suzdrzavam da govorim javno svoje stavove sem ako nisam spreman da se tabam jer nekome ne odgovaraju. Ustao sam i izasao da se derem jer zelim da prihvatimo ono dobro iz evrope i provucemo to kroz stari dobri srpski analiticki tradicionalisticki fazon nesto kao sa hriscanstvom sto je bilo kad je doslo na ove prostore. znaci to hocu, ali ne mogu kad protiv mene imam polu informisane, ultra netolerantne, selektivno obrazovane, licemerno nastrojene likove koji se brinu samo za svoje dobro i njisu se kako duva vetar. Mogu da se kladim da kad se ocepi kosovo, da ce pola kriminalaca juzne srbije jedva cekati da saradjuju sa siptarima, a uvece ce da psuju majku svemu sto je bilo otcepljenja uz cecine hitove (kvazi srpkinje) najveceg izroda ove zemlje, i tako dalje i tako dalje i tako dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Obrazovanost nema veze sa željom za odlazak u Evropsku Uniju. Eto, u Srbiji bi trebalo da otprilike 5-10% ljudi imaju završene fakultete, a 70% ljudi hoće u EU. I kada već govoriš o netoleranciji, šta misliš o svom postu u kome one koji se ne slažu sa tobom nazivaš i opisuješ sljedećim riječima: "ali ne mogu kad protiv mene imam polu informisane, ultra netolerantne, selektivno obrazovane, licemerno nastrojene likove koji se brinu samo za svoje dobro i njisu se kako duva vetar." Meni svejedno, ali student koji ne demonstrira protiv nečega traći svoje najbolje buntovničke godine jer je ovde politicka objektivnost strani termin Vrlo istinito, ali u svim mogućim pravcima, kako prvih prema drugima, tako drugih prema trećima, i za uzvrat trećih ka prvima . Ali to je Srbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts