amy_mccoy Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Japanski jezik i knjizevnost. Bice zajebano sredinom maja i u junu... Ima nas jos japanologa
enclave Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Odo ja na defektologiju.... ...mozda psihologija...ce da vidimo....
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Najobicniji srpski jezik i knjizevnost
Jellybelly Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Studiram prava, i zasad ide sasvim dobro.
East Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 yashta kolega prava! .druga godina ...mada mi se sve cini da mi zvezde govore da sam najebo sto se tice 3. ako uskoro ne iskuliram pivo i dohvatim se knjige ...
kuruz Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Odo ja na defektologiju.... ...mozda psihologija...ce da vidimo.... У дому има много људи који су на дефектологији, нисам имао појма да је то тако популарно.
WoI Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) Kuruze kako hrana u domu? Cujem da se rasturate od klope Edited May 2, 2008 by WoI
kuruz Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 У последње време је слабија, свуда је храна поскупела, само су цене у мензи остале исте, што води паду квалитета хране. Наравно, већ ми је и досадило да једем у мензи. Зато се растурамо од пљескавица, а најбоље је кад се врати неко ко је ишао кући за викенд. Још ако има неколико таквих, срећи нема краја.
Natasha! Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Najobicniji srpski jezik i knjizevnost na kom univerzitetu?
enclave Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 У дому има много људи који су на дефектологији, нисам имао појма да је то тако популарно. U kom domu odsedas?
kuruz Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Патрис Лумумба, квлтни трећи блок! Патрис изнад свих!
Archibald Reiss Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 na kom univerzitetu? a na kom drugo ima nego na http://www.fil.bg.ac.yu/katedre/srpski/index.html
Natasha! Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 a na kom drugo ima nego na http://www.fil.bg.ac.yu/katedre/srpski/index.html zato i pitam jer sam ja na pomenutoj katedri: Катедра за српски језик са јужнословенским језицима a dotični momak je rekao da je na: Катедри за општу књижевност и теорију књижевности a predstavlja sebe kao studenta srpskog jezika i književnosti, što kolege s opšte uz dužno poštovanje nisu. oni ni "s" od srpskog jezika ne uče već se bave svetskom književnošću svako ko se bar malo razume i ko studira 01/02/05/06/08 zna koliko je to apsurdno, te jedino odgovor mogu naći u tome da momak uopšte ne studira to čim ne zna osnovne stvari o svojoj studijskoj grupi zato sam i pitala na kom fakultetu on studira, pošto na filološkom definitivno nije takva organizacija.
Archibald Reiss Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 gde ti zivis, pa pola studenata ne zna da navede full naziv svog smera nista cudno... to govori koliko ih zapravo ta materija interesuje, mada je fil. malo drugaciji fax i moralo bi da se zna to...
East Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) zato i pitam jer sam ja na pomenutoj katedri: Катедра за српски језик са јужнословенским језицима a dotični momak je rekao da je na: Катедри за општу књижевност и теорију књижевности a predstavlja sebe kao studenta srpskog jezika i književnosti, što kolege s opšte uz dužno poštovanje nisu. oni ni "s" od srpskog jezika ne uče već se bave svetskom književnošću svako ko se bar malo razume i ko studira 01/02/05/06/08 zna koliko je to apsurdno, te jedino odgovor mogu naći u tome da momak uopšte ne studira to čim ne zna osnovne stvari o svojoj studijskoj grupi zato sam i pitala na kom fakultetu on studira, pošto na filološkom definitivno nije takva organizacija. sad ga gazi zar je bitno Edited May 8, 2008 by East
Natasha! Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 sad ga gazi zar je bitno bitno je!!! to bi bilo kao da ti studiraš sociologiju a kažeš da studiraš psihologiju.
delay Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ovde svi studiraju gubljenje vremena, a u ostalom su uglavnom laici.
Милица Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 gde ti zivis, pa pola studenata ne zna da navede full naziv svog smera nista cudno... to govori koliko ih zapravo ta materija interesuje, mada je fil. malo drugaciji fax i moralo bi da se zna to... Pa mozda studiraju nesto sa zajebanim, ili jako dugackim nazivom. (Kao ja npr, ali znala sam puni naziv jos pre nego sam upisala). U svakom slucaju, ne verujem da ih ima bas mnogo koji ne znaju tacno sta studiraju. Tj kako im se smer zove. Ovde svi studiraju gubljenje vremena, a u ostalom su uglavnom laici. Sta po tvom misljenju nije gubljenje vremena? Malo je glupo tako govoriti. Meni bi licno pravo bilo i svakako bih tamo gubila vreme, ali nije fer da proglasim pravo ze gubljenje vremena. A sta ti studiras? Ili si ti mozda "iznad institucija" i odabrao si iz tog razloga da ne studiras nista? (sto moze biti ok, ali opet ne opravdava pricu o gubljenju vremena.)
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Engleski , ali moram da priznam da svoj fax ne dozivljavam kao fax... Vise kao hobi...Moja istinska ljubav je sociologija tj. jedan deo te nauke...
wind Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Ovakva vrsta gubljenja vremena sociolozima dodje opis radnog mesta (ili profesionalna deformacija, kako vam se više svidja). Lucky, gde studiraš? Sabre je genijalan lik, HUG drugar! Ala nas je sociologa, ozbiljna smo pretnja ovima sa ETFa!
Recommended Posts