Lukijan Mušicki Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 svaka njoj cast, ali to mi ne pomaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) @East - Izvini, ali meni se to ne svidja, ne bih mogla da studiram. Upravo poenta tog posta je bila da, iako se meni nesto ne dopada, ne znaci da je to automatski sranje, i da postujem tudje izbore... Edited May 12, 2008 by Милица Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Milica voli Hesea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Evo moja sestra poTkupila diplomu juce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 svaka njoj cast, ali to mi ne pomaze... Odes lepo na FTN, pokupis informator i sve ce ti biti jasno. U zadnjih par godina se mnogo stvari izmenilo sto se tice studija i prijemnoh, tako da je najbolje da imas sveze informacije. Hehehe. Pa da znas i da to sranje kosta 5000 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukijan Mušicki Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Odes lepo na FTN, pokupis informator i sve ce ti biti jasno. U zadnjih par godina se mnogo stvari izmenilo sto se tice studija i prijemnoh, tako da je najbolje da imas sveze informacije. nisam mislio na to... vise me interesuje sta mogu sa tim posle da radim, nemam nameru da jednog dana predajem inf. u skoli, interesuje me kolike su mi sanse da se zaposlim u nekoj firmi i budem programer, jel toga uopste ima kod nas ili za tako nesto mogu samo da odem negde napolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Evo, pre neki vikend sam video svog drugara Vidica. Mislim, (ali nisam siguran) da jos nije zavrsio PMF, covek radi vec 2 godine, zivi u Novom Sadu, vozi novog Pezoa... Koleginica moje sestre, koja je diplomirala kad i moja sestra (dakle, pre nekih mesec dana) se vec zaposlila. Koliko ja znam, velike su sanse da se sa tim zaposlis kao programer i da imas dosta dobru platu. Ne znam samo koliko ce se trziste zasititi dok ti zavrsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 @East - Izvini, ali meni se to ne svidja, ne bih mogla da studiram. Upravo poenta tog posta je bila da, iako se meni nesto ne dopada, ne znaci da je to automatski sranje, i da postujem tudje izbore... ma znam ...paz da bi branio svoj fakultet da mi nije dosadno .Profesiju da ,nauku u neku ruku ,ali fakultet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) Мој брат је конкурисао за Војну академију, све је положио и врло је изгледно да ће га примити. Три дана је био на пријемним испитима и разним тестовима и причао ми је какви су услови и какве је све девојчице видео тамо. Мени је сад жао што нисам конкурисао тамо. Edited May 12, 2008 by Куруз Фердинанд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Мој брат је конкурисао за Војну академију, све је положио и врло је изгледно да ће га примити. Три дана је био на пријемним испитима и разним тестовима и причао ми је какви су услови и какве је све девојчице видео тамо. Мени је сад жао што нисам конкурисао тамо. Evo ti insiderskih informacija http://www.youtube.com/watch?v=B284-SxdM_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Мој брат је конкурисао за Војну академију, све је положио и врло је изгледно да ће га примити. Три дана је био на пријемним испитима и разним тестовима и причао ми је какви су услови и какве је све девојчице видео тамо. Мени је сад жао што нисам конкурисао тамо. kolko sam ja video te devojcice pomalo lice na mushkarce...i ja sam bio upao u vojnu gimnaziju,pre 5 godina,proso sve one testove,jebanja ...i onda resio da pushtam kosu i nisam se pojavio na dan upisa ... ali znam mnogo likova ,jebeni su to radovi,treba dobro da se saviju ledja i da se rmbaci sto fizicki sto da se cepa matematika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukijan Mušicki Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 ja sam razmisljao o vojnoj gimnaziji, ali sam odustao iz prostog razloga sto nemam nameru da me posalju negde u pizdince da radim, da zavrsim fakultet koji njima treba i da radim za njih 10-ak godina, a i vojska nam je fala lepo, zdravo dovidjenja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 jebeni su to radovi,treba dobro da se saviju ledja i da se rmbaci sto fizicki sto da se cepa matematika... Треба, ал' кад имаш 197 висине и 97 кила мишића као мој брат онда ти рмбачење неће тешко пасти, а ни та математика није баук ако се редовно и посвећено ради. Лукијане, сад је обавезно радити 4 године по завршетку Академије, а најбољи студенти увек добију понуду да раде у Београду, добијају се дипломе два факултета, плате у војсци су дуплиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukijan Mušicki Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 onda sam se debelo zajebao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ustajesh svako jutro u 6,morash da namestis krevet,kad nisi na dopustu moras do 11 da si u internatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Осим тога, од ћебета мораш да направиш "ружу" димензија 80 х 50 х 6, светло не сме да се пали после 23 ма шта се десило, итд. али то није ништа страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Milica voli Hesea... Pretpostavljam da volis i ti, cim si dosla do ovog zakljucka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Pretpostavljam da volis i ti, cim si dosla do ovog zakljucka. Volim Demijana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Molim te, reci mi koja je to ženska crta obrazovanja?! Hoćeš da kažeš da bi više voleo da živiš u Hobsovom ili Rusoovom ''prirodnom stanju'' (dok te ne pojede prvi kanibal koga je majka priroda obdarila jačom pesnicom), tj. da si spreman da se odrekneš električne gitare, tiganja za palačinke, inkubatora za bebe, teleskopa, naočara..... Kao, drka te dok ne zavrsis ono sto je ona naumila da bude urađeno saturnalija čista,payback muškarcima za inkvizicijske zvrčke. znate šta? plagirate nam metode! Ovaj, civilizacija ima svrhu. Da se rodi, živi i umre. Sada je vreme umiranja. Ono šta pada, treba još i odgurnuti. Postignuće je jedna, a emotivno paćeništvo i robovanje fantazijama hobza i mora druga stvar. Tako je kada svoje sklonište od oluje gradiš na nestabilnom tlu. Ne kažem da je bilo koje tlo stabilno. Ne krivim. Konstatujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Wow, kako si ti superioran... Sta god ti mislio o obrazovanju, to je ok. To je tvoj licni izbor, odlucio si da se usavrsavas na neki drugi nacin, i verovatno imas dobre razloge za takvo misljenje. Ali nazivanje necijeg izbora ili cilja gubljenjem vremena je bedno, pogotvo upotpunjeno tim stavom "Ja sam popio svu pamet sveta". Da jesi ne bi nikad imao ovako bedan nastup. Ne sporim ti ni inteligenciju ni informisanost, nista od toga; ali stav koji zauzimas u ovoj prici je, kao sto rekoh, poprilicno bedan... Svesni smo svi mi da gomila budala i glupih ljudi studira i diplomira, verovatno svako sa svoje grupe zna bar jedan takav primer, ali ako neko istinski voli nesto, ako ga nesto zanima i zeli time da se bavi, ko si TI da kazes da on gubi vreme??? Pa cak i ako je necija motivacija samo da mlati pare od neke profesije koju smatra za unosnu, sta se to tebe tice? I sta ti to daje pravo da prosipas pamet okolo? Uostalom, naziv teme je "Sta studirate?", ako ne studiras niti imas nameru, i nemas dobro misljenje o studiranju - STA TRAZIS ONDA OVDE? Verovatno samo povod da se iskazes... Ili si mozda toliko superioran da mi tvoju motivaciju da postujes ovde ne mozemo ni da shvatimo? Filozofija današnjice je postmoderna,tj (fake) relativisticka, pop, dekonstrukcija. Mod postojanja je ekonomski. To jeste država terora, kao što je uočio Krouli, kao što je uočio Niče, i prekini da me nerviraš time, to mi je dovoljno jasno. Nije pitanje šta sada, već šta sledeće, a taj party dogmatizam kojim me zasipaš samo odmaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 a jel imas ti zivot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Треба, ал' кад имаш 197 висине и 97 кила мишића као мој брат онда ти рмбачење неће тешко пасти, а ни та математика није баук ако се редовно и посвећено ради. Лукијане, сад је обавезно радити 4 године по завршетку Академије, а најбољи студенти увек добију понуду да раде у Београду, добијају се дипломе два факултета, плате у војсци су дуплиране... Joj, zamisljam ogromnog bildera u maloj skolskoj klupi kako posveceno radi matematiku :) ooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Pa eto moj brat koji je zavrsio medicinu u roku je visok 212 cm,igrao je odbojku za Crvenu Zvezdu iz Beograda jedno vreme ali je napustio zbog studija.Draza mu je bila knjiga. A vi sto se raspravljate o Nicheu i ostalim filozofima mogli bi malo da odjebete.Svi ste suvi teoreticari,po ceo dan jedete govna o nekim glupostima koje zanimaju samo debile istog ranga. Da to vise primenjujete u praksi bilo bi neke koristi od vas,nego prosipate pamet ovde gde se samo idioti pale na takve rasprave. Edited May 22, 2008 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) Precizno & odsečno si rekao druže Staljine! Tako treba - diktatorski! U početku sam se dosta izdrkavao na ovoj temi kako studiram kojekakve private fuckultete... ... Istina je da sam apsolvent geografije, a uporedo se i borim za drugu godinu prava. Šta ću, morao sam upisati državni pravni - ceo život jede me nepravda! Geografija mi više dođe kao hobi, relaksacija ... solidan mi je prosek tamo, ali znam da nikada ne bih pronašao posao kao profanum ( sve je kaparisano ). Znači opet nepravda! O korupciji i nepotizmu da ne govorim već... E zato biće akcije ''Index 2'', ako ikada budem bio neka vlast & praUnik! PoZ Edited May 22, 2008 by VooDoo SoloSouL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Joj, zamisljam ogromnog bildera u maloj skolskoj klupi kako posveceno radi matematiku :) ooo... :) Није од оних класичних билдера, не иде у теретану. Само трчање, склекови, згибови и трбушњаци. Edited May 26, 2008 by Куруз Фердинанд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts