Musicman Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Muzicka akademija u nsu.Imal vodje kolega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Pa eto moj brat koji je zavrsio medicinu u roku je visok 212 cm,igrao je odbojku za Crvenu Zvezdu iz Beograda jedno vreme ali je napustio zbog studija.Draza mu je bila knjiga. Hoces da kazes da je posveceno radio matematiku? Salim se, nemoj pogresno da me shvatis. :) Није од оних класичних билдера, не иде у теретану. Само трчање, склекови, згибови и трбушњаци. E, sad se vec vadis... Ima kod moje mame u skoli neki bilder, kaze nosi tunjevinu u skolu za uzinu i tako to, a za matursku ekskurziju je rekao da nije bitno kuda ide dokle god spava sa devojkom :) A sto se studija tice, hocu li ja diplomirati u septembru vec vise smucila mi se knjiga i skripta i sve. Nadam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 A sto se studija tice, hocu li ja diplomirati u septembru vec vise smucila mi se knjiga i skripta i sve. Nadam se... Joj ja sam to rekla u aprilu 2006 pa u julu otisla po drugi index... I sad sam druga godina. Tj za mesec dana cu imati uslov za trecu nadam se Studiram tako godinama, prilicno uspeshno, nisam nikada pala ni jedan ispit.... Mada iskreno smara da svaki jebeni maj spremam i dajem 7-11 ispita.. Ali nekako navikne se covek... Jednog dana ce i to biti gotovo pa ce mi nedostajati... Dobro me podseti ovo, imam ispit u ponedeljak.. aj vidimo se posle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Svaka ti cast, ja mislim da mi je proslo vreme za ucenje. Ucila sam ceo dan JEDAN i za malo da se razbolim. A kad se setim kako sam spremala farmakologiju u rekordnom roku.. nemam pojma, valjda je tacno ono da sve ima svoje vreme :baka: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Pa ono.. valjda sam ja u zakasnelom pubertetu... 17-27 to ti je to, cifra manje vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ucila sam ceo dan JEDAN A, sad su meni neke stvari jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ja sad imam 5 komada,3 sam prakticno resio preko kolokvijuma pa polazem samo razliku sto mi je veliko olaksanje a za dva imam da ucim dok mi nokat na kurcu ne izraste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 9 komada prijavio a imam jos bar jos 4 da jurim u septembarskom.bas sam mrcina kada nisam nista radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Буразер примљен на Војну академију, чисто да јавим Мачки Наопачкој. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 E svaka mu chast, send my congrats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Буразер примљен на Војну академију, чисто да јавим Мачки Наопачкој. Svaka cast, cestitam! Edited June 9, 2008 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Хвала обома у његово име! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Vako: jel može neko da mi kaže da li na nekom od vaših fakulteta/škola postoji "pravilo" da na ispite iz prvog semestra možeš izaći samo prva 3 roka?? Dakle u mom slučaju januarski, aprilski i junski. Ako ih ne položiš do juna poduvao si ga, moraš ga slušati ponovo sledeće godine sa tim što plaćaš dodatno hiljada koliko on nosi bodova... E pa, jebo im ja pas mater zbog toga!! Danas sam prvi put pao ispit iz prvog semestra a i prijavio sam ga tek sad u ovom roku prvi put i navodno ne mogu više njega da polažem. Da stvar bude još gora, imam ogromne šanse da položim sve iz drugog semestra u ovom roku i zbog tog jednog predmeta ću izgubiti budžet i sve u kurac...znači do oktobra ladim jaja a ne daju mi da ga polažem Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 kod mene : zvanicno je tako , nezvanicno - mozes koliko hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Kod mene na pravnom, moze sve u svakom roku. Ispiti iz prvog su mogli u januaru, aprilu, junu, mogu i septembru. NE znam za oktobar, verovatno ce moci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 @ Pile Zavisi po kom si zakonu upisan. raspitaj se u studentskoj sluzbi i spremi kilo zivaca.. Inace prvi put cujem za to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Prvi put cujem da ima tako neka glupost! Jel' to nesto sada po Bolonji ide tako polaganje ispita ? Kod mene mozes ispit da polazes u svakom roku. Najbolje idi u studentsku sluzbu i pitaj. Edited June 18, 2008 by triad1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Vako: jel može neko da mi kaže da li na nekom od vaših fakulteta/škola postoji "pravilo" da na ispite iz prvog semestra možeš izaći samo prva 3 roka?? Dakle u mom slučaju januarski, aprilski i junski. Ako ih ne položiš do juna poduvao si ga, moraš ga slušati ponovo sledeće godine sa tim što plaćaš dodatno hiljada koliko on nosi bodova... Kod mene glasi pravilo da ispit mozes da polazes samo 3 puta,znaci sve ocistis i padnes 3 puta jedan ispit okinuo si godinu.Mi imamo dva problem predmeta gde je vecina vec 2 puta pala pa i ja,nadam se da necu da roknem i treci inace ima da spalim fakultet jer su profesori idioti. Zamisli da ti profesor kaze 'pa sta vi mislite da ja mogu da pregledam 100 radova' sta onda ucim koji kurac Edited June 19, 2008 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Upisan sam prošle godine i to po Bolonji. Tako nam je rekla profesorica zadužena za moj smer. Inače sam na višoj tehničkoj... Meni ne bi bio nikakav problem da mogu 3 puta. Problem je što ti po ovom "pravilu" ako ne položiš u januaru sve, što je stvarno teško, posle kada ti krene drugi semestar od silnih kolokvijuma ne možeš naći dovoljno vremena za ispite iz prvog semestra. U svakom slučaju neće im to proći tek tako, raspitaću se, pisaću molbe, žalbe pa ću videti... btw naš sistem obrazovanja je sranje neviđeno. Bolonja se ne koristi ni u Bolonji, a profesori se, kako mi se čini, trude da iz nje izvuku samo ono najgore. Edited June 19, 2008 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 audio i video tehnologije (tj. obrada zvuka) na VSER-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 masinac,sada gledah nesto i moram da okinem prvu god jer ovde da se cimam sa nekim bednim 6icama cu imati los prosek pa necu moci da biram smer u drugoj god.Zato idemo iznova od oktobra.Prvo pa musko kako se kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 audio i video tehnologije (tj. obrada zvuka) na VSER-u. ing avt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ja sam već obavila studiranje (elektrotehnika), ali sam igrom slučaja završila radeći u finansijskom sektoru (berza, ne banka ), pa se nešto premišljam da ovako matora upišem sledeće godine neki faks za finansije, privatni, ne previše skup i ne previše zahtevan u smislu nekog velikog štrebanja. predlozi? iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 @ feyd- Koji si smer na ETF-u zavrsila. Zanima me jer bih i ja da upisujem ETF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) elektronika & telekomunikacije nisam bila student etf-a, baj d vej, tako da nemam pojma da li oni imaju taj smer pod tim nazivom. Edited June 19, 2008 by feyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts