niking Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ETF ima smer elektronika i smer telekomunikacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Danas sam posle "gledanja radova pred ispit" od strane komsije i branjenja istih opet pala u predispitnu depresiju. Ja to onako jednom godisnje pred glavni predmet. I posle kapiram postoje tri ishoda 1 padnem 2 polozim i ne svidja mi se pa ponistim 3 polozim i svidi mi se ocena i boli me dupe i to je to. I koji se kurac ja nerviram uopste? Tek je jun... Ionako cu ocistiti godinu u septembru kao i uvek... Kreten. Edited June 22, 2008 by Smorock nisam videla post iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Polozio sam najtezi ispit,imam jos 4 sad u junskom koji ce ici laganica jer polazem razliku,dva sam ostavio za septembar ili oktobar o tome cu jos da razmislim.Sve u svemu trebalo bi da prodje sve kako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 uff... ja skino jedan , ostadose mi pet , cetiri doduse u drugom terminu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ja imam jos jedan, sad u utorak. Taj je sica (sociologija) i ako ga dam (trebalo bi), ocistio sam prvu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 U sredu imam ispit iz engleskog a jos uvek ne znam rezultate kolokvijuma od kog zavisi da li cu izlaziti na ispit ili ne.Idiotizam,vec 2 nedelje nas jebe za rezultate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Srecom ja imam samo dvosemestralne ispite... Old skul ... dala 5+1, kad polozim ovaj sad sto imam ove nedelje - imam uslov za 3 lalala.... Ali prvo skoci pa onda reci hop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) Ko je od vas upisao medicinu? Zanima me kakvi su utisci sa tog faxa... Jer bih ja sl. godine da se upisem tamo... Edited June 22, 2008 by Laurelin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 @ Josif Ma ja engleski uvek ostavim za septembar, ne mogu s tm da se bakcjem sad, jes lacja ali opet imam sad vaznijih ispita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ma meni je engleski laganica,ali ne mogu da shvatim toliku neodgovornost profesorke.Ima onih koji ne znaju engleski a zamisli da u utorak popodne saznaju da nisu prosli,sad ce svi da par sati da nauce pola knjige? Taktika za uzimanje para Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ko je od vas upisao medicinu? Zanima me kakvi su utisci sa tog faxa... Jer bih ja sl. godine da se upisem tamo... ima nas ovde nekoliko sa medicine. ja sam "najsveziji" jer sam prosle godine upisao. utisci...hm - ako volis medicinu mislim da nemas o cemu da se premisljas. bar je tako kod mene bio slucaj i nisam zazalio ni malo. ali sto jeste jeste ima da se radi od ujutru do uvece svaki dan ali ako nesto volis nece ti biti tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ima nas ovde nekoliko sa medicine. ja sam "najsveziji" jer sam prosle godine upisao. utisci...hm - ako volis medicinu mislim da nemas o cemu da se premisljas. bar je tako kod mene bio slucaj i nisam zazalio ni malo. ali sto jeste jeste ima da se radi od ujutru do uvece svaki dan ali ako nesto volis nece ti biti tesko Uh, ma to zelim od kad sam se bukvalno rodila!!! Ali mi je tako neka frka zbog prijemnog i kolika je granica za budzet... Jest' da treba da polazem sledece godine, ali ipak...ja obicno pocnem da brinem pre vremena... I dakle zahtevno je? Ali, mislim, jel' imas vremena i za druge stvari (jer kazes da ucis od ujutro do uvece)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 medicina,prava i arhitektura=goodbye social life Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 medicina,prava i arhitektura=goodbye social life ЕТФ пре свега. Права су курац ако ућиш сваког дана по 15 - 20 страна, ал' треба се натерати ако ти је досадно, што је мој случај. Све више размишљам да напустим ово и упишем информатику. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ma prijemni ti je najmanji problem iako ti to trenutno deluje kao najveci problem trenutno i mislis u sebi joj samo da polozim prijemni i posle ce sve da ide lako i onda ces da krenes da ucis anatomiju... sto se tice ucenja...hm. ako radis redovno imas vremena...mislim naravno mnogo manje nego u srednjoj ali ipak mocices da uzivas u ovozemaljskim stvarima e sada opet tu ti je ta cuvena anatomija... videces sve vec. polako ima jos dosta vremena sto se tice prijemnog vidi da upises neke pripreme jer ce ti biti mnogo lakse da spremis prijemni. moja preporuka - centar za mlade talente u zemunu jeftino i zaista odlicni profesori i nemoj ici na pripreme koje se budu odrzavale na fakultetu - mnogo skupo, plus sto ti cak i ne pokazu neke zadatke, a dolaze na prijemnom (iskustvo mojih ortakinja od prosle godine). evo za jos neke informacije imas jos par starijih kolega na forumu ako ti treba detaljniji uvid u situejshn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 jes vala,al etf je tehnika pa ako kontas ide,moj prvi komsija upravo zavrsava taj fax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Слажем се, али људи по цео дан уче. Додуше, сви кажу да су трећа и четврта лаганица, ал' зато су прве две "ђоном у колено". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ma prijemni ti je najmanji problem iako ti to trenutno deluje kao najveci problem trenutno i mislis u sebi joj samo da polozim prijemni i posle ce sve da ide lako i onda ces da krenes da ucis anatomiju... sto se tice ucenja...hm. ako radis redovno imas vremena...mislim naravno mnogo manje nego u srednjoj ali ipak mocices da uzivas u ovozemaljskim stvarima e sada opet tu ti je ta cuvena anatomija... videces sve vec. polako ima jos dosta vremena sto se tice prijemnog vidi da upises neke pripreme jer ce ti biti mnogo lakse da spremis prijemni. moja preporuka - centar za mlade talente u zemunu jeftino i zaista odlicni profesori i nemoj ici na pripreme koje se budu odrzavale na fakultetu - mnogo skupo, plus sto ti cak i ne pokazu neke zadatke, a dolaze na prijemnom (iskustvo mojih ortakinja od prosle godine). evo za jos neke informacije imas jos par starijih kolega na forumu ako ti treba detaljniji uvid u situejshn Jao, e, hvala ti puno... Super mi je sto skupljam podatke od "najsvezijih" slucajeva...tako je blize meni... Bas sam i htela da pitam za pripreme, jer sam mislila da se spremam na faxu! Uglavnom, ne moze me ni djavo odgovoriti da se ne sekiram oko prijemnog!!! Jel' ima neka zbirka iz biologije i hemije? Koliko si ti vezbao za prijemni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ajde pusticu ti pm da ne spamujemo ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ima ovde nekih francuza x))) ? zanima me koliko je tezhak glupi latinski na faksu -.- (mrzim ga iz dna dushe -.-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 prijemni je pis vaser u odnosu na ono sta te posle ceka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ЕТФ пре свега. Права су курац ако ућиш сваког дана по 15 - 20 страна, ал' треба се натерати ако ти је досадно, што је мој случај. Све више размишљам да напустим ово и упишем информатику. Pa je l' cesh sad da polagash neki prijemni ili shta? : ) A jebg, mora da se uchi kolega, nema leba od pesa i yumetala po ceo dan Meni sad narednih 2 nedelje kljuchno, 4 ispita, ak' dam 3 eto vec uslova, shto mi je i cilj za jun, pa da posle moze na miru da se gleda Najl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Учим ја, ал' досадно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ja upisujem deutsch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ЕТФ пре свега. Права су курац ако ућиш сваког дана по 15 - 20 страна, ал' треба се натерати ако ти је досадно, што је мој случај. Све више размишљам да напустим ово и упишем информатику. Sto rece jedan moj profesor : Svi fakulteti su iste tezine , jedino je ovaj 2-3 puta ( ffh ) , a etf nekih 10 puta tezi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts