Jump to content

Sta studirate?

chatjunkie

Recommended Posts

... Te fore sa |ubijanjem" i deprimiranjem nikada necu shvatiti. Ako nisi zadovoljan ponisti pa idi opet i bolje se spremi. Moj ortak je bio obaran sto puta iz histologije pa je na kraju na njegov zahtev polagao pred komisijom i dobio 9 ili 10 zaboravila sam. Tako da ono - ako ti nesto smeta ati menjaj.

A ti sto seku vene i ubijaju se... Samo se nadam da ce to odraditi brzo i efikasno :)

Ne smejem se tome.

Diplomirala sam 2006 na video produkciji. :rockdevil:

Imas srece sto tamo vise ne radim ko asistent :):):)

Aaaa...ja idem zbog audia (ne kola) mada sam malo razocaran kako se otaljavaju neke stvari...

I, jel si uspela da nadjes neki posao u struci? :)

Da. Radila sam tu na visoj kao asistent iz video produkcije dve godine i drzala vezbe.

A sad "radim" u struci - upisala FDU montaza, evo me upisujem trecu godinu :)

I moja dva najbolja ortaka sa klase na visoj rade u struci - jedan je glavni za audio studio :wub: , drugi je sekretar smera :wub::):):)

Inace ima dosta kolega koji su na visoj radili zvuk i sad su na FDU isto na zvuku, pa ko voli nek izvoli, bas ih ima dosta... Nekih 7-8 sv eukupno. Ljudi sa vise imaju mnogo vise sanse za upish fdu na budzet od ostalih jer su "tehnicki edukovani" :)

Ја сам исто годину провео у Патрису, у трећем блоку, али, иако познајем гомилу људи, њу не знам. Они који је знају, кажу да је дане проводила искључиво у читаоници, па је вероватно због тога и не познајем. :)

Mozda ljudi vise i ne upisuju te te... fakultete

E da bili ste u pravu...ona guarana nista....popio sam nocas dve i zaspao...blah sada cekam samo da se prose*** na ispitu ili da me pros****...kako god

Edited by SerbZmaj

Ma polozio sam, zar ste sumnjali u mene :mrgreen: ... ja uvek polozim kada izadjem na ispit...

Glupi parkticni iz histo, nije tezak ali posto dve godine nisam video mikroskop a ni preparat, imao sam dan ipo da spremim pa sam ipak bio malo u panici...Sada idemo na usmeni...

ETF je matematika+filozofija, tehnika je na VETS...

filozofija????? Mozda si hteo reci fizika?

Inace od ponedljka ponosni student ETF-a :D

EDIT: ponedeljka 7-og, tad uzimam index. Nego zanimaju me studentske povlastice,koje su i da li vaze od oktobra ili mogu da ih koristim cim dobijem index.

A ovi sto se seku su stvarno idioti. Metak manje boli :D To je komplex, mora on/ona da bude najbolji pa to ti je. Umesto da im je vazno da steknu neko znanje (ako se bas loze da su tako dobri i pametni, jer ono to je poenta studija), oni jure ocene *ebale ih one

Edited by Uruk Hai

Guest Jeca Cupi

Jeca Cupi studira istorija krajnje sizifovski vec dve godine ali ipak se trudi da sa vremena na vreme upise kaku 6 u index xD

Ma polozio sam, zar ste sumnjali u mene :mrgreen: ... ja uvek polozim kada izadjem na ispit...

Glupi parkticni iz histo, nije tezak ali posto dve godine nisam video mikroskop a ni preparat, imao sam dan ipo da spremim pa sam ipak bio malo u panici...Sada idemo na usmeni...

Bravo!

Ja u ovom roku nista nisam dala. Tako je tuzno uplatiti 2000 dinara ni za sta. Kmek.

Bravo!

Ja u ovom roku nista nisam dala. Tako je tuzno uplatiti 2000 dinara ni za sta. Kmek.

Hvala...

Ma ajde sad se kao izvlacis...znamo da si streber :mrgreen: ima u sledecem sve da polozis ;)

----------------

Melinda, i obavezno obuci dzemper :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...