Zen Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ... Te fore sa |ubijanjem" i deprimiranjem nikada necu shvatiti. Ako nisi zadovoljan ponisti pa idi opet i bolje se spremi. Moj ortak je bio obaran sto puta iz histologije pa je na kraju na njegov zahtev polagao pred komisijom i dobio 9 ili 10 zaboravila sam. Tako da ono - ako ti nesto smeta ati menjaj. A ti sto seku vene i ubijaju se... Samo se nadam da ce to odraditi brzo i efikasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ne smejem se tome. Diplomirala sam 2006 na video produkciji. Imas srece sto tamo vise ne radim ko asistent :) Aaaa...ja idem zbog audia (ne kola) mada sam malo razocaran kako se otaljavaju neke stvari... I, jel si uspela da nadjes neki posao u struci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Da. Radila sam tu na visoj kao asistent iz video produkcije dve godine i drzala vezbe. A sad "radim" u struci - upisala FDU montaza, evo me upisujem trecu godinu I moja dva najbolja ortaka sa klase na visoj rade u struci - jedan je glavni za audio studio , drugi je sekretar smera :) Inace ima dosta kolega koji su na visoj radili zvuk i sad su na FDU isto na zvuku, pa ko voli nek izvoli, bas ih ima dosta... Nekih 7-8 sv eukupno. Ljudi sa vise imaju mnogo vise sanse za upish fdu na budzet od ostalih jer su "tehnicki edukovani" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Auh... lepo mi se pise Verovatno mislis na Cerica i na Mirka... Sto se FDU-a tice. dobro je to, ali ne bih ja da studiram do 30-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ја сам исто годину провео у Патрису, у трећем блоку, али, иако познајем гомилу људи, њу не знам. Они који је знају, кажу да је дане проводила искључиво у читаоници, па је вероватно због тога и не познајем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 sto ovo jos nema nikoga da se pohvali dobro uradjenim prijemnim ? ovih dana je studiranje najaktuelnija tema , a ovde nista ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 samo ti se kaze kako su prosli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) Mozda ljudi vise i ne upisuju te te... fakultete E da bili ste u pravu...ona guarana nista....popio sam nocas dve i zaspao...blah sada cekam samo da se prose*** na ispitu ili da me pros****...kako god Edited July 2, 2008 by SerbZmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Polozi li, Javore? Pa i jedan moj kolega se ubio kad je pao zaraze, i sta sad sa tim. To je, bre, samo trigger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 ... Ostala mi 3 ispita da ocistim godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Ma polozio sam, zar ste sumnjali u mene ... ja uvek polozim kada izadjem na ispit... Glupi parkticni iz histo, nije tezak ali posto dve godine nisam video mikroskop a ni preparat, imao sam dan ipo da spremim pa sam ipak bio malo u panici...Sada idemo na usmeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 junacino Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ja upisala Svetsku knjizevnost na budzet, samo da se javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vertex Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ljudi jel ima nekog na Visoj poslovnoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ja upisala Svetsku knjizevnost na budzet, samo da se javim Svaka cast.Moja sestra je ove godine diplomirala istu. Imao sam jos jedan ispit danas,verujem da cu da polozim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ETF je matematika+filozofija, tehnika je na VETS... filozofija????? Mozda si hteo reci fizika? Inace od ponedljka ponosni student ETF-a EDIT: ponedeljka 7-og, tad uzimam index. Nego zanimaju me studentske povlastice,koje su i da li vaze od oktobra ili mogu da ih koristim cim dobijem index. A ovi sto se seku su stvarno idioti. Metak manje boli To je komplex, mora on/ona da bude najbolji pa to ti je. Umesto da im je vazno da steknu neko znanje (ako se bas loze da su tako dobri i pametni, jer ono to je poenta studija), oni jure ocene *ebale ih one Edited July 3, 2008 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jeca Cupi Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Jeca Cupi studira istorija krajnje sizifovski vec dve godine ali ipak se trudi da sa vremena na vreme upise kaku 6 u index xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ma polozio sam, zar ste sumnjali u mene ... ja uvek polozim kada izadjem na ispit... Glupi parkticni iz histo, nije tezak ali posto dve godine nisam video mikroskop a ni preparat, imao sam dan ipo da spremim pa sam ipak bio malo u panici...Sada idemo na usmeni... Bravo! Ja u ovom roku nista nisam dala. Tako je tuzno uplatiti 2000 dinara ni za sta. Kmek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ja imam sulud plan, posto sam danas polozila prakticni za ispit koji ni ne spremam za ovaj rok, planiram da se za usmeni oslonim na svo svoje prethodno steceno medicinsko znanje, mozda i nesto uradim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Srecno! Ako si dovoljno samopouzdanog nastupa, moglo bi da ti uspe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 stavicu naocare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Bravo! Ja u ovom roku nista nisam dala. Tako je tuzno uplatiti 2000 dinara ni za sta. Kmek. Hvala... Ma ajde sad se kao izvlacis...znamo da si streber ima u sledecem sve da polozis ---------------- Melinda, i obavezno obuci dzemper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 pa ono kontam polozih patologiju, patofiza mu nesto na tu foru samo malo vise filozofije o mehanizmima, ali izvukoh tesku neku profanku, tako da dzemper sa irvasima i sneskom obavezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 studiram kurcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Je l' verujesh da sam opet UIS pao? Unikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts