WHISPER_EVE Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 ne znam.... ja se sa tim jos nisam sretala... uzmite u obzir da je Megatrend Univerzitet i da ima vise fakulteta..
Elvis Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Развијено је то нема шта. Нисам читао прве стране ове теме, па сам можда дошао до закључка чему све ово.Вероватно овај-ова који је отворио тему тражи неког колегу, за скрипте или тако нешто.Јер ја стварно не видим поенту да свако каже шта судира.Можда акента нека?Ма само нек смо ми живи и здрави!
*nitro* Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 pa ako tako gledash, chemu bilo koja tema na forumu?
amy_mccoy Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Fil.fak.- japanski jezik i knjizevnost, treca godina... sta da kazem, nemojte si otezavati zivot.
zile_kondic Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Sad sam treca godina WEB DIZAJNA na Visoj Tehnichkoj u NS i to je toliko govno od shkole, da sam se razocharao posle prve godine.Hvala bogu pa se dizajnom bavim od srednje shkole, i shto sam zavrshio Grafichki dizajn u Bogdan Suputu, pa znam da radim.Ne bi nishta nauchio na VTS. Al sad mi puca k***c jer sam uspeo da predjem na budzet, i odobrena mi je stipendija, i ono najbolje, pet ispita do kraja. NIKAD NI NE POMISHLJAJTE DA UPISUJETE VISHU TEHNICHKU U NS!!! to je toliko govno da je van mojih shvatanja.
Herr_Wolf Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ima li koga sa psihologije u Novom Sadu?
kojan Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ekonomski fakultet u BG smer: Finansije, bankarstvo i osiguranje
Џрк Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Visa Elektrotehnicka Skola na Vozdovcu, Smer ELITE( da, da - Elektronika i telekomunikacije), sad obnavljam prvu...
Grobodan Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Visa Elektrotehnicka Skola na Vozdovcu, Smer ELITE jel ima smer KVLT?
Perverted Sheep Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Ja studiram biologiju..... Nije los fakultet,samo je totalno neorganizovan....ali ko to voli,nije problem... ima li jos takvih ovde?
WIZARD OF GORE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Visa Elektrotehnicka Skola na Vozdovcu, Smer ELITE( da, da - Elektronika i telekomunikacije), sad obnavljam prvu... jel ima smer KVLT? grobe kralju!!! objasnicu ti jednog lepog dana kad se budemo sreli
Џрк Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Sta je smesno, se ti pronalazis u tom postu isto, a? Mmm...da...nije bilo kvlt smera, ima samo ovaj elitisticki blekerski Shalim se, originalno sam hteo na Audio i Video tehnologije ali skolarina dodjavola skupa, tipa oko 100 000, pa sam od toga odustao.
People before Profits Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 bas zato valja protestvovati da svako upise sta mu dushi godi
Axeanosilas Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 (edited) protestvovati Вероватно против безбедоносних снага БУ... Edited December 12, 2006 by Axeanosilas
WIZARD OF GORE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Sta je smesno, se ti pronalazis u tom postu isto, a? Mmm...da...nije bilo kvlt smera, ima samo ovaj elitisticki blekerski Shalim se, originalno sam hteo na Audio i Video tehnologije ali skolarina dodjavola skupa, tipa oko 100 000, pa sam od toga odustao. pa brate na vets si obnovio prvu godinu PS Donosim ti disk na cert vejdera (ovo je da se ne ljutis)
Џрк Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Pa brate, nisam jedini, zajebavao sam se dosta, a zadnji rok i okt2 su me sjebali... Def nije nista tesko, sem sto imam na mati Miskovica mentola. Ti si neka pametnica, a? :nunsistrebos:
WIZARD OF GORE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Misko te zajebava? :) :) :) e odoh da spavam da ne crknem od smeha
Teufel Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Geoekonomski fakultet @WHISPER EVE - koji jezik ucis?
Џрк Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Brate, sad se i ja smejem, ali Misko je prvoklasni kreten. Kad predaje gleda gore u plafon, jebo mamu al' je prs'o Elem, sta si ti, koja si godina, smer, sta dajes dinu za dinom, a? Pametnjakovic
Bejbe Kompajler Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 objasnicu ti jednog lepog dana kad se budemo sreli
WIZARD OF GORE Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Brate, sad se i ja smejem, ali Misko je prvoklasni kreten. Kad predaje gleda gore u plafon, jebo mamu al' je prs'o Elem, sta si ti, koja si godina, smer, sta dajes dinu za dinom, a? Pametnjakovic Kolega nemoj da se ljutis
Recommended Posts