Jump to content

Recommended Posts

Posted

Развијено је то нема шта.

Нисам читао прве стране ове теме, па сам можда дошао до закључка чему све ово.Вероватно овај-ова који је отворио тему тражи неког колегу, за скрипте или тако нешто.Јер ја стварно не видим поенту да свако каже шта судира.Можда акента нека?Ма само нек смо ми живи и здрави!

Posted

Sad sam treca godina WEB DIZAJNA na Visoj Tehnichkoj u NS i to je toliko govno od shkole, da sam se razocharao posle prve godine.Hvala bogu pa se dizajnom bavim od srednje shkole, i shto sam zavrshio Grafichki dizajn u Bogdan Suputu, pa znam da radim.Ne bi nishta nauchio na VTS.

Al sad mi puca k***c jer sam uspeo da predjem na budzet, i odobrena mi je stipendija, i ono najbolje, pet ispita do kraja.

NIKAD NI NE POMISHLJAJTE DA UPISUJETE VISHU TEHNICHKU U NS!!! to je toliko govno da je van mojih shvatanja.

Posted

Visa Elektrotehnicka Skola na Vozdovcu, Smer ELITE( da, da :) - Elektronika i telekomunikacije), sad obnavljam prvu...

:):):)

jel ima smer KVLT? :)

grobe kralju!!! :rockdevil:

:confused::confused::confused:

objasnicu ti jednog lepog dana kad se budemo sreli :wub:

Posted

Sta je smesno, se ti pronalazis u tom postu isto, a? :)

Mmm...da...nije bilo kvlt smera, ima samo ovaj elitisticki blekerski :)

Shalim se, originalno sam hteo na Audio i Video tehnologije ali skolarina dodjavola skupa, tipa oko 100 000, pa sam od toga odustao.

Posted

Sta je smesno, se ti pronalazis u tom postu isto, a? :)

Mmm...da...nije bilo kvlt smera, ima samo ovaj elitisticki blekerski :)

Shalim se, originalno sam hteo na Audio i Video tehnologije ali skolarina dodjavola skupa, tipa oko 100 000, pa sam od toga odustao.

pa brate na vets si obnovio prvu godinu :):):)

PS Donosim ti disk na cert vejdera (ovo je da se ne ljutis) :bigblue:

Posted

Pa brate, nisam jedini, zajebavao sam se dosta, a zadnji rok i okt2 su me sjebali...

:no:

Def nije nista tesko, sem sto imam na mati Miskovica mentola.

Ti si neka pametnica, a?

:puke: :nunsistrebos:

:)

Posted

Brate, sad se i ja smejem, ali Misko je prvoklasni kreten. Kad predaje gleda gore u plafon, jebo mamu al' je prs'o :)

Elem, sta si ti, koja si godina, smer, sta dajes dinu za dinom, a?

Pametnjakovic :puke:

Posted

Brate, sad se i ja smejem, ali Misko je prvoklasni kreten. Kad predaje gleda gore u plafon, jebo mamu al' je prs'o :)

Elem, sta si ti, koja si godina, smer, sta dajes dinu za dinom, a?

Pametnjakovic :puke:

Kolega nemoj da se ljutis :da::pivopije:

:wub::wub::wub::wub::wub::wub:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...