WoI Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 pa ono kontam polozih patologiju, patofiza mu nesto na tu foru samo malo vise filozofije o mehanizmima, ali izvukoh tesku neku profanku, tako da dzemper sa irvasima i sneskom obavezno zabusantu jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 To i ja radim, podocnjaci, neosisan, neki sjebani dzemperi Moja drugarica ima specijalnu haljinu za ispite - hvala ti bako Melinda, kod koga si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 grave zvani digastricus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 To i ja radim, podocnjaci, neosisan, neki sjebani dzemperi Moja drugarica ima specijalnu haljinu za ispite - hvala ti bako Melinda, kod koga si? tatjana radosavljevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Danas polozih LPRS1....ostali mi samo Sistemi Automatskog Upravljanja da ocitstim godinu....ali to cu u septembru, ne mogu da se otimam sada !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 sutra statistika.kupi mi majko top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Nego zanimaju me studentske povlastice,koje su i da li vaze od oktobra ili mogu da ih koristim cim dobijem index. Važe ti od onog trenutka kada budeš mogao da izvadiš potvrdu da si redovan student. A što se tiče gradskog prevoza, mislim da to tek od oktobra možeš, nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 tatjana radosavljevic Uh, nisi se bas usrecila... Ja prvo to pao kod Cemerikica, a onda 9 kod Divne. I bukvalno su oboje kako im ime kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ma ono nemam sta da izgubim, pokusacu iscitacu sta ostane ostalo je i tako... Inace Divna, super je bakica i sve to, ali kada god je vidim zamislim je sa keceljom i teglom ajvara uz smederevac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Važe ti od onog trenutka kada budeš mogao da izvadiš potvrdu da si redovan student. A što se tiče gradskog prevoza, mislim da to tek od oktobra možeš, nisam siguran. Ja se upisujem u ponedeljak, tad dobijam neku studentsku karticu(???) i index i ko zna sta jos. Dobio sam neko nepopunjeno uverenje, koje ce mi valjda popuniti pri upisu, cenim da je to to. Ne zanima me gradski prevoz, nego medjugradski Rece mi drugar da treba negde u Bg-u da izvadim neku karticu koju platiti 500 dindzi valjda i sa njom imam popuste na prevoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Kartica (ako mislimo na istu) ce ti sluziti u menzi i za razne popuste u autobusima i vozu. Euro 26 ili ISIC vrede za taj popust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Položio sam sve što se položiti moglo ( 4 ispita ) u junskome roku. Tako je to kada mesec dana neta nema, a sa ženskom samo vikendom ... rad red disciplina! ... ma lepota u Boga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rüzgar /değişik/ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Engleski.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Ako nije anglistika u pitanju, packa. Ako nije drustveno usmerenje, anal rape. /:)\ Ej, razbijace, de si nam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMeDy_ Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 medicina,prava i arhitektura=goodbye social life koji lol izbrisi arhitekturu sa spiska, laksi faks ne postoji na svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 meni je bar 10 ljudi reklo da je arhitektonski lak u picku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Meni niko nije rekao da je tezak, ali niko nije rekao ni da je posebno lak. Fazon je da moras da umres po ceo dan radeci najrazlicitije zezancije vezane za fax. I nema kampanjskog ucenja, vec moras konstantno da se cimas. Edited July 14, 2008 by Margaritha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Meni niko nije rekao da je tezak, ali niko nije rekao ni da je posebno lak. Fazon je da moras da umres po ceo dan radeci najralicitije zezancije vezane za fax. I nema kampanjskog ucenja, vec moras konstantno da se cimas. Moraces manje da pijes a vise da radis Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Jel ti to mene ovako javno opanjkavas? Samo da se zna, ja sam totalno strejt, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Samo da se zna, ja sam totalno strejt, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se i tako to. Naravno, sve isto kao i ja, razumemo se hm, ovo pivo mi slucajno izletelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Samo da se zna, ja sam totalno strejt, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se i tako to. Uzasno. :) Mislim, ja ne pusim ne drogiram se i ponekad malo pijem sto je realno nista,... i znam kako ti je. ajde prekini s' tim. Strejt ribe nisu zabavne. Mislim, alkohol steti, droge jebu, pusenje mrzim, ali ne mora covek ni da ima metlu kao nastavak butnog trapa bash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Fazon je da moras da umres po ceo dan radeci najrazlicitije zezancije vezane za fax. I nema kampanjskog ucenja, vec moras konstantno da se cimas. Meni je to mnogo bolje nego kampanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Meni je to mnogo bolje nego kampanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ne ako si na singidunumu... Kod nas mos da lencaris po ceo dan... ups u stvari nemos... moras da radis da bi otplatio fax Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) Uzasno. Mislim, ja ne pusim ne drogiram se i ponekad malo pijem sto je realno nista,... i znam kako ti je. ajde prekini s' tim. Strejt ribe nisu zabavne. Mislim, alkohol steti, droge jebu, pusenje mrzim, ali ne mora covek ni da ima metlu kao nastavak butnog trapa bash... Ne znam da li da prekinem, meni je mama rekla da moram biti fina ako hocu fino da se udam. Meni je to mnogo bolje nego kampanja. Ne kazem da nije dobro. Edited July 15, 2008 by Margaritha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts