Jump to content

Recommended Posts

Posted
pa ono kontam polozih patologiju, patofiza mu nesto na tu foru samo malo vise filozofije o mehanizmima, ali izvukoh tesku neku profanku, tako da dzemper sa irvasima i sneskom obavezno :)

zabusantu jedan :)

Posted

To i ja radim, podocnjaci, neosisan, neki sjebani dzemperi :)

Moja drugarica ima specijalnu haljinu za ispite - hvala ti bako :)

Melinda, kod koga si?

Posted

Danas polozih LPRS1....ostali mi samo Sistemi Automatskog Upravljanja da ocitstim godinu....ali to cu u septembru, ne mogu da se otimam sada !!

Posted
Nego zanimaju me studentske povlastice,koje su i da li vaze od oktobra ili mogu da ih koristim cim dobijem index.

Važe ti od onog trenutka kada budeš mogao da izvadiš potvrdu da si redovan student. ;) A što se tiče gradskog prevoza, mislim da to tek od oktobra možeš, nisam siguran.

Posted
tatjana radosavljevic :uhoh:

Uh, nisi se bas usrecila...

Ja prvo to pao kod Cemerikica, a onda 9 kod Divne.

I bukvalno su oboje kako im ime kaze :)

Posted

Ma ono nemam sta da izgubim, pokusacu iscitacu sta ostane ostalo je i tako...

Inace Divna, super je bakica i sve to, ali kada god je vidim zamislim je sa keceljom i teglom ajvara uz smederevac... :)

Posted
Važe ti od onog trenutka kada budeš mogao da izvadiš potvrdu da si redovan student. ;) A što se tiče gradskog prevoza, mislim da to tek od oktobra možeš, nisam siguran.

Ja se upisujem u ponedeljak, tad dobijam neku studentsku karticu(???) i index i ko zna sta jos. Dobio sam neko nepopunjeno uverenje, koje ce mi valjda popuniti pri upisu, cenim da je to to.

Ne zanima me gradski prevoz, nego medjugradski ;) Rece mi drugar da treba negde u Bg-u da izvadim neku karticu koju platiti 500 dindzi valjda i sa njom imam popuste na prevoz.

Posted

Kartica (ako mislimo na istu) ce ti sluziti u menzi i za razne popuste u autobusima i vozu. Euro 26 ili ISIC vrede za taj popust.

Posted

Položio sam sve što se položiti moglo ( 4 ispita ) u junskome roku.

Tako je to kada mesec dana neta nema, a sa ženskom samo vikendom ... rad red disciplina!

... ma lepota u Boga.

• 2 weeks later...
Posted

Ako nije anglistika u pitanju, packa. Ako nije drustveno usmerenje, anal rape.

/:)\

Ej, razbijace, de si nam...

Posted (edited)

Meni niko nije rekao da je tezak, ali niko nije rekao ni da je posebno lak.

Fazon je da moras da umres po ceo dan radeci najrazlicitije zezancije vezane za fax. I nema kampanjskog ucenja, vec moras konstantno da se cimas.

Edited by Margaritha
Posted
Meni niko nije rekao da je tezak, ali niko nije rekao ni da je posebno lak.

Fazon je da moras da umres po ceo dan radeci najralicitije zezancije vezane za fax. I nema kampanjskog ucenja, vec moras konstantno da se cimas.

Moraces manje da pijes a vise da radis :)

:pivopije:

Posted
Samo da se zna, ja sam totalno strejt, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se i tako to.

Naravno, sve isto kao i ja, razumemo se :razz:

:pivopije:

hm, ovo pivo mi slucajno izletelo :)

Posted
Samo da se zna, ja sam totalno strejt, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se i tako to.

Uzasno.

:) :)

Mislim, ja ne pusim ne drogiram se i ponekad malo pijem sto je realno nista,...

i znam kako ti je.

ajde prekini s' tim. :) Strejt ribe nisu zabavne.

Mislim, alkohol steti, droge jebu, pusenje mrzim, ali ne mora covek ni da ima metlu kao nastavak butnog trapa bash...

Posted
Fazon je da moras da umres po ceo dan radeci najrazlicitije zezancije vezane za fax. I nema kampanjskog ucenja, vec moras konstantno da se cimas.

Meni je to mnogo bolje nego kampanja.

Posted

:no:

Ne ako si na singidunumu...

Kod nas mos da lencaris po ceo dan... ups u stvari nemos... moras da radis da bi otplatio fax :)

Posted (edited)
Uzasno.

:):)

Mislim, ja ne pusim ne drogiram se i ponekad malo pijem sto je realno nista,...

i znam kako ti je.

ajde prekini s' tim. :) Strejt ribe nisu zabavne.

Mislim, alkohol steti, droge jebu, pusenje mrzim, ali ne mora covek ni da ima metlu kao nastavak butnog trapa bash...

Ne znam da li da prekinem, meni je mama rekla da moram biti fina ako hocu fino da se udam. :bigblue:

Meni je to mnogo bolje nego kampanja.

Ne kazem da nije dobro.

Edited by Margaritha
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...