Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 yeah,shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 deep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 deep Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) yeah,hahah Edited October 6, 2008 by april ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Jуче сам коначно дао услов. Јебем ти живот, целе године сам се зајебавао, па сам летос морао да учим по 12 сати дневно. Следеће године неће бити глупирања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 tako sam i ja pricao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Ја сам озбиљан, друже. У првом семестру је једино чиме сам се бавио било играње PESa са екипом у дому. У другом сам понешто и учио, а преко лета сам се откинуо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 pa znam ,tako sam i ja kad sam bio prva,al se uopste nisam namucio ,ucio u septembru/oktobru u celoj i dao uslov na kraju ,i onda kad sam vido kolko sam lako dao prvu u drugoj sam izaso samo na 2 ispita,boga pitaj gde sam sve vreme provodio kao ono jbt stize oktobar i kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Да, ал' су предмети много озбиљнији и више ће морати да се учи. Ја сам сјебао први семестар, па сам пренео Римско и Упоредну. Планирам да дам та два + Породично и Основе у јануару па ће бити лакше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Inace, imao sam skoro jedan kosmar, sanjao sam da studiram Pravo. Covece, kakav uzas bez uvrede, meni to deluje bukvalno jezivo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 paz' kakva intelektualna noćna mora ''probudih se kao student prava'' - jezivo deep shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 meni to deluje bukvalno jezivo.. Зашто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Зашто? Pre svega, kada idem na filozofski moram uvek da prodjem pored ili cak kroz pravni fakultet, i onda vidim kakvi su studenti tamo. Redovno cujem par crnogoraca kako se deru na mobilni i u sustini, svi deluju nekako sabanski, napaljeno, snobovi, tatini sinovi, kapitalisti, birokrate, i obavezno se podsmehuju nama sa filozofskog, kao mi smo neki ludaci filozofi itd. A onda pomislim kako bih trebao da ucim te zakone, prava, ta materija mi deluje jako dosadno, suvise vestacki, ne znam kako to da opisem. Nije to za mene, a uopste ne volim politiku i politicare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Pre svega, kada idem na filozofski moram uvek da prodjem pored ili cak kroz pravni fakultet, i onda vidim kakvi su studenti tamo. Redovno cujem par crnogoraca kako se deru na mobilni i u sustini, svi deluju nekako sabanski, napaljeno, snobovi, tatini sinovi, kapitalisti, birokrate, i obavezno se podsmehuju nama sa filozofskog, kao mi smo neki ludaci filozofi itd. A onda pomislim kako bih trebao da ucim te zakone, prava, ta materija mi deluje jako dosadno, suvise vestacki, ne znam kako to da opisem. Nije to za mene, a uopste ne volim politiku i politicare. word Sledeći petak idem na hospitovanje u jednu osnovnu školu. Biće luuudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 shit deep,though... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 very deep Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Pre svega, kada idem na filozofski moram uvek da prodjem pored ili cak kroz pravni fakultet, i onda vidim kakvi su studenti tamo. Redovno cujem par crnogoraca kako se deru na mobilni i u sustini, svi deluju nekako sabanski, napaljeno, snobovi, tatini sinovi, kapitalisti, birokrate, i obavezno se podsmehuju nama sa filozofskog, kao mi smo neki ludaci filozofi itd. A onda pomislim kako bih trebao da ucim te zakone, prava, ta materija mi deluje jako dosadno, suvise vestacki, ne znam kako to da opisem. Nije to za mene, a uopste ne volim politiku i politicare. POVUCI REC !Da te sad ne tuzim za sve sto imas S jedne strane apsolutno si u pravu,ja kad sam prvi put dosao na faks i kad sam video s kim treba da studiram jedva me je tadasnja cura zadrzala da ne izletim kroz ona vrata i oteram sve u kurac...na foru ,gde sam ja doso jbt... Al jebiga u 2000 ljudi mora ima bar 20 s kojima mozes da budes ok ,i da popijes pivo ispred faksa iako te svi cudno gledaju i jbm li ga sta,nadje se i par ok profesora i sta ce mi vise ,ionako sam retko tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 (edited) Кад прођем поред Филозофског, видим гомилу униформисаних наркомана. Edited October 10, 2008 by Доктор Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Кад прођем поред Филозофског, видим гомилу униформисаних наркомана. I ja isto to vidim kad prodjem pored pravnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 kad smo vec kod pravnog hahah ludilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Хаха, гарант због Воје. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts