Jellybelly Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Sad ce debeli gmaz moci da kara bez straha od neke sankcije. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Ја сам чуо да се оженио једном рибом из наше генерације. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 ne može se svaki fakultet pohvaliti činjenicom da im je vjekoslav šešelj bio profesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 postoji priča za beogradski pravni fakultet, došla keva jedne studentkinje kod profesora i kaže ''ja ću uraditi sve što želite ako joj dozvolite da položi ispit'', i čovjek ustade, zaključa kancelariju i odradi stvar. Poslije uzima indeks otvara i kaže:''pa ona je kod mene već polagala, evo upisane ocjene''. Majka:''Je li ovo kancelarija xx?'' Prof:''Ne.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 postoji priča za beogradski pravni fakultet, došla keva jedne studentkinje kod profesora i kaže ''ja ću uraditi sve što želite ako joj dozvolite da položi ispit'', i čovjek ustade, zaključa kancelariju i odradi stvar. Poslije uzima indeks otvara i kaže:''pa ona je kod mene već polagala, evo upisane ocjene''. Majka:''Je li ovo kancelarija xx?'' Prof:''Ne.'' :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 postoji priča za beogradski pravni fakultet, došla keva jedne studentkinje kod profesora i kaže ''ja ću uraditi sve što želite ako joj dozvolite da položi ispit'', i čovjek ustade, zaključa kancelariju i odradi stvar. Poslije uzima indeks otvara i kaže:''pa ona je kod mene već polagala, evo upisane ocjene''. Majka:''Je li ovo kancelarija xx?'' Prof:''Ne.'' било би јаче да је рек'о: ''не, ово је канцеларија ххх''. овако је нереално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 postoji priča za beogradski pravni fakultet, došla keva jedne studentkinje kod profesora i kaže ''ja ću uraditi sve što želite ako joj dozvolite da položi ispit'', i čovjek ustade, zaključa kancelariju i odradi stvar. Poslije uzima indeks otvara i kaže:''pa ona je kod mene već polagala, evo upisane ocjene''. Majka:''Je li ovo kancelarija xx?'' Prof:''Ne.'' hahahahah sado mazo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 al bukvalno je tako na pravnom... upada jedna na ispit kod prof. Panova...onako, sva se skockala...malo i kurvanjski... a ruzna ko grob...odgovara ona tu, pojma nema, i ovaj je obori...i dok je izlazila on joj viche - "jebemo mi ovde, al ne jebemo sve" - neshto u tom fazonu chula jedna moja drugarica...kaze ziva istina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Jooooj treba da se otplacuje treca i upisuje cetvrta + da se daju neka tri ispita... shit shitova... Al sta da se radi, probace se i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 al bukvalno je tako na pravnom... upada jedna na ispit kod prof. Panova...onako, sva se skockala...malo i kurvanjski... a ruzna ko grob...odgovara ona tu, pojma nema, i ovaj je obori...i dok je izlazila on joj viche - "jebemo mi ovde, al ne jebemo sve" - neshto u tom fazonu chula jedna moja drugarica...kaze ziva istina... brutal death! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 al bukvalno je tako na pravnom... upada jedna na ispit kod prof. Panova...onako, sva se skockala...malo i kurvanjski... a ruzna ko grob...odgovara ona tu, pojma nema, i ovaj je obori...i dok je izlazila on joj viche - "jebemo mi ovde, al ne jebemo sve" - neshto u tom fazonu chula jedna moja drugarica...kaze ziva istina... Zato su sad omogućili ostvarivanje emotivnih veza među profesorima, studentima i ostalima na pravnom. Čisto da ozvaniče ono što već uveliko rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Moja devojka jos par ispita da diplomira prava,isto kaze da je tamo haos sto se toga tice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 U kad pomenuste Panova, covek se samo preserava o ljubavi na predavanja. Izgleda da neko zeli malo poontanga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ја још нисам долазио на предавања, од понедељка ћу. Ужасна гужва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 I meni je Pravni grozan To je bilo pre ne bih upisala NISTA nego da upisem - prava, ekonomiju ili neki menadzment. Fuj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 bljak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 I meni je Pravni grozan To je bilo pre ne bih upisala NISTA nego da upisem - prava, ekonomiju ili neki menadzment. Fuj . a vishu poslovnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Jao, мала, не кењај. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ni visu poslovnu @kuruz - Jao veliki, nemoj da se ljutis To je moje osecanje po pitanju toga, nemoj da se vredjas.Ne kazem da je to manje kvalitetan faks ili nesto slicno, prosto ja to NE VOLIM, i iz istog tog razloga bi mi bilo jezivo tesko verovatno. Kao i tebi mozda da studiras Svetsku knjizevnost ko ja mucenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) Наравно да не би, размишљао сам и о томе кад сам уписивао факултет... Не вређам се, него ми је смешно што овде сви пљују Правни, а студирају којекакве будалаштине. Edited October 11, 2008 by Доктор Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Kao npr. Pravni Izvini komsija Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Dobro, ne pljuju ljudi u smislu da je pravni smesan, los, lak, neozbiljan za obrazovanje. Nego prosto po licnim afinitetima Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Kao npr. Pravni Izvini komsija Ви што се ложите на словенску митологију сте ми најсмешнији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Pa mora neko Mi smo tr00 black Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Dobro, ne pljuju ljudi u smislu da je pravni smesan, los, lak, neozbiljan za obrazovanje. Nego prosto po licnim afinitetima Због напуцаних риба и Црогораца, колико ја видим. Црногорца ниједног нисам упознао у генерацији '88. Што се тиче риба, па наравно да је мноооого лепше видети деколтирану бичарку која је управо испала из соларијума него готичарку у мартинкама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts