Jump to content

Sta studirate?

chatjunkie

Recommended Posts

Ja sam studirao veterinu, ali sam onda skontao da to nije faks za ljubitelje zivotinja :D

Sada sam na grafickom dizajnu na politehnickoj.

Nisam znala, jebi ga, stvarno, steta.

A cuo sam i da je jako tesko, ortak mi je sav osedeo od veterine.

Nije toliko tesko koliko je mukotrpno ;) Al, evo i ja sam sva seda. :) :) :)

Uopste nije tacno da sa diplomom filozofskog faxa, ne mozesh nishta,...

Ja sam na psihologiji, i posle nje mozes da radis razne poslove, od psihoterapije, skole, klinike, kao i na velikim kompanijama, za zaposljenje, marketing, novinarstvo... itd.

Naravno sve zavisi od slucaja do slucaja, a to ti je sa svakim faxom,.... vazno je imati diplomu, i upisati fax koji volis, da bi ga i zavrsio,...

Vidim ovde svi nesto kritikuju pravni i ljude tamo, pa moram malo da branim svoj fax. Tacno je da dobar deo ljudi koji tamo dodje upise zato sto ne zna sta bi drugo.

Ja sam laik po pitanju prava, ali me živo interesuje količina slobode koju možeš iskazati na tim studijima (tačnije, na kraju tih studija, pošto sam pobornik teze da se materija prvo mora dobro savladati, pa tek onda pokušati da se unapredi). Elem, možda pričam malko konfuzno zato što sam pripit.

Pitanje je... da li ti na kraju školovanja možeš izneti nekom profesoru (kao diplomski, recimo) političko-pravni sistem koji si potpuno sam osmislio?

Svako od nas ima ideju kako bi univerzalo uređena država trebalo da izgleda.

Zašto to (uz pomoć faksa) i sa znanjem prava ne sprovesti u delo?

Da li je takva sloboda na tim studijima dozvoljena?

A cuo sam i da je jako tesko, ortak mi je sav osedeo od veterine.

Hahah to jeste tacno. Ranije dok sam studirao tamo, samo sedim u menzi i gledam apsolvente, vecina je poprimila taj metuzalem look :D

Nisam znala, jebi ga, stvarno, steta.

Now you know ;)

Stigoh do trece i eto prdnu mi ovako. Necu da imam sede! :D

Kad bih samo mogao da rasprodam sve ove polozene ispite, bio bih bogat. Samo na histologiji bih mogao da zaradim za neki polovan auto :)

Simm O))) nisam znala covo, mada ortak mi je zavrsio veterinu i za specijalizaciju (kravlji ginekolog i sta sve vec se radi sa njima) rinta kod nekog u mladenovcu za neku mizernu platu dvadeset i kusur hiljada, sedam dana u nedelji 12h dnevno... kada pogledas sa te strane... njah... ima mnogo laksih nacina da se zaradi lova (a ovo ti je upravo rekao medicinar i ostao ziv, ali prehladjen) ;)

dvadeset i kusur hiljada, sedam dana u nedelji 12h dnevno...

дваес иљада је дваес иљада, ал' 12 сати дневно је 12 сати дневно... ;)

едит: 12 сати дневно 7 дана у недељи са кравом. тај к'о да је у браку.

Edited by Генерални

Simm O))) nisam znala covo, mada ortak mi je zavrsio veterinu i za specijalizaciju (kravlji ginekolog i sta sve vec se radi sa njima) rinta kod nekog u mladenovcu za neku mizernu platu dvadeset i kusur hiljada, sedam dana u nedelji 12h dnevno... kada pogledas sa te strane... njah... ima mnogo laksih nacina da se zaradi lova (a ovo ti je upravo rekao medicinar i ostao ziv, ali prehladjen) ;)

Eh draga moja Hristina, vish sta ti je zivot.. :D

Ma, sve ti je fazon kako se snadjes, jbg.. Nego ja sam skontao da prosto nisam karakter za to zvanje, kao i da zelim da se bavim necim kreativnim u zivotu.

Tako da sam sad srecan, vec sljakam sranja honorarno + eto da dobijem tu kurcevu diplomu za ne daj boze + dizajnerska opsta kultura.. to je to, ne verujem da cu na faxu nauciti ista sto se konkretne sljake tice, a da vec sad ne znam :D Anforchntli.

U par reci: tek sam krenuo, zasad deluju organizovano i ozbiljno. I ne postoji smer za digitalni dizajn, samo graficki :D

Od digitale neces nauciti nista kapiram, posto sam cuo da svi zadaci koje treba na kompu da radis su u fazonu "ko te jebe, snadji se sam"..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...