Buried in Smoke Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 evo ovih dana cu upisati drugu godinu anglistike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Kod mene na katedri opšte rasulo... :| Vec druga nedelja i ne zna se ko koga, zbog čega, gde, kako i u šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 E pa, lepo vam je tamo onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Orgije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 pronašao sam i imena profesora sa pravnog. Žena je tražila Simu Avramova a u kancelariji bio Mirković. Ne znam ni jednog ni drugog, ali možda će značiti studentima prava Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Pocela su mi predavanja izbornog norveskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Na kom fakultetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Filoloski, Bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Znas Bozu (ima dugu smedje/plavu kosu), '87 sa norveske katedre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ponavljam, izborni je u pitanju. Verovatno ga znam iz vidjenja, ovako ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 evo sta studiram...jebem ti budale http://www.youtube.com/watch?v=UlzUX_WLVDI...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Marko Bulat posteno radi svoj posao, svaka mu cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Imam jedno pitanjce: da li neko zna sta se sve uci na muzickoj akademiji u vezi gitare, i dal se svira odredjenja vrsta muzike ili moras da naucis i znas sve vrste? Ako nekog ne mrzi cisto da mi kaze i malo objasni bicu mu zahvalan.... Hvala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 pronašao sam i imena profesora sa pravnog. Žena je tražila Simu Avramova a u kancelariji bio Mirković. Ne znam ni jednog ni drugog, ali možda će značiti studentima prava Pa Sima je vec malo prerastao te akcije tako da dobro da je bar Mirkovic omastio brke ) .Kad su oni najebani,najedeni i napojeni ,nama bolje ocene :! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YaMa again Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Поносна сам апсолвентица географије! Још пар испита и ето дипломе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 I ja sam ponosan na tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) ------------------ Edited October 22, 2008 by Вуду Соло Неле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YaMa again Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 I ja sam ponosan na tebe. Хвала и треба. Иначе мој будући супруг би морао бити факултетски образована особа. То је један од главних предуслова мојих при избору јаче половине. Не бих могла живети са човеком који је мање школован од мене, односно који је остао на средњој школи. По том пољу би он требао бити доминантан или барем подједнак, јер ипак сам већ колико сутра академска грађанка. Па џаба му онда и лепота, духовитост .... новац. Иначе, морам напоменути, да нимало не ценим ове који су завршили или завршавају приватне факултете и факултетчиће. Боље да их нису ни уписивали, већ да су остали на средњој школи. Једино државне праве факултете ценим, ови остали који су никли као киша после печурке, јок! А и знам гомилу људи који поседују квази дипломе истих ... могу д*пе да обришу тим дипломицама. И сад се као нешто жале како их на конкурсима одбијају, не могу наћи посао. Па позната је ствар како се испити сређују у приватним високошколским установама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Па позната је ствар како се испити сређују у приватним високошколским установама. icon_da.gif isto kao i u drzavnim,zar ne?mozda ima razlike u ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YaMa again Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Не бих се сложила. У државним, не кажем да нема, има. Али знатно знатно мање! Мајка ми иначе ради на универзитету. Само ми не спомињите још аферу ''индекс'' као поређење ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Radujem se danu kada ce studiranje na drzavnom biti prepoznato kao ono sto jeste, cist sadomazohizam. Realno, znam likove koji su posle zavrsenog drzavnog faksa poljubili sva vrata, kao i ljude sa privatnih. Jednostavno, stara pravila vise ne vaze. Get real nigga'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) Хвала и треба. Иначе мој будући супруг би морао бити факултетски образована особа. То је један од главних предуслова мојих при избору јаче половине. Не бих могла живети са човеком који је мање школован од мене, односно који је остао на средњој школи. По том пољу би он требао бити доминантан или барем подједнак, јер ипак сам већ колико сутра академска грађанка. Па џаба му онда и лепота, духовитост .... новац. Иначе, морам напоменути, да нимало не ценим ове који су завршили или завршавају приватне факултете и факултетчиће. Боље да их нису ни уписивали, већ да су остали на средњој школи. Једино државне праве факултете ценим, ови остали који су никли као киша после печурке, јок! А и знам гомилу људи који поседују квази дипломе истих ... могу д*пе да обришу тим дипломицама. И сад се као нешто жале како их на конкурсима одбијају, не могу наћи посао. Па позната је ствар како се испити сређују у приватним високошколским установама. za prvo nam se u potpunosti podudaraju stavovi, ali... za drugo u potpunosti ne ja sam hodajući primer da se itekako lepo može proći sa priv. faksom (ne da se hvalim, ali...) sve što je teško oko beg uni je nahvatati profesore i prevazići maltretiranja izazvana neredovnim predavanjima lošeg kvaliteta, sažvakati ogromne komade loše strukturiranog gradiva kampanjskim učenjem u koji te gurne sistem i pretežno lošim knjigama koje su isprepisivane i potpuno plegijatorske... daviti se sa ispitima koji nemaju mnogo primene u stvarnom životu (govorim sada o faksevima iz moje branše, jer mislim da nisam kompetentna da govorim o drugima)... prosto rečeno, na državnom te maltretiraju bespotrebno, demonstriraju kako sistem školstva ne radi i to na tvojoj koži. to je jedina razlika. nijedan faks nije lakši nego drugi, ako se nečemu posvetiš sve traži vreme i pažnju. ispiti se inače sređuju svugde, ko to shvati pre biće mu lakše da prihvati nepravdu u životu i da sebi postavi ciljeve ne dozvoljavajući da ga neko sa tog puta odvrati. ja sam od korice do korice morala da znam sve, za jako visoku ocenu , na privatnom, i sa ponosom mogu da kažem da sam lepo iz tog učenja profitirala. tako je bilo do sada, i tako će biti i od sada. nikada me nije pogađalo to što neki tamo plate pa dobiju šesticu, jer šestice ne volEm pa takve ne vidim kao svoju konkurenciju ne shvatajte ovo lično, imam jako mnogo prijatelja koji su vrsni stručnjaci i završili su beg uni, ali imam i kolege sa generacije koji su se do jaja pozicionirali, isključivo zahvaljujući svom znanju i istrajnosti. a to, da na privatnim faksevima ima devojčica kojima je ćale prod'o kravu da bi poslao ćer'u u beg da studira (i da se uda)... to ima na svakom faksu. ja na to obično kažem: ovce su za šišanje. Edited October 22, 2008 by eileen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 A sta je lose u tome da cale proda kravu da bi poslao cerku u bg da studira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Vala sto se sredjivanja ispita tica i uzimanja para, tu su one sekretarice mnogo jace od ostatka... Malo parica da se neko stavi na spisak kod lakog profe, prvo podmitis sekretaricu da bi ona mogla da te preporuci kod profana da je bezbedno da i njemu date pare. Ova cista logika nas navodi da sekretarice rulaju univerzitetima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 A jevreji zapravo drze sve konce, a koje dinastije tacno, reci ce nam Vudu Nele A podrzace me Tesha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts