Jump to content

Sta studirate?

chatjunkie

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

pronašao sam i imena profesora sa pravnog. Žena je tražila Simu Avramova a u kancelariji bio Mirković. Ne znam ni jednog ni drugog, ali možda će značiti studentima prava :)

pronašao sam i imena profesora sa pravnog. Žena je tražila Simu Avramova a u kancelariji bio Mirković. Ne znam ni jednog ni drugog, ali možda će značiti studentima prava :)

Pa Sima je vec malo prerastao te akcije tako da dobro da je bar Mirkovic omastio brke :)) .Kad su oni najebani,najedeni i napojeni ,nama bolje ocene :!

Guest YaMa again
I ja sam ponosan na tebe.

Хвала и треба. ;)

Иначе мој будући супруг би морао бити факултетски образована особа. То је један од главних предуслова мојих при избору јаче половине. Не бих могла живети са човеком који је мање школован од мене, односно који је остао на средњој школи. По том пољу би он требао бити доминантан или барем подједнак, јер ипак сам већ колико сутра академска грађанка. Па џаба му онда и лепота, духовитост .... новац.

Иначе, морам напоменути, да нимало не ценим ове који су завршили или завршавају приватне факултете и факултетчиће.

Боље да их нису ни уписивали, већ да су остали на средњој школи. Једино државне праве факултете ценим, ови остали који су никли као киша после печурке, јок! :da:

А и знам гомилу људи који поседују квази дипломе истих ... могу д*пе да обришу тим дипломицама.

И сад се као нешто жале како их на конкурсима одбијају, не могу наћи посао. Па позната је ствар како се испити сређују у приватним високошколским установама. :da:

Guest YaMa again

Не бих се сложила. У државним, не кажем да нема, има. Али знатно знатно мање!

Мајка ми иначе ради на универзитету. Само ми не спомињите још аферу ''индекс'' као поређење ...

Radujem se danu kada ce studiranje na drzavnom biti prepoznato kao ono sto jeste, cist sadomazohizam.

:P

Realno, znam likove koji su posle zavrsenog drzavnog faksa poljubili sva vrata, kao i ljude sa privatnih. Jednostavno, stara pravila vise ne vaze.

Get real nigga'.

Хвала и треба. ;)

Иначе мој будући супруг би морао бити факултетски образована особа. То је један од главних предуслова мојих при избору јаче половине. Не бих могла живети са човеком који је мање школован од мене, односно који је остао на средњој школи. По том пољу би он требао бити доминантан или барем подједнак, јер ипак сам већ колико сутра академска грађанка. Па џаба му онда и лепота, духовитост .... новац.

Иначе, морам напоменути, да нимало не ценим ове који су завршили или завршавају приватне факултете и факултетчиће.

Боље да их нису ни уписивали, већ да су остали на средњој школи. Једино државне праве факултете ценим, ови остали који су никли као киша после печурке, јок! :da:

А и знам гомилу људи који поседују квази дипломе истих ... могу д*пе да обришу тим дипломицама.

И сад се као нешто жале како их на конкурсима одбијају, не могу наћи посао. Па позната је ствар како се испити сређују у приватним високошколским установама. :da:

za prvo nam se u potpunosti podudaraju stavovi, ali...

za drugo u potpunosti ne :) ja sam hodajući primer da se itekako lepo može proći sa priv. faksom (ne da se hvalim, ali...)

sve što je teško oko beg uni je nahvatati profesore i prevazići maltretiranja izazvana neredovnim predavanjima lošeg kvaliteta, sažvakati ogromne komade loše strukturiranog gradiva kampanjskim učenjem u koji te gurne sistem i pretežno lošim knjigama koje su isprepisivane i potpuno plegijatorske... daviti se sa ispitima koji nemaju mnogo primene u stvarnom životu (govorim sada o faksevima iz moje branše, jer mislim da nisam kompetentna da govorim o drugima)... prosto rečeno, na državnom te maltretiraju bespotrebno, demonstriraju kako sistem školstva ne radi i to na tvojoj koži. to je jedina razlika. nijedan faks nije lakši nego drugi, ako se nečemu posvetiš sve traži vreme i pažnju.

ispiti se inače sređuju svugde, ko to shvati pre biće mu lakše da prihvati nepravdu u životu i da sebi postavi ciljeve ne dozvoljavajući da ga neko sa tog puta odvrati. ja sam od korice do korice morala da znam sve, za jako visoku ocenu , na privatnom, i sa ponosom mogu da kažem da sam lepo iz tog učenja profitirala. tako je bilo do sada, i tako će biti i od sada. nikada me nije pogađalo to što neki tamo plate pa dobiju šesticu, jer šestice ne volEm pa takve ne vidim kao svoju konkurenciju :)

ne shvatajte ovo lično, imam jako mnogo prijatelja koji su vrsni stručnjaci i završili su beg uni, ali imam i kolege sa generacije koji su se do jaja pozicionirali, isključivo zahvaljujući svom znanju i istrajnosti.

a to, da na privatnim faksevima ima devojčica kojima je ćale prod'o kravu da bi poslao ćer'u u beg da studira (i da se uda)... to ima na svakom faksu. ja na to obično kažem: ovce su za šišanje.

Edited by eileen

Vala sto se sredjivanja ispita tica i uzimanja para, tu su one sekretarice mnogo jace od ostatka... Malo parica da se neko stavi na spisak kod lakog profe, prvo podmitis sekretaricu da bi ona mogla da te preporuci kod profana da je bezbedno da i njemu date pare. Ova cista logika nas navodi da sekretarice rulaju univerzitetima :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...