crusader84 Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) jel ima smer KVLT? Ne, ali ima recimo AVeTinje i smRT! Miško kralj! Drži se za šlic i gleda u plafon! Videh ove godine na ispitu neke likove koji su molili nešto da ne polažu kod njega nego kod Ivane... To vam nije ni od kakve koristi, verujte mi! Isti vam djavo što se tiče polaganja, jedino što je Miško strožiji na predavanjima, mora bude red. Govorim iz iskustva, ja sam 03 generacija RT-a, obnavljao godinu pa slušao i kod Miška i kod Ivane matu 2. Mat 1 položio kod Miška, mat 2 kod Ivane... Edited December 14, 2006 by crusader84
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ma ne ljutim se nunsi, samo pitam. Btw, stavi taj Nunslot diks u zamrzivac, izgleda da ne idem na Vader , ali jos nije sigurno. Kad sam kolega, koji si ti onda smer u pm? At crus84: Fora je sto Ivana ima bolja predavanja, jeste brza, ali ti sve objasni do korena. Miskovic nije los na predavanjima sem sto zeva u fonpla. Elem, Ivana na ispitima ti gleda sta si tacno uradio, a Miskovic ako recimo imas sedam stavki funkcije koje treba da uradis, i uradis sve, a samo malo sjebes onaj zavrsni grafik( ili ga ni ne sjebes, ali nije tacno nacrtan kao njegov) prizna ti ono, tipa 10% zadatka, a ti uradio tacno min. 80%
WIZARD OF GORE Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ivana je 100 puta bolja od Miska u svakom pogledu Niste vi polagali matu kod pokojnog profesora Vrzica pa nemate pojma koliko je onda bilo tesko
PlanetHell Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Zna li neko koliko je bila skolarina na Filozofskom (smer istorija) ove godine?
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Nunsloter, picka ti materina, koja si godina i smer?! aaaa!
Guest frankeli Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 III godina nautike u Kotoru. Taman danas imao kolokvium, pa sutra, pa u ponedeljak, a onda započinju i finalni ispiti. Ja se stvarno nadam da je ove godine riješim, red bi bio.
crusader84 Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ivana ima bolja predavanja, jeste brza, ali ti sve objasni do korena. Miskovic nije los na predavanjima sem sto zeva u fonpla. Elem, Ivana na ispitima ti gleda sta si tacno uradio, a Miskovic ako recimo imas sedam stavki funkcije koje treba da uradis, i uradis sve, a samo malo sjebes onaj zavrsni grafik( ili ga ni ne sjebes, ali nije tacno nacrtan kao njegov) prizna ti ono, tipa 10% zadatka, a ti uradio tacno min. 80% Ja sam nekom magijom dao mat1 bez funkcije! Uradio matricu, lagranža i maklorena... Nisam mogao da verujem, počeo sam da skačem po sobi od sreće kad sam video rezultate na netu! Ove godine dadoh i dvojku, pa sad uživam u životu bez matematika (i OET-ova)!!!!
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) Fino, fino. Evo ja obnovio, nisam hteo da ulazim u drugu sa uslovom pa da je okinem Edited December 14, 2006 by Heavy jerk
WIZARD OF GORE Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 strebercino koliko puta si popusio frubiju za onu kartu? Nunsloter, picka ti materina, koja si godina i smer?! aaaa! sta te boli kurac
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) Pa to je ok, bar me ne bole usta kao tebe jer si ga ocigledno blajvao Misku za shesticu Edited December 14, 2006 by Heavy jerk
WIZARD OF GORE Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 covece da li si ti nepismen? gore sam rekao da sam polagao kod Vrzica (bog da mu dusu oprosti), a sad se izgleda polaze tako sto se popusi profi.....e danasnja deca
Џрк Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 (edited) hahahhaha . Pa ti rece da je Misko dobar, u kom smislu si mislio Edited December 14, 2006 by Heavy jerk
Bole Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 (edited) Ja sam na fakultetu bezbednosti 2.god Edited December 15, 2006 by Bole
darijus Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 (edited) III godina nautike u Kotoru. Taman danas imao kolokvium, pa sutra, pa u ponedeljak, a onda započinju i finalni ispiti. Ja se stvarno nadam da je ove godine riješim, red bi bio. jel znas nekog bojana jankovica rodom iz beograda...inace ziveo u kotoru...sad zivi u budvi...??? crn onizi momak... Edited December 15, 2006 by darijus
en-a-dva-es-o-4 Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Zna li neko koliko je bila skolarina na Filozofskom (smer istorija) ove godine? 86000 din. Ja kao... biohemija... PMF...
esquona Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ja sam na fakultetu bezbednosti icon_smile.gif 2.god icon_wink.gif Kolega,kako si preziveo onog od Stajica? Inace ja sam 3.god
VOJVODA Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Vise ne studiram nista. Zavrsio sam napokon vojno masinstvo, i sada sam ponosni clan grupe ljudi koja svojom diplomom moze dupe da obrise.
VOJVODA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Naravno da hocu, tako ce mi biti dostupna za bilo kakve radnje u klonji.
Bole Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Kolega,kako si preziveo onog od Stajica? Inace ja sam 3.god Nisam jos ostali su mi neki ispiti iz prve
esquona Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Kako si keve ti uspeo da upises 2.bez tog ispita??? Jel to ona fora sa smanjenim uslovom za SAF? However,to ti je zesci zajeb,ume extra da smara zbog toga. U prevodu:bez min 3 puta izlaska na ispit sansa da prodjes...se ne moze nazvati sansom. Lik je fanatik!
*nitro* Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 shto je dobar onaj kafic samarkand kod FONa
Recommended Posts