Теша Тешановић Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 A ispred pravnog je kao neka sabanerija heheh da ziva istina.ja licno se osecam bolje okruzen ovim koji su na platou nego sa ovima sto su ispred pravnog mada u teoriji mislim da nema nikakve razlike
kuruz Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 A ispred pravnog je kao neka sabanerija Спонзоруше FTW!
WITCH84 Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Stari sistem je keva.Amin,sestro!Meni ovo sranje sa Bolonjom smrdi na jedan veliki,bezuspeshni experiment,a najzalosnije je shto su studenti experimentalne zivotinje.Ma serem se na drzavu!
Dead Man Walking Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Bolonja je u osnovi dobra ako se pravilno primenjuje...nešto kao religija
Ranis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 al problem je shto ne moze da se primeni na 90 % fakulteta... bolonja je jedan korak napred - dva nazad
Josif Visarionovič Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 A ispred pravnog je kao neka sabanerija Pravni je elita za Filozofski.Kad vidim onaj sljam na platou muka mi je.Svi lice jedni na druge,brada do kolena,kosa se vuce po zemlji,svi piju bajato pivo i seru po ceo dan
Zen Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Zato kod mene ispred faxa samo lochu vinjak
Novaliis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Pravni je elita za Filozofski.Kad vidim onaj sljam na platou muka mi je.Svi lice jedni na druge,brada do kolena,kosa se vuce po zemlji,svi piju bajato pivo i seru po ceo dan Preterujes malo, ja sam cesto odlazio do filozofskog u Bg-u nekim svojim poslom i likovi su uglavnom ok. Ima snobova ali barem mogu da pricam sa njima k'o covek. Sa sabanima ne mogu.
KazimKazim Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Ja sam na filozofskom u bg cak video i emoa...uredniji je od devojcice Ima svakakvih tamo, al reci da su svi klosari je preterano
-Mare Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) Pravni je elita za Filozofski.Kad vidim onaj sljam na platou muka mi je.Svi lice jedni na druge,brada do kolena,kosa se vuce po zemlji,svi piju bajato pivo i seru po ceo dan Ne pocinji opet sa tim. Filozofski je kul, znam par ljudi odatle, al' je moj Filoloski neprevazidjen. Kol'ko zena. Edited October 28, 2008 by black donkey
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 O da. Gde god se okrenes zena.Sednes u jedan od ona dva studentska kafica, gde god se okrenes zena.
Novaliis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Pa to je bas lepo. Blago vama.. Mada i na filozofskom ima puno djevojaka..
-Mare Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 O da. Gde god se okrenes zena.Sednes u jedan od ona dva studentska kafica, gde god se okrenes zena. Izvini.
Grobodan Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 O da. Gde god se okrenes zena.Sednes u jedan od ona dva studentska kafica, gde god se okrenes zena. Samo, nazalost, 90 % je ruznih...
Novaliis Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Svaka vam moze pruziti jedinstveno zadovoljstvo.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Nie istina, bas sam posmatrala koliko sam imala vremena za skeniranje Ima bas lepih devojaka. Ma, kao svuda, ima lepih ima i ruznih. Kako sam ovo inteligentno konstatovala
WoI Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Samo, nazalost, 90 % je ruznih... komso jel ti to aludiras na streberke sa naseg fakulteta
Uruk Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 pa uvek je tako izgledao.sto se tice ljudi pa ima stvarno i dobrih ljudi tamo ali vecinu nisu nimalo interesatni e, crni tesho, nije te bi nimalo lako, ne bi ni meni bilo da sam na tvom mestu, kada sam ti video pojednine kolege umalo se nisam prevnuo mada imas dosta i kul likova tamo, realno... i nemoj da visis po forumu idi uci logiku ----------- inace bolonja je relativno kul, ali sto se mog faksa (etf) tice, tu je blagi uzas nema evidencije ko kod koga ide na predavanja i vezbe, sto je kul jer mozes da ides kod koga ti najvise odovara a svi rade isti ispit...ali predispitne obaveze(koje bi po bolonji) trebale biti neki test svake sedmice, i terale te da redovo ucis, domaci, asistent na po 20 ucenika, su samo san... umesto toga: imamo jedan kolokvijum koji nosi 30% ocene i koji je nenadoknadiv, i ako ga useres, oprosti se od ispita...a dobro uradjen kolokvijum te nece osloboditi tog dela ispita, tj to isto gradivo ces morati ponovo da ucis i polazes za ispit... na ispit mozes da izlazis vise puta ali on nosi 70% bodova sto znaci da ako kolokvijum lose uradis(osvojis svega par bodova) treba ti 8ca da bi polozio, tj dobio sesticu toga pre nije bilo, i ispit se mogao polagagati integralno, a sad toga nema i studenti masovno padaju ispite zbog toga... a sem toga taj kolokvijum te nece naterati da radis redovno, a i profesori su ga na silu ubacili(tj napravili nenadoknadivim) jer po bolonji moras da imas predispitne obaveze koje su nenadonadive ima nas preko 80 nas jednog asistenta...,nema prostorija, guzve su oromne, na pojedimim predavsnjima i vezbama,ljudi unose klupe das bi mogli da prisustvuju, mesta se moraju zauzeti zavezbe u 8 i 15 npr, u pola 8 najkasnije, inace si negde u zadnjim redovima dok se na gradjevini bas dobo primenjuje bolonja, ima ih 20 na jednog asistenta, test iz matematike je svake sedmice, a posle dva testa kolokvijum, pa tako sve do ispita...svake vezbe iz nacrtne im se ocenjuju i slicno...e to jeste bolonja
José Luis Chilavert Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 ima nas preko 80 nas jednog asistenta... A mi kad radimo vezbe po grupama bude nas cetvoro . Jos i nismo najgori ; ima jedna grupa u kojoj je troje studenata
Rüzgar /değişik/ Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Filoloski neprevazidjen Jeste, po higijeni i organizaciji.
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Jeste, po higijeni i organizaciji. To je na prvom mestu, da.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Strasno.Filoloski je institucija dezorganizacije. Kao vazi za zenski faks, nemamo ni kvaku na wc-ima, da ne pricam o normalnim kantama i ogledalima. Nije mi jasno sta ljudi koji placaju zapravo placaju ...
Recommended Posts