enclave Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Sigurno ne placas da ti klonja ima kvake i ogledala. Da odgovorim na temu. Studiram fakultet za kulturu i medije na megatrendu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Kao vazi za zenski faks, nemamo ni kvaku na wc-ima, da ne pricam o normalnim kantama i ogledalima. Znaci zato vi sve vise idete u muski wc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Kao vazi za zenski faks, nemamo ni kvaku na wc-ima, da ne pricam o normalnim kantama i ogledalima. Dok sam ja bio na veterini, zenski wc nije imao ogledalo S razlogom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Da bi devojke isle u muski wc? Simo, znas da su otvorili kao kafic na veterini, preko puta menze... nasli su i kad ce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Studiram fakultet za kulturu i medije na megatrendu. Зајебана наука, нема шта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Од мегатренда се добија перут и суши кичма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ja sam diplomirala! HA Sushite se u mukama studentskim :P ahhahahah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Čestitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) Cestitam, u sredu dilpomira moja devojka. Bas lepo. Edited November 8, 2008 by Varg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 e, crni tesho, nije te bi nimalo lako, ne bi ni meni bilo da sam na tvom mestu, kada sam ti video pojednine kolege umalo se nisam prevnuo mada imas dosta i kul likova tamo, realno... i nemoj da visis po forumu idi uci logiku ----------- pa to je filozofija i zato dolaze sve i svakakvi tamo(kao ja na primer).pa ima nekih cudijih kolega a ima i normalnijih.sve u svemu smor su uglavnom ali nije lose.bitno je da neki od njih su uvek za kafanu.a sto se tice logike pa mogao bi da je ucim stvarno od kako sam krenuo na faks nisam je ni pipnuo ucio sam samo ostale predmete.ali kao i ostalima kod mene meni je ta logika dosadna jer to je cista matematika/ali svakako moracu da se potrudim u vezi nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ja sam diplomirala! HA Sushite se u mukama studentskim :P ahhahahah! сад те зовемо Др. Мара. Дрмара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Nego kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Bolje i to nego dr Olja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ууууу, Варге, риспекат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 bravo macka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ja sam diplomirala! HA Sushite se u mukama studentskim :P ahhahahah! doktorka čestitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Зајебана наука, нема шта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Evo malo dobrih vesti. Nadam se da će se ovo stvarno sprovesti u delo. Pričao sam već ranije da imam 60 bodova i već sam platio prvu ratu. Uh, ako mi vrate pare ima da častim kafanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Evo malo dobrih vesti. Nadam se da će se ovo stvarno sprovesti u delo. Pričao sam već ranije da imam 60 bodova i već sam platio prvu ratu. Uh, ako mi vrate pare ima da častim kafanu Ja sam četvrta godina po starom planu i ne znam da li je tačno to da mi nećemo biti obavezni da plaćamo ostatak školarine, mada volela bih da znam "konačan rezultat" pre petka kad mora da se plati druga rata, pa ako ne moram da je plaćam bilo bi više nego dobro. Za vraćanje para od strane fakulteta... To čisto sumnjam, ali Srbija je ovo, nikad se ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Da, to za vraćanje para je i meni sumnjivo al pazi, do sada su se svi upisali. Tj svi su platili bar jednu ratu. Ako bude ovako kako piše moraće im se vratiti pare...kako drugačije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Za nekoliko meseci upisujem skandinavske jezike i knjizevnost... Hopefully. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Eee, to sam i ja mislio, al nije bilo sudjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Pa, pripreme mi idu sasvim dobro, a i imam dosta bodova iz skole. Samo sto ja hocu i budzet Ma, kontam da cu upisati, samo se nadam da cu dovoljno dobro nastrebati da upadnem na budzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Malo mesta ima na budzetu, 10-12 kolko se secam, a realno, treba ti minimum 85-6 bodova da upadnes. Good luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Znam ja sve to. x] Oko 76-7 da se upadne na smer, a 86-7 na budzet. I 10 mesta na budzetu, a ukupno primaju 35-40. Ma, ima da se spremim dobro i nece biti problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts