Jump to content

Sta studirate?

chatjunkie

Recommended Posts

e, crni tesho, nije te bi nimalo lako, ne bi ni meni bilo da sam na tvom mestu, kada sam ti video pojednine kolege umalo se nisam prevnuo

mada imas dosta i kul likova tamo, realno...

i nemoj da visis po forumu idi uci logiku :)

-----------

pa to je filozofija i zato dolaze sve i svakakvi tamo(kao ja na primer).pa ima nekih cudijih kolega a ima i normalnijih.sve u svemu smor su uglavnom ali nije lose.bitno je da neki od njih su uvek za kafanu.a sto se tice logike pa mogao bi da je ucim stvarno od kako sam krenuo na faks nisam je ni pipnuo ucio sam samo ostale predmete.ali kao i ostalima kod mene meni je ta logika dosadna jer to je cista matematika/ali svakako moracu da se potrudim u vezi nje

Evo malo dobrih vesti.

Nadam se da će se ovo stvarno sprovesti u delo. Pričao sam već ranije da imam 60 bodova i već sam platio prvu ratu.

Uh, ako mi vrate pare ima da častim kafanu :D

Ja sam četvrta godina po starom planu i ne znam da li je tačno to da mi nećemo biti obavezni da plaćamo ostatak školarine, mada volela bih da znam "konačan rezultat" pre petka kad mora da se plati druga rata, pa ako ne moram da je plaćam bilo bi više nego dobro.

Za vraćanje para od strane fakulteta... To čisto sumnjam, ali Srbija je ovo, nikad se ne zna.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...