Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Koji jezik juris, konkretno?

Norveski. To zelim otkad sam upisala gimnaziju i ima da ga upisem. -_-

A sta ti studiras? Mrzi me da listam 78 strana. :icon_lol:

Edited by Brynhildr
Posted (edited)
A sta ti studiras? Mrzi me da listam 78 strana. :icon_lol:

Japanski2/engleski2/norveski1. :da:

EDIT: (brojevi oznacavaju godinu) ;)

Edited by bodomarko
Posted
Pa, pripreme mi idu sasvim dobro, a i imam dosta bodova iz skole. Samo sto ja hocu i budzet :lol: Ma, kontam da cu upisati, samo se nadam da cu dovoljno dobro nastrebati da upadnem na budzet. :(

Nemoj da se potreses ako ne upadnes odmah na budzet. Mnogo faktora tu igra vazne uloge. Ja sam bila djak generacije, pa sam bila u prvoj samofinansirajuci, ali sam od tada medju najboljim studentima na faxu. Samo polako, dobro se spremi i opusteno! :rockdevil:

Japanski2/engleski2/norveski1. :da:

EDIT: (brojevi oznacavaju godinu) ;)

Hoces da mi drzis casove norveskog? Treba mi neko elementarno znanje, polazem test na prijemu za dalje studije (uskoro palim na doktorske u Oslo, ako dotle stignem, a sve ukazuje da hocu), a u budjavom Kg-u nema takvih kurseva...

Posted
Hoces da mi drzis casove norveskog? Treba mi neko elementarno znanje, polazem test na prijemu za dalje studije (uskoro palim na doktorske u Oslo, ako dotle stignem, a sve ukazuje da hocu), a u budjavom Kg-u nema takvih kurseva...

Ne znam norsk dovoljno dobro, a i daleko je Kg. :da:

Pa, ono, znam da je to mozda malo previse ambiciozno, al' necu se skenjati ako ne upadnem... al' ono, naravno da bih htela. x)

Nista nije previse abiciozno. ;)

Posted (edited)

Moj kolega sa faxa je Norvezanin i dobije ospice svaki put kad ga neko pita da mu daje casove. Jednom su ga tako navukli na finjaka i nisu mu rekli o cemu je stvar i poceli da ga smaraju.. E od tad bezi :)

Edited by Smorock
Posted
Mada, nisu casovi ni toliko losi, ako ti daju dosta para. :)

Ja sam i zaradila neke fine parice drzeci skorije casovima ovim ljudima sa mog faxa... Ide, ide...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...