Jump to content

Recommended Posts

Posted

Blago vama,diferencijalne jednacine mi izidjose na bubreg :udri:

diferencijalni racun je jedna od najlpesih oblasti matematike. promeni perspektivu, nauci da diferencijalne jednacine smatras prijateljima, bice lakse ;)

Hm...Vise sam prijatelj sa trigonometrijom,sve sto se tice diferencijala mi je odbojno,mada pokusacu,mozda uspemo da budemo prijatelji,druzimo se po ceo dan,drzimo se za ruke i srecno skakucemo dok leptirici lete oko nas :lol:

Actually, ja sam radio parcijalne diferencijalne jednacine za diplomski :bigblue:

resis jedno 6-7 zbirki zadataka... ozenices diferencijalnu jednacinu, i imacete puno malih beba diferencijalnih jednacina :D

Posted (edited)

zasto, ispade jedna od najlaksih stvari koju sam u zivotu uradio :D (ipak sam na etfu, heh)

Edited by stormtrooper
  • 2 weeks later...
Posted

E ljudi, planiram da se pokusam upisati na FDU - katedra snimanje i dizajn zvuka...

Znam kako miksete funkcionisu,

sviram gitaru, imam iskustva sa sviranjem u bendu i manjem orkestru (nemam ni sluha ni talenta al se trudim :D )

teorijski poznajem bubanj, klavir i bass,

radicu maturski rad iz akustike (ako je to kakav +)

znam snimati (ali pomocu kompa i mikrofona)

poznajem neke osnovne efekte i njihove primene

znam radit na racunaru,

imam slabiju memoriju (pamcenje :P )...

u srednjoj ce mi prosek biti negde oko 3.7

Sta mislite imam li kakve sanse?

Ima li ko kakvih iskustava sa ovim?

Jel bi nesto trebao posebno da pripremim?

tnx...

Posted

E ljudi, planiram da se pokusam upisati na FDU - katedra snimanje i dizajn zvuka...

Znam kako miksete funkcionisu,

sviram gitaru, imam iskustva sa sviranjem u bendu i manjem orkestru (nemam ni sluha ni talenta al se trudim :D )

teorijski poznajem bubanj, klavir i bass,

radicu maturski rad iz akustike (ako je to kakav +)

znam snimati (ali pomocu kompa i mikrofona)

poznajem neke osnovne efekte i njihove primene

znam radit na racunaru,

imam slabiju memoriju (pamcenje :P )...

u srednjoj ce mi prosek biti negde oko 3.7

Sta mislite imam li kakve sanse?

Ima li ko kakvih iskustava sa ovim?

Jel bi nesto trebao posebno da pripremim?

tnx...

ako ne prodjes tu,probaj visu tehnicku na Vozdovcu..nadji Starshooter-a na forumu pa ga pitaj,on to studira..eno tvorio je novu temu u Recently Added Topics..

privatna je skola,ali vredi..jos jedan ortak je tu pri kraju,mislim da mu je smer produkcija zvuka,nisam siguran..

Posted

ako ne prodjes tu,probaj visu tehnicku na Vozdovcu..nadji Starshooter-a na forumu pa ga pitaj,on to studira..eno tvorio je novu temu u Recently Added Topics..

privatna je skola,ali vredi..jos jedan ortak je tu pri kraju,mislim da mu je smer produkcija zvuka,nisam siguran..

@ Dusan

VETS ili kako god da se sad zove niej privatna skola vec drzavna ali ima uzasno male kvote za budzet...

Inace VETS ces daleko lakse upisati nego FDU, sto ne znaci da ne treba da pokushash.

Zavisi sta te vishe zanima, na FDU ces raditi dizajn zvuka za film, znaci snimanje dijaloga, shumova i slicno, zatim miksovanje svega toga u zucnu sliku i pravljenje atmosfera.

Dok ces na VETS da radish snimanje muzike, daleko manej ako uopste snimanje dijaloga i govora, ali ces zato raditi vishe muzicku produkciju i snimanje i dizajn zvuka za album i bices jako dobro obucxen za rad sa tehnikom.

A osnove rada na terenu imaces i na FDu i na VETS.

Kao podatak da navedem da se svake godine na zvuk na FDU upishe bar 3 coveka koji su diplomirali zvuk na VETS ;)

Ja sam na VETS diplomirala na video produkciji a sad sam na FDU na 4. godini montaze, tako da znam krsh ljudi sa obe skole.

Najbolje bi ti bilo da se raspitash i na Visoj i na FDU pa vidi gde ti je bolje.

I ne zaboravi, skolarina na FDU je sad nekih cca 330 000 din.

Posted

haha, atlas, jedna knjiga i sveska? To je tebi "nerdovanje"?

Bolje da ne slikam svoju sobu kad učim. Ceo krevet i ceo radni sto + svuda gde mogu da ostavim. :mhihi:

• Downvote 1
Posted (edited)

I ja. Jedna knjiga, odgovarajući zakon, olovka, gumica, Wellness. :D

Vi sa Filoškog večito kukate da ste zatrpani knjigama. :P

Edited by Pumbaa
Posted (edited)

Hah, pa samo za norveški ide sveska, rečnik 1, rečnik 2, gramatika, gramatička vežbanja, knjiga. :haha:

Za teorijske predmete milion skripti. :haha:

Edited by Sigrdrifa
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...