Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Fakultet primenjenih umetnosti je mnogo zanimljiv, ljudi su zanimljivi, profesori nisu preterano ludi i osvetnici nastrojeni. upoznao sam neke interesatne ljude sa fakulteta primenjenih umetnosti ali onako ne nesto preterano interesatne Edited January 5, 2010 by Теша Тешановић 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Svi provalili da je prvi dan prijave ispita najmanja guzva. Sad vise nije, idem ja ipak sutra da ne bih morala da provedem ceo dan na faxu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Испитни рок (Не)Срећа у несрећи је кад ти се пред почетак испитног рока поквари ТВ, остави те девојка, а пријатељи су већој гужви од тебе А још дође и лоше време, па си просто закован за радни сто. Одлично сам расположен у последње време (а надам се и у будуће), мада нема разлога за тако нешто... осим овог http://www.youtube.com/watch?v=Qh1CI5sOh7A&feature=related и овог Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Хајде, хајде - најбоље сам резултате постизала управо у таквим ситуацијама! Само напред са штребањем и јављај резултате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Aaa ubi ova jebena arheologija... Jebe mamu sto je dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 down with Bolonjaaaaaa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Haha, baš je danas jedan lik sa starog programa pričao kako je njima bilo. Ovo naše je mačji kašalj prema tome. Ja sam prilično zadovoljna Bolonjom, a i svakako nije loše učiti redovno. Mada, sve zavisi koliko je dobro sprovedena, kod mene na katedri je sve kul, tako da se ne žalim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Mada, sve zavisi koliko je dobro sprovedena Kljucna recenica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 previse ispita za 10 dana. msm 8 komada, nije im fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Pa to, nama na katedri je omogućeno preko kolokvijuma da skinemo neke ispite, pa su oni najvredniji imali samo 4 u ovom roku. Elem, pa mogla si neki da ostaviš za april, previše je 8 ispita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 glupu tk sam sigurno roknula ali najbitnije, dadoh savremeni, najvazniji od svih... jos pet komada, a dva batalim. pa cu valjda nekako dati jos 3 da za april ostane 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 I meni će ostati 3 za april. Naravno, ako dam 2 preostala, koja su najlakša. Na TK nisam ni izašla, istog dana sam imala kulturu. Sve u svemu, ja znam da sam mogla da dam sve ispite da sam ranije krenula da spremam i da sam više vremena posvetila tome. Stoga znam da sam ja jedina osoba koju treba kriviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 i to sto kazes. ali ono, ni oni nisu skroz nevini. koleginica ima tri ispita u cetvrtak. mi ostali bednici kojima izborni nije spanski dva zurkaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Januar - od četiri komaTa verujem da polažem 1.5 Kreten sam, znam. Treba me tući, znam. Ali nisam ja kriva, to me uveseljava 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 pesma o mom trulom fakultetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 lol fon. onaj park ispred je win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ja sad nesto gledam, za uslov mi treba 54 boda, znaci komotno mogu da se ispisem odma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ccc!! Ugledaj se malo na Janka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ćuti, i uživaj. Sledećoj generaciji FTN-a će trebati svih 60 poena za budžet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 i nama ce za trecu godinu trebati 60. jedva cekam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Od pocetka je trebalo da bude 60, onda niko ne bi morao da se navikava na to. Ovako se svi opuste pa im posle profesori, bolonja (...) krivi kad roknu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 (edited) Nije isto 60 bodova na VPŠ u Novom Sadu i na ETF - u, Pravnom ili Medicinskom u Beogradu. Poseban problem je to što se uglavnom ne primenjuju odredbe Bolonjske deklaracije onako kako bi trebalo. 'Fala Bogu na tome, mrzim kolikvijume i ostale gluposti i drago mi je što se kod nas to ne gleda. Edited February 7, 2010 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 i to sto kazes. mada, sad je 54 za budzet, ne znam koliko je za samofinansiranje. ima da dam sve jebene ispite, necu bre da im dajem pare i sledece godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Nije isto 60 bodova na VPŠ u Novom Sadu i na ETF - u, Pravnom ili Medicinskom u Beogradu. Poseban problem je to što se uglavnom ne primenjuju odredbe Bolonjske deklaracije onako kako bi trebalo. 'Fala Bogu na tome, mrzim kolikvijume i ostale gluposti i drago mi je što se kod nas to ne gleda. Ako si odlucio da studiras i znas kakav si fax odabrao i koliko moras da ucis, nema da se zalis nego da strebas. Bodovi su bodovi, isti su. Meni nije drago sto ne sprovode bolonju kako treba, mnogo je lakse dati ispite preko kol. Selekcija, nisu ni svi za studiranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 kod nas valjda 48 za budzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts