Shores Of Antartica Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 http://www.mor.st/ Eto black metal bend Mor je sada i webu. Demo "U Spoznaji" je izdat kroz Forgotten Wisdom http://www.forgottenwisdomprod.fr.st/ Ajde komentari posto su i ranije svirali uzivo... Quote
Шöне Мики Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 gledao sam ih pre dve godine,i nesto skoro pre leta....prvi bm bend koji sam gledao uzivo,od mene imaju maximalan respect. Quote
Guest stakor Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 JA MNOGO VOLIM BUBNJARA!!!! Quote
Шöне Мики Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 taj bivsi pevac sada svira gitaru i peva u zaklanome,jel' da? Quote
Zoll Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ne, to je Sava, on je bio basista u Mor-u. Quote
Shores Of Antartica Posted November 30, 2006 Author Report Posted November 30, 2006 Dobro ja znam sadasnju postavu jer je pevac/gitaros sin moje bivse profesorke geografije... Quote
Zoll Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Kolega, a? Hehehe ! I meni je njegova keva bila profesor geografije I ja ga poznajem, ranije sam svirao sa njim, ali ne u MOR-u, drugi bend je bio u pitanju... Quote
Shores Of Antartica Posted December 1, 2006 Author Report Posted December 1, 2006 Kolega, a? Hehehe ! I meni je njegova keva bila profesor geografije I ja ga poznajem, ranije sam svirao sa njim, ali ne u MOR-u, drugi bend je bio u pitanju... Nemoj mi reci da si i ti u koncaru Quote
Apeiron Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Imate recenziju MOR - U Spoznaji, na Serbian-Metal.org. Sasvim OK snimak. Quote
Mega_Deda Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Cucemo u subotu da li valja ista U svakom slucaju blek metal je rat Quote
Shamandalie Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Da, bilo je zaista interesantno....U svakom slucaju, dobro posecena svirka. Quote
Little Butcher Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Meni su bili mnogo bolji ono ranije kada sam ih slusao u Domu, ova poslednja svirka i nije bila nesto, mozda zato jer su izasli posle Scaffolda, al meni bili malo dosadni... Nego mene zanima kako doci do tog demo snimka, bas mi treba da preslusam, a i za recenziju... Quote
Shores Of Antartica Posted January 15, 2007 Author Report Posted January 15, 2007 Meni su bili mnogo bolji ono ranije kada sam ih slusao u Domu, ova poslednja svirka i nije bila nesto, mozda zato jer su izasli posle Scaffolda, al meni bili malo dosadni... Nego mene zanima kako doci do tog demo snimka, bas mi treba da preslusam, a i za recenziju... Kroz par dana info o nabavci demoa za Srbiju bice postavljen na sajt... Quote
Милица Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 (edited) Odlicna svirka u Novom Sadu! Aha... EDIT: Jeste da vam je sajt dosta "svez", ali mogli biste da postavite i neki info o bendu, slike i slicna sranja na koja ljudi vole da gube vreme na internetu Edited January 15, 2007 by Beauty In Black Quote
Shores Of Antartica Posted January 15, 2007 Author Report Posted January 15, 2007 Aha... EDIT: Jeste da vam je sajt dosta "svez", ali mogli biste da postavite i neki info o bendu, slike i slicna sranja na koja ljudi vole da gube vreme na internetu To reci clanovima ili webmasteru ja sa tim nista nemam... Quote
Mega_Deda Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Bilo kako bilo, blek metal je rat! pozdrav bendu od FRONT ROW ekipe Quote
Милица Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 @(Independor): Pa njima i govorim Quote
chika Vlada Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Pozdrav MOR-ovcima, ako i sad zvuče k'o onomad u SKC-u onda full respect! Quote
MOR Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Промо-компилација "Црни биво у срцу" је сада доступна преко бенда и у Мордору по цени од 150 динара. Ово издање је састављено од 5 песама из различитих периода и замишљено је са циљем да упозна људе које то евентуално занима са идејом и досадашњим радом овог бенда. Quote
Recommended Posts