MOR Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Све остале информације стоје на нашем сајту. Quote
Erektus Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Ja sam tvoj neprijatelj! zakon pesma nabavih Crni bivo u srcu, strava su pesma, strava i uzas, odlicna atmosfera, crnilo totalno. Valjda cu jednog dana nabaviti i ovaj Hram krvi i praznine, kladim se da je sjajan. pocecu da stedim pare. Quote
cotoha Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Disk se vrti, buklet je u rukama, detaljno se izucava.. BM po mom ukusu - depresija, mizantropija i satanizam mrace ovo odvratno sunce. Da ne trabunjam neke muzicke kritike nisam kompetentan..tekstovi, ehm.. probajte da izdate i neku zbirku hahhah. Aferim na cirilici i uopste na ovako suptilnom i nepompeznom pojavljivanju albuma o kakvom svaki samoproklamovani srpski elitni blek metal moze da sanja. Jednom rijecju, razaranje. Nadam se i skoroj svirci, kao sto i dolikuje. Quote
NullPointerException Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Da, i ja sam kupio novi album. Dobar je. Stvar - "Ja sam tvoj neprojatelj" mi je najbolja, jer je dosta atmosfericna. Buklet je bas dobro odradjen. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Meni je licno bilo krivo sto nisam mogo ostat da ih odgledam... Moro na bus pa drito na poso... Bilo je kad jos kad su svirali sa Bethorom,Anality i sarkomanom... Steta... A imam kasetu... 1. Demo - U spoznaji Zadovoljan... Samo mi je krvi sto bend bas puno napreduje... Onaj 1. materijal je ipak najjaci... Quote
MOR Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 (edited) Прво, да захвалим свима на добрим речима. Друго, наша веб страна је сада преуређена и допуњена неким релевантним садржајима и подацима, у циљу конкретније презентације онога што ми радимо. > www.mor.st И треће, али никако најмање битно: Edited May 3, 2009 by MOR Quote
Prezir_99 Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Преслушао сам "Храм Крви и Празнине" и албум ме одушевио. Право освежење за домаћу сцену. Незнам коју песму био могао да издвојим јер је свака одлична. О тексту песмама да не говорим, текстови су врх. Quote
Erektus Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 jel se moze nekako nabaviti album u Srbiji? Quote
Yggdrasil Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Zato postoji kontakt sa bendom. Pitaj preko sajta, mozda nesto udele besplatno. Mislim, posto su vec izgradili kult, ono, kao, velim... Hoce li skoro biti svirka, ponovo? Edited June 3, 2009 by Entweder...oder Quote
Erektus Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 au.... nabavio sam album preko PMK distribucije (slava joj i hvala) i disk je za pravi worship!! koja jebena nasilna agonija, to nije normalno. tekstovi pesama su umetnost. "Vešala već vise sa prastaroga hrasta i hrapava zjape za tvojim tankim vratom." samo mali deo ove male zbirke pesama, koji su svakako vredne paznje, ukomponovano u vrlo lep buklet. omot je odlicno napravljen kolaz, vidim naseg Konacnika u pozadini, posmatra! ovako dobar domaci blek metal nisam cuo odavno. ni cuo ni procitao ni video. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Crni bivo u srcu je fantasticno izdanje. Pravi black metal zvuk,atmosfera i ideja... Nemam reci... Pisacu opet kad budem cuo Hram krvi i praznine. Quote
MOR Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Мор тражи некога ко би свирао клавијатуре. Било као члан бенда, било искључиво на концертима, или нешто између. Неопходно: Одговорна и самосвесна особа ослобођена менталитета крда са елементарним познавањем инструмента и најелементарнијим познавањем музичке теорије. Пожељно је: Поседовање инструмента и искуство на бини и са снимањем песама. Бенд је стациониран у Београду, ако је неко из нпр. Новог Сада то не би био проблем ако би се договорили тако. У суштини ако нам се допаднете разни договори су могући. Пишите на klanmor(ет)gmail.com Quote
MOR Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Мор ће учествовати на компилацији састављеној у част ветерана опскурне апокалиптичке проповеди, Amebix, са обрадом песме "Winter". Компилација ће бити објављена од стране PMK records у блиској будућности. Quote
Erektus Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 ah, samo da ne zaboravim... upisacu negde moooooooooooor Quote
Dioklecijan Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 neko bi definitivno trebao da izda Hram Krvi na plocu ( pa i na kaseti)...Izuzetan album! Quote
Saša Grbić Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Ne da mi se sad čitati sve od početka. Može li se negdje skinuti, ili već nekako doći do njihovog materijala? Quote
Lou Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Ako te mrzi da prelistaš dve strane, ne treba te udostojiti odgovorom. Quote
LetTheMetalFlow Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 21.12,2012. svirka u Klubu CK 13 - Novi Sad Quote
Bad_Ass_Skins Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Teskoba mi teska na srcu \m/ Quote
MOR Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Mor je završio snimanje svog drugog albuma koji će nositi naziv "Lutanja sakatoga bespućima samsare". Sve informacije u vezi sa albumom biće objavljene u najskorijoj budućnosti. Nova adresa na kojoj će ubuduće biti sva relevantna obaveštenja vezana za bend je ovde: www.morsekta.com Takođe, otvorili smo i facebook stranu: https://www.facebook.com/Morsekta 1 Quote
Recommended Posts