Jedite Govna Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) The Sins of Thy Beloved is often compared to gothic metal bands such as Tristania and Theatre of Tragedy, mainly because of the bands combination of a female soprano voice with male death grunts. Their music features death/doom metal rythmics enhanced by the prominent use of violins, especially on the Lake of Sorrow album, typical of many gothic doom bands. Their live recordings offer a sound closer to traditional death metal than their studio albums which make heavy use of arrangements and effects. Nevjerovatni su zaista, toliko se uzivim dok ih slusam. Prva pjesma koju sam cula od njih bila je i ostala omiljena s Perpetual Desolation albuma, pod nazivom - ''The Mounful Euphony'' mozda zato sto je preporuka od Dark Vampiro. Inace, super su im oba albuma... love their music. Lake of Sorrow (1998) i Perpetual Desolation (2000) Edited November 30, 2006 by Gothic-Rock Quote
Sirius Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Dobri su, imam par pesama...Growl je odlican... Quote
Jedite Govna Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Super su zaista, a za cudo da jos niko nije cuo za njih, hm. Quote
heroinchic Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 nazalost, cuo sam [za nj]ih. prvo darkwell, sad ovo.. ti bas nemas ukusa; nije da je nadasve-inventivno-od-mraka-sazdani-nickname obecavao drugacije. zasU! Tristania, bljak. Quote
Black desire Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Cuo sam da su se opet okupili... Quote
Sirius Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 dobra je pesma the mournful euphony Quote
Jedite Govna Posted December 9, 2006 Author Report Posted December 9, 2006 dobra je pesma the mournful euphony i te kako je dobra... @heroinchic, jednom zanimljivo, nije vise... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Nisu losi-imam dva albuma(jedan je tacnije mini LP),ali je ipak Theatre Of Tragedy moj favorit(mislim naravno na prva tri vinila :-)) Quote
Bride Of Darkness Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Jedan od meni najdrazih bendova... Cure su totalno perverzene. Anita ima jako erotican glas. Nekad mi je favorit bio "Perpetual Desolation", a sad je to "Lake Of Sorrow". Zvuk violine me, blago receno, oduševljava. Baš sam danas slušala EP- "All Alone". Prije sam znala da po 5-6 puta za redom slušam obradu Metallica-e. Quote
SacrilegiouS Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Zanimljiv i dosta originalan bend. Obrada metallice je fantasticna, all alone razbija, slazem se da su dosta bolesni textovi kao i zvuk i tako Quote
Bride Of Darkness Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Textovi su im extra. "...remember all times we made love, remember the night when we talked and you kissed me, so we made love all night..."- kad Anita prošapuće, sva se naježim. Evo, sad ima da ih slušam! Quote
SacrilegiouS Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) Ja sam ih nabacio u paketu sa Tristaniom i Estatic Fear-om, tako da se to slusalo i slusalo, i slusalo. . . do besvesti. Edited January 12, 2007 by SacrilegiouS Quote
Bride Of Darkness Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ja imam taj MP3 odavno, sigurno ima 3 godine, ako ne i više. Quote
SacrilegiouS Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Pa, znam dosta ljudi koji su se bas tako upoznali sa ovim legendarnim bendovima ( sad ce neko da mi zameri na ovom legendarnim). Nadam se da ce i estatic i sins nastaviti, jer su to retki inventivni bendovi koji su nazalost stali na malom broju izdatih albuma. Inace, lep si citat nasla. A sto se tice toga od kada imam cd ne mogu ni sam da se setim, ali mislim da ima 4-5 godina. Nego, ko je na avataru? ne mogu a da ne primetim. (cekam i warn zbog ovog pitanja) Quote
DragonHeart Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Nego, ko je na avataru? ne mogu a da ne primetim. (cekam i warn zbog ovog pitanja) Mozda bih mogao da odgovorim, a i sto tebe to zanima Quote
DragonHeart Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Znao sam da ce biti reakcija na taj avatar, a i osoba koja ga je postavila je to jedva cekala Na YUMetal treba zabraniti ulaz mladjima od 18 godina, jer mogu ovdje vidjeti svakakvog sadrzaja Quote
SacrilegiouS Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Jebi ga. Retko gledam avatare, ali . . . (ove 3 tacke sve govore ) Odoh na spavanje. Bitno je da je ova tema ziva. Quote
Bride Of Darkness Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Dragone, vidiš ti ovo? Quote
SacrilegiouS Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 NE dam da padne tema na dno. Quote
Bride Of Darkness Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Jesi ih slušao, Filipe? Quote
Recommended Posts