obsessed by cruelty Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=Uj_8wIkAnfo Quote
Miilos Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 Ima li na ovom albumu tekstova ili će celo vreme da tera ovako? Mislio sam da su trajanja pesama na metal archives netačna, a tek sad vidim da je album na 3 diska. Quote
Miilos Posted April 18, 2018 Report Posted April 18, 2018 https://www.deaf-forever.de/songpremiere-necros-christos Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 https://www.deaf-for...necros-christos Doom of Necros - Death of Christos! Једва чекам цео албум. 1 Quote
Grobodan Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Satane jel kazes jos babi kad ustanes ''vaistinu nekros''? 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 23, 2018 Report Posted April 23, 2018 Ваљда знаш да сам лепо васпитан момак. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Vrlo svež zvuk za bend koji suštinski vrti jedno te isto celu karijeru. Jedva čekam album. Quote
obsessed by cruelty Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 baš mi je danas palo na pamet da udarim search da nije slučajno iscureo album, pa kad već nije, druga najbolja stvar Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 (edited) Не могу никако да сварим овај ритам. Али, просто не могу никако да га сварим... Edited May 13, 2018 by SATAN-iz Batajnice Quote
oʞɾoƃ Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 Full album stream: https://necroschristos.bandcamp.com/album/domedon-doxomedon Stigao sam do pola prve pesme i već sam se naježio. Quote
Talvi Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 ufotkaj se naježenog, kao Bobi kad je plakao uz Mejdene Quote
obsessed by cruelty Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 solidan Raining Blood ripoff na Seven Altars Burn in Sin na oko 03:35 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 19, 2018 Report Posted May 19, 2018 Добар албум. Нисам одслушао до краја, али заиста добар албум. Quote
oʞɾoƃ Posted May 20, 2018 Report Posted May 20, 2018 Ja posle 3-4 vrtenja nisam zadovoljan. Ima par odličnih pesama, ali ne mogu da se otmem utisku da je trajanje albuma veštački produženo i da su preterali sa gejtovima i templovima. Čak i ako isključim to iz računice, ove "metal" pesme mi nisu na nivou prethodnih albuma. Videćemo, vrteće se još, pa mi možda uđe u uši. U svakom slučaju pohvala što su se malo više prepustili heavy/doom uticajima i promenili formulu zvuka. Quote
Miilos Posted May 22, 2018 Report Posted May 22, 2018 https://cloud.mail.ru/public/99Eq/37kJiqudP Videćemo kad se malo slegne valja li šta. Za sad nisam ni razočaran ni oduševljen. Tu i tamo po neka deonica kakve nisu imali do sad, ali u pricipu ništa posebno drugačije. Stigo sam dvaput da preslušam, tako da no comment za sad, najbolje. Quote
Grobodan Posted June 10, 2018 Report Posted June 10, 2018 Volim kad bend napravi ovakav prst u oko masovnom konzumerizmu i youtube Deeezer metal ''fanovima'' sa ovako masivnim uratkom ali ni to ništa ne znači ako muzika ne može da podrži ideju. Na svu sreću, Domedon Doxomedon je izuzetno zanimljiv album - kraljevstvo za lirike jer kako mi se čini bez njih se ne može shvatiti ovo iskustvo u potpunosti a i da se vidi da li su te right hand path optužbe pouzdane. Što se tiće muzike pored njihove klasične mid tempo zagrobne death metal podloge ja čujem dosta tu nekih zanimljivih uticaja stare škole baš kao što je primetio neko na nwn forumu: Samael circa Blood Ritual, klasični Candlemass, MFate škola dual guitar napada a pesma Seven Altars Burn in Sin je jedan sjajan tribjut Master of Puppets traki, baš kao što je Watain slavio Bathory na Wild Hund traki. Ovo je treći album kakav treba da bude: dovoljno uznapredovao da se ne ponove primitivni počeci a opet nije otišao predaleko u lejm eksperimente. Još je monumentalnije što je album tako grandiozno isplaniran oko broja 9, očigledno tekstualno i konceptualno itd. Sve u svemu kraj dostojan ovog imena. Quote
oʞɾoƃ Posted June 10, 2018 Report Posted June 10, 2018 Još je monumentalnije što je album tako grandiozno isplaniran oko broja 9, očigledno tekstualno i konceptualno itd. Jesi skontao da svi njihovi albumi imaju tačno 9 metal pesama? Ostaje samo jedna stvar, a to je da se negde uhvate uživo pre nego što obese gitare o klin. Nastup koji sam gledao 2011. ih svrstava u sam vrh live iskustava koje sam imao. Quote
Haos sam ja Posted June 17, 2018 Report Posted June 17, 2018 Stvarno sjajan album. Iskreno, nisam znao za ove ludake do sada, moraću malo ozbiljnije da im se posvetim. Quote
HUMAN Posted June 20, 2018 Report Posted June 20, 2018 Stvarno sjajan album. Iskreno, nisam znao za ove ludake do sada, moraću malo ozbiljnije da im se posvetim. Prvi album je suvi DM klasik. Sad mu ne pomažeš 1 Quote
Recommended Posts