Grobodan Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Satane, mislis da ce to neko to da skine? Vidis da nikog ne zanima... Quote
ukyo Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Odlicno! Tematika, muzika, vokal, atmosfera... sve je na nivou. Produkcija je mozda malo losija ali sve u svemu 4+ Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Satane, mislis da ce to neko to da skine? Vidis da nikog ne zanima... Odlicno! Tematika, muzika, vokal, atmosfera... sve je na nivou. Produkcija je mozda malo losija ali sve u svemu 4+ Cak naprotiv.Udelio sam kopiju ljudima koje znam a da slusaju nu,hc i sl sranja.Odusevili su se atmosferom i muzikom .Mislim da ce biti nesto od ovog benda ako tako nastave Quote
Grobodan Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Lepo, lepo, samo siri zlo u narod Jeste im overili sajt? Vrh je, posebno deo sa intervjuima. i za kraj - Nekros Hristos, Vaistinu Nekros! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Black Mass Desecration Once touched by the light of christ Holy oblivion had burned his eyes God blessed The nazarene Before his death His crown of doom His blood he`d seen Christ blessed He'll terminate After his death His crucifix His throne of hate Bodies lay In copulation Bodies pray In desecration Bodies slayed Insemination Its christ`s death Black mass desecration Adoration passed Unto the holy betrayer The apostolic traitor Of ancient judäa Iscariot blessed Blessed by exaltation Bearer of the skull A chalice dim of blood Excommunion Of the galilee prayer Occultation Of the genezareth bailer The holy prince Had fecundated The virgin nun And licked christ's cunt God blessed The nazarene Before his death His crown of doom His blood he'd seen Christ blessed He'll terminate After his death His crucifix His throne of hate Bodies lay In copulation Bodies pray In desecration Bodies slayed Insemination Its christ`s death Black mass desecration Once touched by the light of christ Holy oblivion had burned his eyes :rockdevil: :rockdevil: Quote
+Abigail+ Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 (edited) Satane, mislis da ce to neko to da skine? Vidis da nikog ne zanima... Bas. Pogotovo me cude ovi silni Immolation fanovi. Nego vidjeh temu danas..pa me uhvati nostalgija da pustim Black Mass Dessecration. Hajd vrijeme je bilo da i oni izdaju full length vise nakon jedno 5 demoa i otprilike istog broja splitova. Ukratko, fenomenalan bend, obozavam njihov zvuk i vokal, kao i naglasenu tesku, cesto doomersku atmosferu. Pogotovo na prvom demou. edit: uh, gle s kim su nastupali O_O : May 17. 2007: European Desecration 2007 Goudvishal - Arnhem (NL) - flyer Black Witchery (USA) Archgoat (FIN) # Dec 10. 2005: Darkness Damnation Death Club 162 - Hekelgem (BEL) - flyer Antaeus (FRA) Edited June 21, 2007 by +Abigail+ Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Satane, mislis da ce to neko to da skine? Vidis da nikog ne zanima... Necros_Christos.rar 97656 KB 17 11.06.2007 23:59:01 To naznaceno je broj skidanja Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Necros Christos-Grave Damnation-Reissue CDM-2006 Idemo Quote
oʞɾoƃ Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Kakav bend, kakav album Mora se ovo nabavljati pod hitno, samo ga nigde nema Nađoh jedva u Amerigi. Quote
Grobodan Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Uh uh, i ja ovih dana našao neke demose što mi fališe pa uživam. Christ was not of goatborn blood Quote
Lunar Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Poslusao sam Triune impurity rites bio je bash dobar kada sam ga cuo, ali nisam se neshto puno zadrzavao na ovoj grupi, morma uskorije vreme ponovo da obrnem taj album . Quote
morbid god Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Kakvo je ovo zlo od benda, njihova atmosfera je natopljena crnom magijom i totalnim mrakom. Quote
Grobodan Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Samo jedna stvar mi malčice smeta - voleo bih malo prljavije gitare. Ostalo - perfektno. Quote
oʞɾoƃ Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Ako ima još neko zainteresovan (a pritom prvenstveno mislim na članove GGG ekipe) za nabavljanje ovoga, neka se javi Quote
morbid god Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Blekerski sindrom Bas sam to juce pomislio za album Tiamtu od Ofermod, uporedjujuci verzije pjesme Khabs am pekht. Ona sa Mysterion tes anomias reizdatog ep-a sa prljavijom produkcijom razbija, i mislim da je proslogodisnjem albumu samo hvalilo malo shusteceg zvuka da dobije cistu desetku. Quote
Josif Visarionovič Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 sluso sam ovo jos i ranije,samo cu da kazem-kombajniranje betona,do jaja je Quote
+Abigail+ Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) evo jedan noviji intervju uradjen od strane Indijskoj zine-a: http://diabolicalconquest.com/interviews/necros_christos.htm vjerujem da se nece svidjeti mnogim Death metalcima koji i nisu bas nakloni okultizmu,al opet mislim da je prilicno dobar materijal,barem dok cekamo da konacno izdaju i taj dugo najavljivani album ciji se datum izlaska jos ne zna(: Edited August 29, 2009 by +Abigail+ Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Ja poručih Triune, jedva čekam da stigne... Quote
+Abigail+ Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) ne znam,da nabavljam njihov original,to bi bio Black Mass.. naravno,Triune je izvrstan album,tu nema polemike(: zanima me samo kako ce zvucati ovaj novi i kada ce izaci,naravno Edited August 29, 2009 by +Abigail+ Quote
Grobodan Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Zanimljiv opis u ovom intervjuu, dosta akustičnih delova, biće to zlo. Ne žurimo nigde... Abigail menja avatar za svaki post, i uvek vrhunski Quote
oʞɾoƃ Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 ne znam,da nabavljam njihov original,to bi bio Black Mass.. Problem sa njima je što im se izdanja dele u dve kategorije: 1) Teško nabavljiva 2) Jezivo teško nabavljiva Triune sam našao samo na Hell's Headbangers-u, a evo sad jurim i Grave Damnation od nekog Norvežanina. Ovo ostalo - teško. Quote
Recommended Posts