JD Seven Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Cekacu te da dodjes Tvoj glas kad cujem daje mi snagu da dalje nastavim Znam da ces doci Kao andjeo na krilima belim Kao latica ruze na rosi Ja cu te cekati Kao sto noc ceka dan kao sto cvet ceka da bude uberen Izmislicu novu laz samo da nastavim Ja verujem u tebe Pobedonosna krila cu imati Stobom cu se spojiti Bicemo jedno U vecnom raju zivota ovog Sa milione ruza oko nas Sa prelepim vrtom Konacno cu spoznati samog sebe kad upaznam te Nemoj da nikad ostavis me Srce iz grudi cu iscupati ako treba Da pogledam te oci, Da spoznam taj dodir Morska dobina nije dovoljna snazna Koliko je moja ljubav prema tebi Sunce ce mi svakog dana obraz obasjati Veslo cu se smejati kad ti dodjes Milovacu tvoje glatke obraze Svaki deo tela mog sada je tvoj Moje srce vise nije u mojim grudima Sada je u tvojim, pored tvog srca kuca i kuca
Jedite Govna Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Kao neko ljubavno pisamce, svidja mi se izbor tvojih rjeci... divno je napisano.
Баба_Јага Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 e, pesma je ok ali ne kaze se 'uberen' vec 'ubran' i kako moze da bude latica ruze na rosi? valjda obrnuto?!
Letva Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Pa misim, ono, neko bi reko "emotivno sranje"...
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 AKo ti da pizdu castis sve nas koji smo citali\m/
gavrosaurus Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Dodji na prozor milu ti majku jebem ti se tamo jebes a ja ovde zebem! O Marijana slatka mala Marijana tebe cu jebat' ja dok ne svane dan!
Grobodan Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 mala mala bil' mi dala necu picke ja ocu anala nemoj da si fina ostaces nevina ...ovi divni stihovi nisu moji nazalost...
~ ت ~ Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Opet te nagone da "love you" preinačiš u "fuck you" Ali, ne odolevaj
Bejbe Kompajler Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Anali, momci, aj nemojte ovde da spamujete... plzzzzz Pesma je extra.. podseca me na neki pluskvamperfekat mog zhivota
Баба_Јага Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Dodji na prozor milu ti majku jebem ti se tamo jebes a ja ovde zebem! O Marijana slatka mala Marijana tebe cu jebat' ja dok ne svane dan! odakle je ovo?
gavrosaurus Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Neka punkerska pesma/obrada od pre 100 godina, u originalu su je izvodili Dubrovacki Trubaduri.
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Anali, momci, aj nemojte ovde da spamujete... plzzzzz Pesma je extra.. podseca me na neki pluskvamperfekat mog zhivota Kako kako ova rech?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Cekacu te da dodjes Ja verujem u tebe Stobom cu se spojiti Bicemo jedno Da spoznam taj dodir Svaki deo tela mog sada je tvoj :)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Nisam bila sarkastichna. izvukla sam delove koji mi se dopadaju. Pesma kao celina mi je losha. Ne ponavljaj na kraju ovo - kuca i kuca' gubi na jachini rech.
gavrosaurus Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Isto sanjao sam, pre neku noc kad magla bese gusta i mukli zvuci utonuse u tlo ... Tada rekoh: sve je moje tvoje a ti odgovori - triper vec imam, hvala. I tako sad lezim jer posut laticama ljubavi ne primetih da groznica me trese Da, dobio sam nesto tvoje - prenela si mi boginje ... A srce kuca i kuca ...
A_thouch_of_evil Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 nemoj te da mi dirate druga, on je zaljubljen!!! samo napred TOMO, VRATICE SE ONA. In a darkened room Beyond the reach of gods faith Lies the wounded, the shattered Remains of love betrayed And the innocense of a child is bought And sold In the name of the damned The rage of the angels left silent And cold Forgive me please for I know not What I do How can I keep inside the hurt I know is true Tell me when the kiss of love Becomes a lie That bears the scar of sin too deep To hide behind this fear of running Unto you Please let there be light In a darkened room All the precious times have been put To rest again And the smile of the dawn Brings tainted lust singing my requiem Can I face the day when im tortured In my trust And watch it crystalize While my salvation crumples to dust Why cant I steer the ship before It hits the storm Ive fallen to the sea but still I swim for shore Tell me when the kiss of love Becomes a lie That bears the scar of sin too deep To hide behind this fear of running Unto you Please let there be light... ovo ti je skid row, skini pesmu lepa je... svidece ti se... POZDRAV OD MENE!!!
Inuria Malkava Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Lepo je gejiti, mislim, gajiti tako nezna osecanja prema nekome, ali te su reci tako... ustaljene. Gde originalnost? A kako se to VESLO smeje? Btw, cvece NE CEKA da bude ubrano!!! Power of Nature!!! Ah...
Баба_Јага Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 da,be,cvece ceka da bude pomirisaTo...kako mi je to promaklo?!
nwoggy Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Lepo je gejiti, mislim, gajiti tako nezna osecanja prema nekome, ali te su reci tako... ustaljene. Oh, the irony...
Alita Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 jd strikes again covece, nauci da pises, molim te...
Recommended Posts