Terrorking Salmon Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 mENI TI JE OVO SRANJE...PA TI VIDI!!!
ReAmroth Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Meni ovo nema snage uopste...stoga... palamar...smetje...mista licno!!!
Guest Johnny Deeper Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Oprošteno ti je samo ako su ti oči bile zakrvavljene kada si ovo pisao!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Nemoj lichno da shvatish niti ishta, samo eto... kad napishesh ponovo prochitaj i prepravi..... off@johnny- jaooooj, kakvu si profil sliku izabrao :drool:
VOJVODA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 (edited) Cekacu te da dodjes Tvoj glas kad cujem daje mi snagu da dalje nastavim Znam da ces doci Kao andjeo na krilima belim Kao latica ruze na rosi Ja cu te cekati Kao sto noc ceka dan kao sto cvet ceka da bude uberen Izmislicu novu laz samo da nastavim Ja verujem u tebe Pobedonosna krila cu imati Stobom cu se spojiti Bicemo jedno U vecnom raju zivota ovog Sa milione ruza oko nas Sa prelepim vrtom Konacno cu spoznati samog sebe kad upaznam te Nemoj da nikad ostavis me Srce iz grudi cu iscupati ako treba Da pogledam te oci, Da spoznam taj dodir Morska dobina nije dovoljna snazna Koliko je moja ljubav prema tebi Sunce ce mi svakog dana obraz obasjati Veslo cu se smejati kad ti dodjes Milovacu tvoje glatke obraze Svaki deo tela mog sada je tvoj Moje srce vise nije u mojim grudima Sada je u tvojim, pored tvog srca kuca i kuca Pesma je bljak. I nadji sladju macu za avatar. Edited December 18, 2006 by VOJVODA
Mustang Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Nemoj lichno da shvatish niti ishta, samo eto... kad napishesh ponovo prochitaj i prepravi..... off@johnny- jaooooj, kakvu si profil sliku izabrao :drool: Slika je dublja nego sto mislite Avatar i ideja - Do jaja
Adam Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Brate, sta je ovo? Jel ti to malo brukas nas rod? Sta si ti, devojcica? E BLAGOOO TEBI...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Brate, sta je ovo? Jel ti to malo brukas nas rod? Sta si ti, devojcica? E BLAGOOO TEBI...
Minerva_SD Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Pricaj sve ono sto vidis ostani blizu za kraj nestaju slike i lica samo mi ljubavi daj. Otrovan lezim na zemlji grle me mirisi zla dok stenjem u poslednjoj zelji da budem ti ponovo jak. Probudi me...
Recommended Posts