Angelystor Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Zelite lude old school thrash riffove u 3x ludjim kombinacijama i pesmama, sa perfektnom cynic-like ritam sekcijom..i naravno, vredi napomenuti Ron Jarzombeka na gitari..Okej..Energetic Disassembly i Ctrl and Resistance su albumi za vas!! S tim sto mene se nekak vise svidja McMasterovo podvriskivanje..iako je Tekio iskreno ocigledno kvalitetniji pevac..al nek put me smori : ) Meltdown Quote
Karlo SE Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Odlican bend, vrlo ih volim, danas sam ih bas slusao. Inace, gitarista(vodja) je posle osnovao Spastic Ink. Quote
MudriPanj Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 naprosto nevjerovatan bend, prvi album je pogotovo fascinantan imajuci u vidu vrijeme u kojem je izdat, s tim da je meni drugi jos mnogo bolji ma ludilo bre izdvojio bih i produkciju na dva albuma - apsolutno najgotivniji zvuk ikad! Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Ej Rno setio sam se pesme, one koje mi je jedina ostala u secanju, to je Tyrants In Distress sa Demonstrations In Chaos, refren je ostavio utisak. Quote
MudriPanj Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 album se zove energetic disassembly Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Odlican bend, vrlo ih volim, danas sam ih bas slusao. Inace, gitarista(vodja) je posle osnovao Spastic Ink. Gospodin baja se inace zove Jon Jarzombek, a brat je cenjenog bubnjara Bobija, koji je svirao u riot i sa Halfordom, nisam siguran gde je sada. Inace, taj isti Ron, koji je osnovao Spasitc Ink posle Wathctowera, je pre toga svirao u SA Slayer. Quote
М Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 album se zove energetic disassembly Vid' jest... Moja greshka Quote
Angelystor Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 Pa postoji i kompliacija demoa Demonstrations in Chaos.. Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 (edited) Nije, snimci su iz demo perioda sa Dzejsonom Mekmasterom, kao i snimci dok je jos Majk Soliz pevao u bendu. Edited February 19, 2007 by RNA Quote
М Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Ostao mi je u secanju kao lajv jer ima nekih lajv snimaka, recimo Ballad Assassin (nemojte da me drzite za rech.) Quote
WS Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Da li je neko video to na originalu u Beogradu? Mislim na Demonstrations In Chaos. Rado bih to uzeo. Quote
RNA Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Hahaha, dobar vic. A sta mislis ko bi to mogao da ima u ponudi? Quote
WS Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Ok, šanse su male, ali u Beogradu po cd shopovima mogu da se nađu i opskurnije stvari. Znaš li ti čega sve ima u Mordor-u? Quote
WS Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Daj mi primer. E, sad, da sam im zapamtio imena, ne bi bili opskurni. Odmah desno pored vrata imaš gomilu diskova po sniženim cenama, bendovi - nikad čuo. Nema veze, samo sam pitao da nije neko slučajno video. Izgleda, bolje da nisam. Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Sto ne znaci da su dobri, jerbo bih ja uzeo vec nesto od toga da valja ili da mi se svidjaju zanorvski. Quote
WS Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Sto ne znaci da su dobri, jerbo bih ja uzeo vec nesto od toga da valja ili da mi se svidjaju zanorvski. Što nije ni bitno, jer se postavilo pitanje dostupnosti manje poznatih izdanja, a ne njihovog kvaliteta. Postavio sam pitanje za Watchtower jer se radi o novijem izdanju, iako sam i sam svestan da ga najverovatnije nema. Dosta o tome. Quote
М Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Choveche svaki put kad krene Fall Of Reason kontam krece Mad Butcher od Destrakshna, mada pesma jebe male prasice u guzu 1 Quote
Grobodan Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Nova pesma! http://www.myspace.com/officialwatchtower Quote
SkullKrusheR Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 to mi je trebalo. nisam znao da su ponovo aktivni. Quote
Recommended Posts