Misantrophil Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Sta reci za ovaj projekat samo da je odlican.Mnogo su mi se dopali na prvo slusanje,veoma mracna muzika a opet i igriva.Inace bend se sastoji od rodjaka Rasco Agroyama-programiranje i klavijature i Erika Aicraga-vokali i tekstovi.Inace Rasco ima solo projekat Dulce Liquido koji je isto veoma dobar Quote
swing 2002 gtl Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 au hocico je genijalan. meni najbolji bend koji sam čula a što se ebma tiče. tekstovi, muzika, atmosfera, jako. Quote
heroinchic Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 odma' se vidi da si naslusana EBMa. pod islovom da je ovo - to. Quote
swing 2002 gtl Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) ha? ja fino rekoh koji sam ja čula. ono subjektivno, nepretenciozno, licno misljenje. kontas. a istini za volju naslusala sam se vise nekih drugih stvari nego ebma. chill. Edited December 4, 2006 by swing 2002 gtl Quote
heroinchic Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 out. wow. istini za volju, i ovo spada u druge stvari. a istini za volju, i ja sam drugih-stvari-naslusan-slusalac-EBMa-u-ostavci. Quote
heroinchic Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) Edited December 4, 2006 by heroinchic Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Mislim da gori EBM bend nisam čuo. Skoro pa dance, ali ne neki futuredance, nego ... nešto. Ni sam ne znam što. Jedino što valja od njih je RMX koji im je napravio Suicide Commandeo s jednom pjesmom. But hell, valjda mogu imati svoje mišljenje. A i čuo sam svega tri pjesme. Quote
Misantrophil Posted January 31, 2007 Author Report Posted January 31, 2007 Kakav dance o cemu ti pricas Hocico je do jaja Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Kakav dance o cemu ti pricas Hocico je do jaja A šta ti ja znam ... Nisu mi se baš nešto svidjeli ... Psyclon Nine probaj, otvorio sam topic u ovome podforumu ... ... oni su do jaja, mješavina EBM-a, Industriala i balck-metala ! Quote
Sugar Overdose Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 ja ih neshto zawolela hocico u poslednje wreme,ali zar oni nisu industrial O.o Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 (edited) ja ih neshto zawolela hocico u poslednje wreme,ali zar oni nisu industrial O.o Nema dovoljno 'industrijskih' zvukova u pozadini da bi bili Industrial. Oni su ti neki ... štajaznam, techno / terror-EBM / aggrotech. Edited January 31, 2007 by Aeoliah Centaurus Quote
GothicWraith Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 a kako se ovo tacno cita? hoćićo...? kako? :) Quote
coil.worm Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Kakav dance o cemu ti pricas Hocico je do jaja Ma kakav dance, to je trance-like minimalizam sa "Ajme shto mrzim" tematikom Quote
Misantrophil Posted February 3, 2007 Author Report Posted February 3, 2007 Slazem se ima dosta uticaja iz Trancea Quote
GothicWraith Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 izguglao sam nesto posto mi cudno bilo da se tako kaze. The correct pronunciation of the name is "Oshiko" - an offensive, aggressive word, in Mexico a swearword. http://alternation.eu/index.php?MENU=artists&IDA=36 Quote
Misantrophil Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Po ceo dan se trujem sa pesmom Grio De Las Entranas,neverovatno kako mi se svidja Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Cita se osiko(u spanskom se nikad ne cita h,a c ispred e i i se cita kao s),a znaci gubica :/ Sad mozda to i jeste psovka,jbg:D U recniku pise gubica xD S obzirom na njihove cudne psovke,vrlo je moguce xD Quote
זאבים Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Hocico je skroz ok. samo ne znaM kakwe to fu2redance-owe pominjete, to nema weze sa mozgoM Quote
Ivan_Creed Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 (edited) Svidja mi se zika, imaju stvarno dobriJe stvari... Nedavno skinuH i Scars, lIJelpo bogami... Inace, kako biste lejbelovali ovaj bend/projekat? Edited September 17, 2008 by Ivan_Creed Quote
angels deserve to die Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Juche sam pochela da ih slushami svidjaju mi se Quote
Recommended Posts