Feniks . Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Da li je neko cuo za ovaj bend? Pod imenom WRUM su izdali album za Rok Ekspres. Posle su promenili ime u NOISERESPOND i izdali album u sopstvenoj reziji. Quote
Stormlord Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Ja sam ih cuo i znam clanove odlicno.Ali su jaaaako slabi sto se tice svirki.Poslednja je bila u somboru pre 3 meseca. Quote
Feniks . Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 Ja sam ih cuo i znam clanove odlicno.Ali su jaaaako slabi sto se tice svirki.Poslednja je bila u somboru pre 3 meseca. To je zato sto trenutno ne sviraju. Inace, predhodnih godina su bili prilicno aktivni sa svirkama, svirali su po celoj Vojvodini. Meni su jako dobri uzivo... Quote
Feniks . Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Uspeo sam da zaboravim adresu njihove net stranice Stormlord, koja je adresa? Quote
Stormlord Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 http://www.apalink.co.yu/~rade69/ Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 (edited) Staro ime benda (WRUM) je bilo od inicijala clanova, je l' tako? Edited December 11, 2006 by RNA Quote
Stormlord Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Staro ime benda (WRUM) je bilo od inicijala clanova, je l' tako? Da,to je tacno! Quote
Justin Case Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Gledao sam ih pre nekih 3 godine u Subotici i nakon toga malo po Apatinu. Stvarno nisam cuo dugo nista o njima... Quote
Feniks . Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 Svirali su koliko ja znam dva puta u Subotici, bio sam oba puta, bile su to dobre svirke... Quote
Amphitritê Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Ali su jaaaako slabi sto se tice svirki.Poslednja je bila u somboru pre 3 meseca. To sam i ja chula.. Quote
Feniks . Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 Trenutno ne sviraju, inace su bili jako aktivni sa svirkama po Vojvodini... Nadam se da ce svirati ponovo... Quote
Stormlord Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Malo je zajebano jer Bubnjar Duca(klavijaturista Antologije) ima previse obaveza Quote
Justin Case Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Gledao sam ih pre nekih 3 godine u Subotici i nakon toga malo po Apatinu. Stvarno nisam cuo dugo nista o njima... Nisam bio oba puta.Gledao sam kada su svirali Agony i Absurd Conflict s njima Quote
Feniks . Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Nisam bio oba puta.Gledao sam kada su svirali Agony i Absurd Conflict s njima Tada je NOISERESPOND prvi svirao ako se ne varam... Uh, bila je odlicna atmosfera, lepe sutke Quote
Justin Case Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Nisam bio oba puta.Gledao sam kada su svirali Agony i Absurd Conflict s njima Jeste,prvi su svirali, posle njih Agony. Bilo je stvarno pun gas. A vani zimaaaaa,a burek u Subotici dobaaaaaar Quote
Feniks . Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Jeste,prvi su svirali, posle njih Agony. Bilo je stvarno pun gas. A vani zimaaaaa,a burek u Subotici dobaaaaaar Kada su prvi put svirali u Subotici, ja dosao kamionom na svirku(selio kumu stvari), bila je takva magla da si mogao voziti samo 20 km/h. Tada je bila isto brutalna sutka, uspeo sam da padnem i malo posecem ruku na staklo... Sutradan me jedan lik skrljao na fudbalu i nosio sam gips pa sam na vencanju kumovao sa gipsom NOISERESPOND ubija uzivo, steta sto trenutno ne sviraju... Quote
Justin Case Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Jeste,super je bend skroz. Malo za promenu,ovi ostali bendovi se ponavljaju stalno... Quote
Feniks . Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Jeste,super je bend skroz. Malo za promenu,ovi ostali bendovi se ponavljaju stalno... Kako bi ti okarekterisao to sto sviraju? Ja ne znam, ima tu svega po malo... Quote
Stormlord Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Mene oni najvise podsecaju na Pro-Pain i te americke HC bendove.Mozda NWOAHM! Quote
Justin Case Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Kako bi ti okarekterisao to sto sviraju? Ja ne znam, ima tu svega po malo... Pa sta ja znam, bas ima svega...hard core,punk,trash..... Svirali su bas gomilu obrada. Preko Sepulture i Megadetha, do Exploiteda i Rage Against... Quote
Feniks . Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Da, ima tu svega, metala, hard cora. Na sajtu su stavili da su nu metal bend, ja se ne bi slozio sa tim... Quote
Feniks . Posted December 20, 2006 Author Report Posted December 20, 2006 http://www.apalink.co.yu/~rade69/ Ovo je njihova stranica. Mozete skinuti pesmu For what, tako se i zove njihov drugi album, izdat u sopstvenoj reziji. Quote
gavrosaurus Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 E Strahinja, skinuo sam "For What" i ne zvuci lose. Produkcija i to sve je sasvim OK, mislim - razgovetno je. Mozda je pevanje pomalo ... Sta znam, oseca se da vokal nije sa Engleskog govornog podrucja. Mada, oni sigurno nece biti na dodeli MTV nagrada tako da moze da prodje. Quote
Feniks . Posted December 21, 2006 Author Report Posted December 21, 2006 (edited) Meni je bolji vokal bio na prvom albumu, koji je izdat pod imenom WRUM, za Rok expres. Na koncertima je vokal odlicanmnogo, kao na prvom albumu. Gavro, oni na sajtu napisali da je to NU metal, ja se sa tim ne slazem, sta ti mislis? Edited December 21, 2006 by Strahinja Quote
Recommended Posts